torstai 3. elokuuta 2017

Ruskea elokuu


Vuosi väriterapiaa haasteessa elokuun värini on ruskea. Revontulihuivissani löytyykin monta ruskeaa sävyä. Värit eivät luonnossa ole ihan näin kirkkaat, kamera vaan ei suostu tallentamaan oikeita sävyjä.

Revontulihuivia on niin mukava tehdä. Alun kun saa tehtyä, niin loppu on aivotonta neulomista ja samalla voi seurata telkkaria tai tehdä jotain muuta mihin ei käsiä tarvita. Taidampa tehdä heti perään toisenkin. Vironvillaa minulta löytyy vielä monta vyyhteä.


Kyllä hevosenkakka on vaan ehtaa tavaraa =) Ruokakaupasta ostin keväällä halvan Pelakuun alun ja istutin hevonkakka-multaseokseen. Nyt se on kukkinut ihan hullun lailla koko kesän. Naapurin kalliit  puutarhurilta ostamat taimet eivät ole olleet ollenkaan näin kovasti kukkivia. Ei ole hinta aina laadun väärti, vaan se on kakan määrästä kiinni =D

10 kommenttia:

 1. Ihana huivi, värit menee niin kauniisti. En osaisi tuollaista tehdä! Taitava olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi helppo neuloa, muodon salaisuus piilee valmiin huivin pingotuksessa ja värit tulee itsestään vironvillasta.

   Poista
 2. Todella kaunis tuo huivi.
  Onpa upeat pelargoniat, minullakin on hyvin kukkineet juuri nämä punaiset pelargoniat. Ihanaa torstaita Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelakuu on niin kiitollinen kukka, kasvaa missä vain ja jaksaa kukkia ahkerasti.

   Poista
 3. Upeaa kukintaa, todellakin. Sinulla on upeat ruskan värit jo näin elokuun aluksi huivissa, tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtahan se onkin jo syksy. Meillä ainakin koivu heittelee jo kovasti keltaisia lehtiä maahan, ei tainnut tykätä näin sateisesta kesästä.

   Poista
 4. Kauniit värit Revontulessa! Se on kiva malli. Hieno pelakuu. Ilmeisesti minunkin pitäisi hankkia hevonkakkaa, koska minulla ne kuolevat ostopaikasta riippumatta 🙁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla se hevonkakkasäkki on jo perinteinen äitienpäivälahja ja hyvä lahja onkin =) Voittaa mennen tullen kaupan lannoitteet ja on ainakin luomua =D

   Poista
 5. Hevonpeetä meilläkin käytetään! Tukin sitä keväällä joak rakoon ja kukat ja pensaat kiittävät. Nurmikkokin on niin paksu turkki, että on kiva lätkytellä sillä paljain jaloin - varsinkin sateella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin kasvaa nurmikko paksumpana kuin naapureilla, kun koira aikanaan pissaili pitkin pihaani. Hyvää lannoitetta oli sekin =)

   Poista