perjantai 29. syyskuuta 2017

Miksei kukaan kertonut.......


                                

....kuinka kamalaa tämä on. Luulin että vanhuuden vaivat iski kerralla, mutta tytär luki netistä, että nämä ovatkin vieroitusoireita. Enää ei tee tupakkaa niin mieli, mutta päätä särkee ja huimaa, naamaan nousee patteja ja iho kutiaa kaikkialta. Maha on sekaisin ja jos ei pieretä, niin ainakin närästää. Nukkuminen on katkonaista ja kamalia unia joka yö. J.n.e, j.n. e. Vuosikymmeniä kehoon kertyneet myrkyt tahtovat ulos. Minkä nuorena oppii, siitä vanhana saa kärsiä.

Tulee tosi paljon nukuttua, kun ei muutakaan jaksa. Tytär kävi kylässä ja PAKOTTI lyhyelle kävelylenkille ja sehän teki kyllä ihan hyvää. Pitäisköhän ruveta ulkoilemaan.


Onneksi minulla on näitä petikavereita, ettei tarvi yksin maata. Maija tässä on vielä niin hyväkuntoinen. Mummokissa on alkanut piereksimään mädältä kananmunalta haisevia paukkuja ja täällä me mummot nyt sitten makoillaan ja haistaan kilpaa. Onneksi ei ole elämänkumppania kärsimässä =D

Eihän tämä elämä pelkkää kärsimystä silti ole =)  Eiköhän tästä olo vielä parane ja yritän tännekin kirjoitella vähän useammin.

26 kommenttia:

 1. Pahin on varmasti ohi. Kyllä sä tästäkin selviät, kuten niin monesta muustakin vaikeasta�� Oon hengessä mukana. -siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpömmin pääsee eroon miehestä kuin tupakasta, sen oon nyt oppinut ;)

   Poista
 2. Tsemppiä, koita jaksaa - vaikka helppoa se ei olekaan. Ulkoilu piristää kummasti mielialaa.
  Piti tulla ihan katsomaan mitä täällä makoillaan. Mutta ristivedosta olikin kysymys :D
  Lokoisia kissanpäiviä sinulle ja kisulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hölmö kun olen, niin aloin juuri nyt vuoden pimeimpään aikaan tämmöisenkin, mutta eiköhän se tästä parane.

   Poista
 3. Anteeksi, ei pitäisi nauraa, mutta kyllä sain niin hauskat mielikuvat sinusta ja mummokissasta. Tsemppiä, ei nuo vieroitusoireet voi enää kauan kestää. Ulkoilu tosiaan auttaa, vaikka ei sitä aina tohtisi minnekään lähteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa nauraa onneksi et ole paikan päällä haistelemassa =) Kyllä meillä tohtii lähteä vaikka keski-yöllä ulos, vaan kun laiskottaa niin kovasti.

   Poista
 4. Voi, tsemppiä sulle kovasti sinne. Kyllä se olo siitä helpottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan sen on parantua , kun ei huonontuakkaan voi ;)

   Poista
 5. Tsemppiä täältäkin lähetän! Yritä jaksaa, pian se alkaa helpottaa. Vaikka tietenkin vie aikansa noin pitkään jatkuneesta tavasta eroon pääsiminen ja vierotusoireista selviäminen. Otahan hurttia huumoria mukaan, niin sekin voi auttaa. Kun olet voittanut itsesi ja selättänyt tupakoinnin, niin voit olla itsestäsi ylpeä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jo auttaa, kun ajattelen että olen säästänyt kohta parisataa euroa rahaa =)

   Poista
 6. Peukutusta täältä!!

  tv: Raitsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta kuukausi takana, eikä kehtaa lopettaakaan kun olen niin monelle leuhkinut jo =)

   Poista
 7. No huh, pistäkäähän ikkunaa välillä auki ettette molemmat hajuun pökerry :D Tsemppiä, kohta olo parempi ja elämä maistuu paremmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on vielä niin lämpimät ilmat, että voi nukkuakin ikkunat auki =)

   Poista
 8. Tsemppiä! Jokainen päivä on askel helpompaan oloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin just miedompiin laastareihin ja heti tuntui että takapakkia tuli. Eiköhän se tästä kuitenkin joskus helpota.

   Poista
 9. Tsemppiä! Pian helpottaa. Upea homma, että pystyt lopettamaan noin pitkän tupruttelun jälkee. Ajatus vie sinua eteenpäin: mieti, mitä kivaa voit ostaa säästyneillä rahoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelen jo kovasti etelänmatkaa ensi kesäksi säästyneillä rahoilla =) Vielä ne ei tilillä näy, mutta ehkä joskus ;)

   Poista
 10. Ulkoilu on hyvästä. Olosi piristyy ja tupakan tuskat vähenevät. Kokeilepa juoda enemmän vettä. Olisiko siitä apua päänsärkyyn ja ihon kutinaan. Luulisi osan myrkyistä liukenevan veden mukana vessan pönttöön eikä pyrkivän nahkoista läpi. Nostan hattua päätöksellesi päästä tupakasta eroon.

  VastaaPoista
 11. Onneksi sivuoireet alkaakin jo helpottamaan, naamaankaan ei nouse enää patteja =) Tekisi varmaan ihan hyvää korvata osa lukemattomista kahvikupposista pelkällä vedellä, pääsisi siitäkin myrkystä vähän eroon =)

  VastaaPoista
 12. Voi Sude niin paljon zemppiä, on tuo varmasti ihan hirveää ja vielä Mummokisukin siellä lohtuna kaasuttelee. Voi teitä, mutta tästä ei voi mennä kuin paremmin ja toivottavasti se päivä koittaa pian. <3

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti pian alkaa helpottaa.. Tuli mieleen että minulla piti kilpirauhasen lääkitystä nostaa kun lopetin,tai siis se loppui siihen keuhkokuumeeseen,tupakan polton. Minä ihmettelin väsymystä lääkärille niin otettiin kokeet ja yllättäen sitten lääkitystä piti nostaa. En ois uskonut että tupakka on vaikuttanut siihenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua myös on väsyttänyt aivan kamalasti, mutta se nyt on normaalia minulle näin syksyisin. Haluaisin vain kömpiä talviunille vällyjen alle =)

   Poista
 14. Tunnustan, että piti ihan ääneen höristä sun kuvalles =) Ja katin ilmeelle =) Vakava paikka, mutta kyllä niin hauskasti kirjoitat!

  VastaaPoista