perjantai 27. marraskuuta 2009

Baktus-huivitTaas on päätelty lisää töitä. Peräti kolme Baktus-huivia sai loppusilauksen. Langat olen joskus raahannut Turkista, enkä ole keksinyt mitään käyttöä. Näihin ne sopi kuin nenä päähän. Ovat aivan ihanan pehmeitäkin ihoa vasten.


.......

Alla olevalla viltillä on oma tarinansa. Meidän naapurustona on vanhusten rivitaloja. Omaiset asuntoja tyhjentäessään heittävät roskiin mitä ihanampia tavaroita. Tämäkin tosi vanha , mutta hyväkuntoinen viltti oli kannettu roskakatokseen. Minä sen sieltä tietenkin kotiini kannoin ja pesin hyvin. Tykkään siitä kovasti, sillä muistelen lapsena olleeni samantapaisen viltin alla. Täytyy myöntää, että olen minä sieltä muutakin pelastanut. Ei voi mitään, minä tykkään vanhoista tavaroista, mutta en halua ostella niitä mistään antiikkiliikkeestä.


....

Kierrätys ja esineiden tunnearvo kunniaan !!!!! :D

7 kommenttia:

 1. Minullakin on ollut samanlainen peitto pienenä. Miksi ihmeessä hyvää tavaraa viedään roskikseen, kun niitä voisi lahjoitaa vaikka minne. En ymmärrä, en.

  VastaaPoista
 2. Ahkerana olet ollut, kun kolme huivia olet tikuttanut! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit ovat huivit, mutta kaunis on filttikin.
  Minullakin on vähän hamsteritaipumusta ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, kuinka kauniita huiveja, ihanat värit, ja hyvä kun sait tuon peitteen "pelastettua".

  VastaaPoista
 5. Kierrätys kunniaan! Nimim. roskisdyykkari, kierrättäjä, hamstraaja
  Ps. ja sitä paitsi se on kivaa!

  VastaaPoista
 6. hienoja baktuksia ja mielenkiintoisen näköinen lanka. Voi sinua roskisdyykkari,mun mies on samanlainen!! Viimeksi hän on tuonut meidän vuokrarivitalon roskiksesta aivan ehjän jalallisen tuulettimen:)

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniin värisiä sinun baksuksesi - näyttävätkin tosi pehmoisilta.
  Minä en voi kehua olevani kovinkaan ahkera kierrättäjä. Roskiksia on kyllä tullut dyykattua - yksi myymälässä oleva kaluste on roskiksesta, parvekkeella kesällä grillataan roskiksesta pelastetulla grillillä ja pikkuneuleet pingotetaan roskiksesta löytyneisiin styrox-levyihin... Löytyyhän näitä kun oikein miettii:-)

  VastaaPoista