torstai 16. syyskuuta 2021

Vireää virkkailua ja vielä vireämpää juoruilua 😄


Ei täällä ole joutanut kädet sylissä istuskelemaan vaan koukku on heilunut niin että savu melkein nousee. Parin viikon päästä lähdetään tyttären kanssa reissuun ja valmista pitäisi saada ennen sitä. Viime reissu meni niin mönkään ja kun rahatkin jäi törsäämättä, niin otetaan nyt uusiksi eri maassa. Tytär pääsee tapaamaan isäänsä joka siellä innoissaan jo odotteleekin.

Näitä Viiru-kissoja on mukava virkkailla kun voi käytellä kaikkia langanloppuja mitä kotoa löytyy. Harmaita pikku nöttösiä on kertynyt vuosien varrella ihan kiitettävästi.


Kauppamatkalla huomasin että autiotalon kohdalla ojanpohja on ihan punaisenaan omenista. Kukaan ei näköjään uskalla kerätä kun pelkäävät varmaan että koirat ovat pissineet niihin. Paikka on suositun koiranulkoilutuslenkin varrella. Minä luotan että kukaan ei ilkeyttään päästä koiraansa siihen ja keräsin niin paljon kuin laukkuun mahtuu. Oikein hyviä kaneliomenia, söin heti paikan päällä muutaman. Ei maistunut koiranpissalle, hehehe.

( kuva netistä)

Pienellä kylällä jossa melkein kaikki tuntevat toisensa kuulee välillä omituisia juttuja itsestään. Minä kun olen aika ilkikurinen , pistän vielä pökköä lisää pesään niin että juorut kuolevat ihan omaan mahdottomuuteensa. Nyt kuulin kaupassa että makaan vieläkin Kreikassa sairaalassa ja ehkä en selviä hengissä.  Muutama vuosi sitten jouduin niskan viipalekuvaukseen ja heti levisi kylällä juttu että olen kuolemassa aivosyöpään.  Ei minua nyt niin vähällä saada hengiltä, ihan kiusallanikin jatkan vielä täällä eloa. Huvittaa vain nuo ihme juorut.

Eräs ihminen kyseli ilkeällä äänellä, että millä rahalla minä oikein reissaan niin usein. Sanoin että euroilla,  käyn Jyväskylän torilla öisin myymässä itseäni. Uskokoon jos haluaa, minä yli satakiloinen 69 vuotias mummeli, hahhahhahaa. Eipä ole enää kysellyt.

 

28 kommenttia:

  1. Täällä taas hirnutaan ääneen sun sanapaukaukisille! Hyvä sinä, pökköä pesään vaan kaikenmaailman juoruilijoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tulee sutkautettua vähän liiankin nasevasti, ei kaikki aina ymmärrä.

      Poista
  2. Ihan mahaan nyt sattuu kun naurattaa niin. Tuo on kyllä niin ihanaa huumoria tuo juoruilun "lietsominen" ihan oikein
    Upeita myös nuo Viirut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juoruilta menee teho ja uskottavuus kun niihin vähän lisäilee mahdottomuuksia. Enkä minä jaksa kuin nauraa itseäni koskeville juoruille.

      Poista
  3. Sana hallussa, monen muun asian lisäksi. Hyvä sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuo "vääräleukaisuus" kulkee ihan suvussa. Poikani on oikein mestari siinä lajissa.

      Poista
  4. Sä oot kyllä rautainen nainen ja jutut niin hauskoja. Jatka vaan samalla tavalla ja anna ihmisten puhua.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tämä elämä suremalla parane eikä ihmisten puheista kannata välittää. Ne jotka puhuu pahaa, ne on vaan kateellisia.

      Poista
  5. Hyvää uutta lomaa teille sinne Turkkiin. Kyllä se on kumma tuo kolmen tapaukden koettelemus. Aina pitää paikkansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tästä vielä jaksa talven yli kun pääsee vielä pariksi viikoksi aurinkoon. Sitten alkaakin joulukäsityökiireet pakkaamaan päälle.

