sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Joulu pois



Nyt on joulu siivottu pois. Yleensä meiltä löytyy joulukoristeita vielä pääsiäisenäkin. Tänä vuonna olikin niin reippaita apulaisia että kaikki kerättiin talteen jo ensi joulua varten

Ihanaa, pakkanenkin hellittää, pääsin vihdoinkin ruokakauppaan. Eiköhän se elämä ala taas hymyilemään.


 

13 kommenttia:

  1. Toivottavasti et pakannut reippaita apulaisia tonttujen kanssa samaan laatikkoon ja laittanut kaappiin odottamaan ensi joulua. Elämä hymyilee, kun pääsee ruokakauppaan. Ruoka on niin tärkee asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on hyvä olla kun maha on täynnä tuoretta ruokaa.

      Poista
  2. Vanha Maijakin siinä niin nättinä apulaisena. On ne vaan kivat seurakissat. Luulevat varmaan muuton lähestyvän, ovat valmiina lähtöön. - siskos -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noista harmiakin, vaan en osaa ilmankaan olla.

      Poista
  3. Meillä alkaa joulun purku nyt joko tänään tai huomenna tai ylihuomenna. On tämä eläkeläisen elämä mukavaa, kun ei ole niin nöpön nuukaa noiden aikataulujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä meillä löytyy joulukoristeita vielä pääsiäisenäkin, mutta tänä vuonna olin vähän aikaansaavampi. Eläkeläisenä on tosi mukava olla.

      Poista
  4. Ihania kisuja. Meillä on joulu vielä talossa mutta ehkä huomenna lähtee ensimmäiset koristeet .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jåtin minäkin vielä tekokuusen valoineen paikalleen. Se luo niin mukavan valaistuksen kamariin.

      Poista
  5. Ei kestänyt täälläkään joulufiilis pitkään, eikä ollut kyllä kuin pieni määrä mitään "koristeita". Viimeisenkin ovikranssin otin sunnuntaina pois.
    Edellisiä vuosia vähemmän oli koko joulufiilistä. En tiedä mistä lie johtunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosi vuodelta tuntuu aina vaan vähemmän joululta. Kai se on niin kun ei enää ole pieniä lapsia kotona joille vois joulua laitella. Nuorempana sitä jaksoi lapsen takia hössöttää ja laitella ja samalla tuli itsellekin joulumieli.

      Poista
  6. Eipä ollut paljoa kerättävää, kun en juuri mitään laittanutkaan. Joululiina on edelleen ruokapöydällä ja kynttelikkö ikkunalaudalla. Niistä en halua luopua vielä.
    Hienoa, että pääsit kauppaan! Lauhtui kyllä, mutta täällä lainehtii ja on ihan sairaan liukasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olen päässyt kauppaan sillä nythän se on luvannut taas kovia pakkasia. Ensi viikolla täytyy kuitenkin joka aamu mennä apteekkiin katsomaan saisinko lääkettäni. On niin suosittua että loppuu kuulemma samantien kuin tuleekin ja minä sitä tarvitsisin sokeritautiini. Toivottavasti ehdin saamaan.

      Poista