lauantai 21. marraskuuta 2009

Pöllöä ja ylläriä
Pöllökämmekkäät. Halusin kokeilla tuota pöllökuviota johonkin, niin että tein kämmekkäät. En löytänyt mistään ohjetta, joten yritin vain laskeskella silmukoita toisten kuvista. Tulihan niistä jotain sinnepäin. Opettelin samalla intialaisen peukalokiilan ja se on niin mukava tehdä
että jää vaikituiseen käyttöön. Tykästyin itse nähin niin, että aloitin heti toisen väriset.

Tupuna Resorista oli laittanut minulle pienen yllätyksen tulemaan ja voi että se piristi päivää. Olin koko loppu päivän niin hyvällä tuulella. Paketissa oli kolme helmin koristeltua alusta ja pieni ihanan tuoksuinen kynttilä. Ajattelin käyttää näitä tuikkukippojen alusena, juuri sopivan värisiä. Kyllä yllätyspaketteja on sitten mukava saada

Maija ja Viljari ovat kasvaneet kovasti kokoa, mutta ovat vielä ihan höpsöjä. Viettävät jo pitkiä aikoja ulkona, enkä tiedä aina missä vipeltävät. Mutta kun pissahätä iskee, niin silloin tulee kiire sisälle hiekkalaatikolle ja saman tien takaisin ulos. Kyllä tässä tuntee itsensä välillä pelkäksi portsariksi, kun viidelle kissalle jokaiselle vuorollaan on aukomassa ovea. Ei kaksi kissaa voi yhtä aikaa ovesta kulkea, ei missään tapauksessa :)

8 kommenttia:

 1. Heh heh hee.... Just samoilla sanoilla loihen lausumaan, kun jokainen on menossa ja tulossa omaan aikaansa. Ei millään sovi samasta ovesta tulla yhtäaikaa.
  On ne niin kauniit nuo kissasi. Jos vielä jostain syystä kissan hankin, niin tuo punainen on aivan ihana väri, sen vielä tahtoisin.
  Ukolla naaman vetää punaiseksi, kun mainitsen asiasta ;) Olisi se niin mukava kun musta- harmaa ja punaraitaiset kissat kiertäs mökkiä ja tietty vähän vaihtaisivat järjestystäkin.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun pidit yllätyksestä ja väri oli sopiva. :)

  VastaaPoista
 3. On tää neulemaailma sit vaan monikansallista! Ensin turkkilainen bolero ja nyt intialainen peukalokiila!
  Meillä ulkoillaan tähän aikaan vuodesta vaan lasitetulla parvekkeella, mutta portsaria siinäkin tarvitaan koko ajan. Mökillä sitä ollaan niin metsäkissaa kunnes tulee pisuhätä:-)

  VastaaPoista
 4. Olethan hauskannäköiset pöllökämmekkäät tehnyt. kun tarkkaan katsoin niin löysinhän minä siitä pöllön kuvan. Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kivat pöllöt! Minulla on vielä pöllöt ja intialainen tekemättä, mutta sitten joskus.

  VastaaPoista
 6. Kivat pölläkämmekkäät ja kivan yllärinkin olet saanut. Elukkojen touhuja on aina kiva seurata! Ai,että minut matkaoppaaksi Dubaihin... hih,hih, juu kyllä mä lähden,mutta mihinkähän mun opastamana siellä joudut:D Kun aina kun olin jonnekin törmäämässä niin paikalliset huuteli,madam,madam ja neuvoivat mulle suuntaa :D

  VastaaPoista
 7. Tosi Hienot pöllökämmekkäät! :)

  VastaaPoista
 8. Haa, sinä jo ehdit tehdä pöllöt ja intialaisen peukalon! ;) Niitä minäkin olen suunnitellut, mutta eivät ole vielä ehtineet puikoille asti. Jos vielä tarviit, niin pöllökaavio löytyy ainakin osoitteesta http://needled.files.wordpress.com/2009/01/o-w-l-s2.pdf

  VastaaPoista