keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Tylsää niin tylsää


Voi miksi on ollut niin tylsää viime aikoina. Ennen aina sattui ja tapahtui, nykyään vain sattuu. Tämmöistäkö se vanhaksi tuleminen nyt sitten on. 

Kissatkin ovat niin tylsääntyneet etteivät viitsi edes tapella jatkuvasti. Tuijottavar vain pihalla häärivää oravaa.

Oli tässä synttärinikin, mutta kun tytär lähti juuri sinä päivänä Skotlantiin ystävänsä luo, niin empä viitsinyt yksinkään juhlia. Tulee takaisin vasta pääsiäisen aikoihin joten taitaa jäädä sekin juhlimatta. Ajattelin laittaa kuitenkin vähän pääsiäiskoristeita, vaan kun ei niitä löydy mistään. Uusia en viitsi ostaa kun vanhojakin on yllinkyllin jossakin "hyvässä tallessa".


Hammaslääkärilasku kasvaa kasvamistaan eikä loppua vielä näy. Jostakin sekin raha on revittävä joten yritän näitä nyt väkertää oikein urakalla. Kissoja onkin ihan mukava tehdä, saa samalla jämälankoja tuhottua.


Ketut ovat olleet niin suosittuja että niitäkin pitää tehdä vaikka vähän jo kyllästyttääkin

Tästä tuli nyt tämmöinen valivalivalitus kirjoitus, mutta ei aina voi olla niin positiivisella tuulella. Kaipa tämä tympääntyminen vielä ohi menee



 

36 kommenttia:

  1. Näin keväällä tuo alakulon piru usein iskee. Ei sula lumet, on kylmä ja mikään ei huvita. Iso viineri ja kuppi kahvia saattaa auttaa siihen asti, kun aurinko taas paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka keväinen juttuhan tämä on, mutta ei siihen vaan tahdo tottua.

      Poista
  2. Ihana kuva kissoista. Ne selvästi odottaa jotain. Keitä kahvit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi odottavat että lumi sulais ja pääsis ulos hiiriä jahtaamaan.

      Poista
  3. Välivalituksia on itse kullakin välillä . Nyt tämä talvi on ollut erityisen pitkä ja ikävä kestää .
    Pitää yrittää vaan nyt piristyä kisutkin taitavat vaistota emännän vire tilan .
    Mukavia käsitöitä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistää se mielen matalaksi kun ainut hauskuus on joka viikkoinen hammaslääkärissä käynti. Se hauskuus ei tunnu loppuvan ikinä.

      Poista
  4. Joo, kun ei paista aurinko ja on aina vaan talvi, niin tylsäksi käy. Nukutteko tekin Ahududu ja Maija suurimman osan päivästä? - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me nukutaan koko porukka koko päivän ja yöllä sitten riehutaan, emäntä myös.

      Poista
  5. Sama juttu täälläkin! Ei jaksa, ei viiti, ei jaksa...oikein mitään. Ei edes käsitöitäkään, oli tässä kyllä hyvä kirja luettavana, niin meni 2 päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Suomessa on hyvä ja ilmanen kirjasto. Minä myös olen lukenut tosi paljon nykyään, vähän irtiottoa arjesta.

      Poista
  6. Pakkokai se on valittaa näinä harmaina päivinä ja aikoina.
    Ihanat on taas nuo kissasi ja kettusi. Ne kyllä piristävät mieltä kovasti. Myöhästyneet synttärihalit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ole pakko valittaa, mutta se vähän helpottaa kun voi jossain vähän mieltänsä purkaa.

      Poista
  7. Tuota on liikkeellä. Toivotaan, että helpottaa, kunhan aurinko palaa näkyviin. Muka kevätpäiväntasaus -päivä? En huomaa lainkaan. Ahkerasti olet virkannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyy sinulla olevan samat huolet, hammaslääkäri. Minä käyn siellä jatkuvasti ja se ei paljon naurata kun jatkuvasti kiskotaan hampaita suusta, näky on jo kuin noita-akalla. Onneksi lääkäri kertoi puudutusvoiteesta (käytetään lapsilla) jota laitetaan ennen puudutuspiikkiä niin se ei enää satu niin kamalasti. Tänään taas kiskottiin ylhäältä etuhammas ja minä täällä melkoisessa särkylääkepöhnässä. Revi siitä sitten ilonaihetta.☹️

      Poista
    2. En revi! Tuollainen puudutusvoide olisi kyllä ollut enemmän kuin tarpeen viime perjantaina!!! Enää ei kannata hankkia viimeisen (?) puudutusta vaativan kerran takia. Sen reissun jälkeen suussani on enää kaksi hammasta ja ne kuulemma jätetään, jotta (joskus) tuleva alahammasproteesi "istuu" paremmin. Saas nähdä.
      Voimia säryn sietämiseen!

      Poista
    3. Sitä puudutusvoidetta on hammaslääkärillä, pitää vaan osata pyytää laittamaan. Kuulemma tarkoitettu lähinnä lapsille, mutta aikuisetkin saa kun vaan osaavat pyytää. 😆 Minullahan on sitten enemmän kun on peräti kolme omaa hammasta alhaalla. Proteesi on sitten rautalangalla kiinni niissä. Ensin eivät millään meinanneet istua paikalleen, mutta nyt niitä on korjailtu jo monta kertaa. Nyt työstetään sitten ylähampaita ja loppua ei ole näkyvissä.

