lauantai 14. marraskuuta 2009

Lapasia


Käsitöitäkin on tullut tehtyä, mutta suurin osa odottaa sitä tylsää viimeistelyä. Aina tekis vain mieli aloittaa uutta ja uutta. Nämä Aino-lapaset tein langanjämistä, sain hyvin upotettua tuon liian kirjavan langan kuvioväriksi. Ei kovin kauniit, mutta sitäkin muhkeammat ja lämpimämmät.
Pikkulinnut ovat viettäneet juhlia naapurin omenapuussa, johon jäi melkein kaikki omenat oksille. Osa on tippunut nyt maahankin jänösten herkuksi.Nämä kämmekkäät on tehty mustasta seiskaveikasta. Helmineuletta ja palmikko selkämyksessä. Tosi vaikea kuvata keinovalossa. Eipä näistä sen enempää.

8 kommenttia:

 1. Ai eikö nuo lapaset ole nätit? Minusta on! :) Ja kämmekkäätkin muhkeat!

  VastaaPoista
 2. Lämpimännäköisiä kudonnaisia. Ahkera olet kutomaan.

  VastaaPoista
 3. Voi että noita Hello Kitty lapasia mitkä tuolla aikasemmin vilahti! Ittekkö sinä nuo ideoit?

  Ja sen verran tuohon kisun pisuongelmaan, ja erilaisiin karkottimiin, niin meillä käytetään Emendo-kissankarkotetta (Valkonen pumppuspraypullo,keltainen etiketti, josa musta kissa. Saa ihan marketista) Se on ainoa joka meillä on toiminut. Kaikkea on kokeiltu. Joskus kun kisut availi keittiön yläkaappeja, ja kävivät sielä tonkimassa, kiinnitin kaapin vetimeen pussin jossa oli halkastu sitruuna ja hieman rei'itin pussia. No, näin omin silmin kuinka toinen kissa repi hampailla pussia.. että se siitä sitruunan tehosta meillä :D

  VastaaPoista
 4. Kauniita lapasiahan sinä aina teet, nuo Ainotkin tosi sievät! Kämmekkäät on juhlavan näköiset :)

  VastaaPoista
 5. Hienot lapaset ja kämmekkäät! Mustan kuvaaminen (ja neulominenkin) keinovalossa on uskomattoman vaikeaa.

  VastaaPoista
 6. Vai ei niin nätit...Höpö höpö! Ja mustat on kans hienot!

  VastaaPoista