maanantai 2. lokakuuta 2017

Sukkia, sukkiaSäätieteilijät ovat ennustaneet, että tuleva talvi on Euroopassa kylmin sataan vuoteen. Huhhuh, ei olis väliksi kovat pakkaset, vähempikin piisais. Minä olen aikani kuluksi kutonut sukkia, enimmäkseen seiskaveikkalangoista." Vuosi väriterapiaa " haaste värini on violetti, joten kolmet violetit sukat, valepalmikkoa naisille ja lasten junasukat.


Adlibriksen Socki-langasta isot miesten sukat. Sen verran paksua lankaa, että isotkin valmistuu joutuisasti. Raidat sain ihan tarkoituksella kohdilleen.

Kuvassa mukana valtava kurpitsasatoni. =) Kukat olivat kuitenkin niin kauniita, että taidampa laittaa ensi kesänäkin kasvamaan. Naapurin omenapuuta vaivaa muumiotauti, joten sielläkään ei kannata käydä omenavarkaissa tämän enempää.


Ihan itselle tein ilahdutussukat kolmesta eri jämänöttösestä. Ihan vahingossa osui raidat kohdilleen vaikka ei olisi ollut väliksikään. Mitenkäs minä nyt erotan kumpi on kumpaan jalkaan ;) Näissä on kuitenkin punaista ja kahta eri raitalankaa.


Vielä me mummot ollaan elossa ja minulla alkaa vähän olo jo helpottamaan. Kissasta ei ehkä samaa voi sanoa, mutta en raaski viedä vielä piikillekkkään, kun niin reippaasti juoksentelee ja ruoka maistuu. Haisee vaan jo niin pahalle, kun ei juurikaan enää pese itseään, eikä anna minunkaan pestä. Mahtuuhan tänne maailmaan hajuja, niitä pahempiakin =)

21 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä sukkia! Kiva kun alkaa sulla olo helpottumaan. Olin jo huolissani, kun niin hirveän surkean kuvan itsestäs tänne laitoit. Et olis Kaisu, jos et tästäkin selviäis��-siskos-

  VastaaPoista
 2. Hienoja sukkia! niin koleata ja sateista on , että villasukat on tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on jo kylmät lattiat, että villasukat pitää olla jaloissa.

   Poista
 3. Voi miten ihania sukkia olet tehnyt. Sellaistako ne säätieteilijät ovat luvanneet, en kyllä tykkää yhtään.
  Ihanaa viikkoa sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis kai ruveta hyvissä ajoin neulomaan villahousuja =)

   Poista
 4. Sukkia täälläkin pukkaa, ihan niin kuin maailmassa ei muita kudottavia olisi. Alkoi eilen niin tympiä, että hyppäsin linjuriin, huristelin kirkolle ja täräytin kirkkaankeltaiset villatakkilangat. Kun kerta se kylmäkin on sun mukaan tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen myös villahousujen kutomista ja siitä keltaisesta langasta. Voit sitten pääsiäisenä leikkiä pääsiäistipua ne päälläsi =)

   Poista
 5. On kiva,että siellä edes toinen mummo on piristynyt:) Eläinten kanssa on kauheaa,kun se luopumisen päivä joskus tulee. Kyllä sinä olet taas aivan valtavasti ahkeroinut. noin monet ihanat sukat!

  VastaaPoista
 6. Elämä voittaa tällä mummolla ;) Eetu-koiran kuolemasta on nyt 3 vuotta, mutta minulla on vieläkin niin kova ikävä sitä. Voi kunpa se olisi vielä tuossa tuhisemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin on meidän koiruusta ihan valtava ikävä. Ensikuussa tuleevuosi sen kuolemasta. Mä muistan sun Eetua,kun olitte reissussa sen kanssa. Ampiainenko oli pistänyt sitä takamukseen,ei voinut istua ja rappuset kerrostalossa piti kantaa,kun ei uskaltanut itse mennä.

   Poista
  2. Ampiainenhan se reppanaa pyllyyn pisti, kun istui vahingossa päälle. Eetu oli kaikkien ystävä, mutta kaljalta haisevia se inhosi ja ärisi semmoisille, kunnon koira ♥

   Poista
 7. Ihania sukkia =))
  Toivotaan ettei kamalan kylmää talvea tule. Lunta saa tulla ja pakkasta siinä vajaat -15.
  Sukkia täälläkin tehdään ja vanttuita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä olis pakkasista väliä. Tykkäsin viime talvesta kun pääsi pyörällä kylälle koko talven eikä palellut.

   Poista
 8. Ahkerana olet ollut ja se on hyvä, että käsillä on muuta tekemistä kuin pitää tupakkaa. Hienosti olet selvinnyt, kohta pahin jo ohi. onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla enää tupakkaa tee mieli, mutta välillä iskee hirveä nikotiinintarve, siitä on paha riippuvuus. Onneksi on olemassa nikotiinipurukumia ja sitä tuleekin jäystettyä.

   Poista
 9. Kauniita sukkia olet neulonut! Tarvetta on lämpimille sukille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyipäs taas uusi blogi, kävin tutustumassa.;)

   Poista
 10. Pirtsakat tosiaan nuo punaraitaiset sukat, tykkään kovasti. Voi että, kyllä ne vieroitusoireet on varmasti kovat. Varmaan kuitenkin jo paremmalla puolella. Mä aion aloittaa 28 päivää kestävän mehustusdieetin tuossa parin viikon kuluttua ja mulla varmaan tulee hirveät vieroitusoireet sokerista. Pelottaa jo valmiiksi, mutta kai siitä hengissä selviää. On niin viheliäistä kun nyt pimeän ja kylmän tultua tekee koko ajan mieli jotain hyvää. Vakaa menee kohta rikki!!! Hieno saavutus kyllä kun noin pitkän tupakoinnin jälkeen meinaat selättää tupakan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koville ottaa vieläkin. Minulla tupakka vaihtui herkkuihin ja syödä mässytän koko ajan, vaikka puntarista on numerot loppuneet jo aikoja sitten =)

   Poista
  2. Niin se taitaa monelle käydä, että ikään kuin korvaa tupakan jollain muulla.

   Poista