      Poista
  8. Niin toden totta; On huonoja päiviä ja hyviä päiviä. On tylsiä päiviä ja hauskoja päiviä.Aina sattuu, siis koskee, jonnekin. Jos on lonkka parempi, niin selkä on kipeä jne. Just eilen mietin, että miten sitä väsyttää ja ei saa mitään aikaiseksi. Toivossa on hyvä elää, että tulee niitä parempia päiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei olis näitä huonoja jaksoja niin eipä tuntuis hyvätkään jaksot niin hyviltä. Vielä se paistaa aurinko risukasaankin ( luulisin ja uskon niin )

      Poista
  9. Kivat kissat ja ketut, niitä syntyy kuin sieniä sateella. Välillä tympii, ei sille mitään voi, sellaista se on kaikilla muillakin. Talvi on ollut pitkä, sekin tympii. Naapuri sanoi äsken, että talvi saisi jatkua juhannukseen asti, niin hän pääsisi pilkille vielä pitkään. Kielsin sellaisia puhumasta. Onnea synttärin johdosta nyt kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisikin mitä odottaa kesältä, mutta nyt menee lomamatkarahat täysin hammaslääkäriin. Se vetää mieltä matalaksi, ei voi mitään.

      Poista
  10. Tuo kissakuva on niin kaunis. Onko ihan värikuva? Saanko ķäyttää piirustusmallina. Harrastan lyijykynällä piirtämistä nykyään. Tuossa kuvassa on valöörit kohdallaan. Samaa harmaata täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on ihan värikuva, hihihi. Huonolla kameralla otettu ilman salamaa. Ylempi kissa on valkoinen ja alempi harmaaraidallinen ja toki saat käyttää mallina. Laita sitten minulle kuva työstäsi. Itsekkin maalailen öljyväreillä ja taidankin tehdä itsekkin tästä joskus vielä taulun, kiitos vinkistä.

      Poista
  11. Vaan ajattelepas, mitä kaikkea mukavaa tyttäresi kertoo, kun saapuu Skotlannista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulee vielä takaisin eikä jää sinne sulholaan. Kuulumiset siitä tytöstä saa kiskoa hohtimien kanssa.

      Poista
  12. KristiinaS: Tylsyyttä on ilmassa roppakaupalla! Täälläkin on niiiiin tylsää ja pitkäveteistä että . . . Sun kissat on hauskoja, siis nuo virkatut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oikeat kissat kivempia vaikka ovatkin välillä tosi ärsyttäviä. Kunhan kevät etenee niin alkaa aurinko paistamaan tänne risukasaankin,toivottavasti.

      Poista
  13. Onnitteöut myöhässä täältäkii.🌹🧡🌹 Ihania oot taas virkannu. Kyllä oon miekii väsyny tähän harmauteen. Ei huvita muu ku neulominen ja miehä oon vaan neulonu joulusta asti. Ommella pitäs. Ois pitäny jo helmikuun alusta. Mut ku ei huvita nii ei huvita. Yks päivä ompelin melkein tunnin ja aattelin et kohta oksennan ku oli niiiiin tylsän makusta hommaa. Siirryin kiikkutuoliin ja käin neulomaan. Tää ompelulaiskuus kostautuu viel pahasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ei saa ompelukoneen ääreen ennenkuin on ihan pakko. Kaapissa odottaa kasa housuja jotka pitäis lyhentää, vaan kun ei huvita. Onneksi neulominen ja virkkaminen ei vielä ole alkanut tympäsemään. Paheneva kaihi vaan vaikeuttaa niitäkin hommia. Pitäis kai mennä leikkuuttaan kunhan saan tämän hammasasian ensin kuntoon.

      Poista
  14. Myöhästyneet Onnittelut❣️💞🌸

    VastaaPoista
  15. Hammaslääkärin laskut hirvittää, kasvavat mokomat vuosikertoimien mukaan.
    Noilla ihanilla kisuilla saat varmaan hiukan apua,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalliiksi käy,varsinkin kun lääkäri päätti että nyt on syytä siirtyä tekohampaisiin. Johan tässä onkin jo 70 vuotta pärjätty ihan omilla.

      Poista
  16. Ketut on niin mairean näköisiä, että niillä on varmasti jotain juonia mielessään.
    En tiedä pitääkö huolestua, jos kissat katsovat mieluummin oravaa, kuin painivat keskenään ;D
    Myöhästyneet synttärionnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ketuilla on jo kevättä rinnassa.
      Hyvä kun katit edes hetken istuvat rauhassa rinnakkain. 10 vuoden ikäero saa aikaiseksi valtataistelun jossa kumpikaan ei ole voitolla.

      Poista
  17. Kevät tuo toivottavasti piristystä tympääntyneeseen oloonkin :).
    Ihania kissoja ja kettuja olet taas virkkaillut.

    VastaaPoista
  18. Viestisi on loistava mestariteos! Oivaltava, hyvin artikuloitu ja todella arvokas. Kiitos, että jaoit näkökulmasi. Vieraile sivustollamme ja lue, miksi Aviator-peli on puhuttanut.

    VastaaPoista