torstai 29. helmikuuta 2024

Portaat linnaan

Koko talven olen ähertänyt Kansalaisopistossa ja yhden vaivaisen taulun saanut aikaiseksi. Suurin aika onkin mennyt seurustelussa ja kahvin särppimisessä. Taulu on kuitenkin nyt valmis , tehty omasta valokuvasta. Marmariksen kävijät varmaan rappuset tunnistavatkin, näitä pitkin pääsee vanhan linnan raunioille. Kannattaa kiivetä sillä näköala sieltä on kaunis. Voi kumpa pääsisin sinne taas pian käymään.


Ei voi muuta sanoa kuin että tuo katti on tyhmä . 😸 Nyt se on löytänyt uuden piilopaikan eikä kukaan arvaa missä se on. 😸 Rantakassilleni uusi käyttötarkoitus. 

17 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis taulu! Hyvä sinä! Edellisestä Marmariksessa käynnistä on niin paljon aikaa, etten muista tuota paikkaa.
  Hyvää karkauspäivää ja vaihtuvaa kuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tämä on hyvinkin tuttu näkymä. Kyllä on ikävä sinne.

   Poista
 2. Upean taulun olet maalannut - mulla tahtoo myös ikonimaalauksessa mennä aika välillä jutusteluun, mutta kivaa sekin on! Voi pikkuista kisua!

  Mukavaa alkavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin mukava kun on joku paikka minne lähteä joka viikko tuttuja tapaamaan ja turisemaan. Piristää kummasti ja siinä sivussa voi vähän maalaillakin.

   Poista
 3. Nostappa joku kissankuljetuskoppa näkösälle, niin kissa katoaa viimeistä hännänkarvaa myöten, ettei vaan joudu koppaan ;D Omin ehdoin voi kyllä ahtautua minne vaan.
  Taidokas taulu. Selvästi kahvin juonti on auttanut asiaa, kuten kuuluukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin jos on lääkäriin lähtö niin kattia ei ole missään. Parasta laittaa jo päivää ennen narun päähän kiinni. Ihmeesti noitten kattien vaistot pelaa.

   Poista
 4. Kauniin taulun olet maalannut! (Oi olisipa tuo taito) Tuo karvakaverisi piilo on oiva, kuka hänet nyt noin hyvästä paikasta huomaa.😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyvärimaalaus on oikeastaan helppoa. Virheet voi aina peittää uudella maalikerroksella. Kannattaa rohkeasti kokeilla.

   Poista
 5. Miu-mau-murinaa... minne katosi pitkä kommenttini....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoista sattuu itsellenikin usein, varsinkin jos on kirjoittanut pitkän kommentin.😕

   Poista
  2. No sepä juuri - pitkän viestin nappasi!!
   Ei siis ollut roskiksessakaan???
   Sillä hassua, kun se jo täällä oli....

   Poista
 6. Hyvänen aika miten upean taulun olet maalannut. Katsoin ensin, että on valokuva. Olet kyllä taitava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvastahan tämän teinkin kun en pääse paikan päälle maalaamaan. Koko talven ähräsin joten kerkesin moneen kertaan virheitä korjailla.

   Poista
 7. Hauska kissa. kyllä ne tietää mikä parasta, kuten edellisessä postauksessasi laittautui pehmeään laukkuun. Oletko koskaan laskenut montako apinaa käsistäsi on syntynyt? Ne vaan on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetin apinoitten laskemisen kun 600 tuli täyteen ja siitä on jo useampi vuosi. Kettujakin on jo aikamoinen kasa tullut tehtyä. Pakko vaan jatkaa vaikka aina ei niin huvittaisikaan, sillä hammashoito on käymässä niin kalliiksi eikä loppua ole vieläkään näkyvissä. Jostainhan sekin raha on revittävä

   Poista
 8. Kaunis taulu, hitaasti hyvä tulee. Hassu kissa, sehän on vähän kuin lapset, jotka laittaa kädet silmille kun menevät piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kissoilla voi olla ADHD niin tuolla katilla se ainakin on, semmoinen riehuja.

   Poista