torstai 26. marraskuuta 2009

Eetulla on jo jouluNaapurissa asuu hirvimies, joka näin syksyisin muistaa Eetuakin. Eilen Eetu sai kolme isoa hirvenluuta. Tarkoitus oli tietenkin pitää ne ulkona, vaan kuinkas taas kävikään. Pitkällisen uuvutustaistelun jälkeen kaikista puhtaimmaksi kaluttu tuli kumminkin yöksi sisälle. Mikäs siinä muukaan auttanut, kun ei koiraa voi yöksi uloskaan jättää haukkumaan. Nyt on sitten maha sekaisin, ei muuta kuin piereskelee ja oksentelee luunsiruja. Ahneella on pas..nen loppu.


Mummokissa Smirre ja äitikissa Berniina , molemmat nykyään vain sähisevät ja murisevat pennuille. Välillä tulee tassuakin nenänpäähän. Viljari ei ole moksiskaan, mutta pikku-Maija oli vähän surkeana. Onneksi Mausu-täti tuli hätiin ja alkoi Maijan kaveriksi. Nyt nukutaan vierekkäin ja nuoleskellaan toistensa turkkeja. Taas on kaikki hyvin eikä talossa ole yhtään onnetonta kissaa.

Ps.Täällä olisi arvonta, jos kiinnostaa .

5 kommenttia:

 1. Eetu on varmasti onnensa kukkuloilla luunsa kanssa. Meillä on sama juttu, sisälle en luita anna tuoda, mutta luunsiru oksennukset on korjattava.
  Tämä Musu on minusta tosi kaunis yksilö ja ihanaa, kun Maijakin sai kaverin. Maija on niin hellyttävä.
  Kyllä se näkyy niin olevan, että se hyväksyntä on jostain saatava. Meillä ovat kimpassa kaikki, mutta Ami on vielä yleinen kihnutettava kaikille.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei blogikoira oksentele luiden jälkeen, mutta se kaluaakin niitä vain vähän aikaa ja sitten hautaa ne pihalle.

  VastaaPoista
 3. Voi, kyllä Eetu on ollut onnellinen, kun on saanut noin ison luun. Mutta ei varmaan muista sen seuraamuksia. Useita vuosia sitten, kun meillä oli koira, se eräänä yönä oli ripulissa ja minä jouduin monta kertaa käyttämään koiraa ulkona. Sinä yönä en nukkunut. Toivotaan, että Eetu toipuu pian vaivoistaan.

  VastaaPoista
 4. Voi Eetua, kuka sitä nyt herkkua ulos jättää, taidat olla ilonpilaaja:)

  VastaaPoista
 5. Eetulla taitaa olla aikamoiset pikkujoulufiilikset!
  Voi noita kisuja kun ovat NIIN suloisia.

  VastaaPoista