      Poista
  6. Hihittelen täällä minäkin! :D
    Hyvä sinä! Uskotko, jos kerron, että näin mainoksen, josta tulitte tyttäresi kanssa mieleen? Mitä ilmeisimmin näit saman mainoksen ja hyvä niin!!! ♥
    Pidän peukkuja, että saat kartutettua vielä matkakassaa Viiruilla ja muilla ennen lähtöä! 👍
    Hyvää alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro heti mikä mainos =) Minä nauhotan aina telkkarista ohjelmat että voin kelata mainokset pois, joten en tiedä niistä mitään. Onneksi minulla on poika joka ei anna ottaa pikavippejä, joten soitto hänelle jos rahat loppuu kesken. Ennenkin joutunut häneen turvautumaan eikä mene korkoja takaisin maksaessa. Miten minä pärjäisinkään jos ei minulla olisi näitä ihania lapsiani.

      Poista
    2. Tarkoitin äkkilähtöjä. ;)

      Poista
    3. Me tiedetään aina tarkkaan mihin halutaan, joten ei arvaa jättää äkkilähtöjen varaan. Nyt vaan kytätään että joku alkaisi tekemään opastettuja matkoja Istanbuliin. Osaan siellä kyllä yksinkin kulkea, mutta seuramatkat tule paljon halvemmaksi.

      Poista
  7. Juoruiluakin on niin monenlaista. Jotkut tekee sen tahallaan, jotkut tahattomasti. Jotkut ei edes tajua, mikä jutussa voi olla pielessä ;D
    Hyvää matkaa teille ja toivon tosiaan, että matka sujuu paremmissa tunnelmissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä itsekkin syyllistyn välillä juoruiluun ja kuuntelen toisten juoruja oikein mielelläni. Sehän on niin mukavaa =D Yritän kyllä olla levittämättä näitä juttuja sitten eteenpäin. Kun on saanut luotettavan kuuntelijan maineen niin saakin kuulla ne mehevimmät juorut. =D

      Poista
  8. Voi ihmisten juttuja! Huumori on aika hyvä konsti niiden käsittelemiseen.
    Hyvää matkaa, parempaa kuin viimeksi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän juoruja kannata vakavasti ottaa. Viisainta vain nauraa päälle. Loma lähenee ja se auttaa jaksamaan taas.

      Poista
  9. tyttären talon kohdalla kasvoi ojanpientareella mansikoita joihin koirat pissi,hyvin maistuivat joillekin.kyllä se on törkeää kusettaa koiria kadunvarren marjoille.ja toisen aitaan.meillä tässä pikkutien varrelta naapurin setä keräsi sienet kun poikamme ei kerää,vaikka onkin talonsa kohdalla.ihan siis luvalla.juorut ovat hassuja kapistuksia.kuka tietää mikä aina on totta.ei kaikki levitä ilkeyttään,mutta jos tieto on väärä se on kenkku juttu kaikkien kannalta.kateellinen panettelu on eri asia,ei kun vettä myllyyn ja hui hai.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oikein alkaa miettimään, niin ei uskalla enää syödä metsän marjojakaan. Niihinhän on voinut joku metsäneläin pissiä. Parempi olla miettimättä.😄 Ja jos joku pitää minua niin mielenkiintoisena että viitsii minusta juoruja kehitellä, niin sehän on mukava vaan. Ei tylsistä ihmisistä voi mitään juorua keksiä 😄

      Poista
  10. Ihania nämä viiru hiirulaiset! Sopivat hyvin jämälangoille.
    Kaneliomenat on niin maukkaita, pitääpä lähteä huomenna torille josko siellä oli juku niitä myymässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kyllä huomaa ettet ole enää ihan pienten lasten äiti. Viiru on kissa ja kirjasarjasta Viiru ja Pesonen. Minäkin joudun välillä katsomaan telkasta Pikku-kakkosta että pysyn ajanhermolla näitten uusien hahmojen kanssa. 😸

      Poista
  11. Hienoa kun osaat laittaa juoruilijoille jauhot suuhun ;))))
    Viirut onkin kyllä niin veikeitä. Onneksi näkee joskus niitä elokuvia Tv;stä.
    Mulla oli lapsena satukirja jossa oli Saapasjalkakissa, sellainen satu köyhästä pojasta kissoineen. Löytäspä joskus sen kirjasta tai elokuvasta. Nykyinen Saapasjalkakissaelokuva ei ole se satu.
    Hyvää, aurinkoista ja rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en yleensä jää sanattomaksi. Välillä tulee möläytettyä vähän liiankin kipakasti.
      Minun lapsuuden mielikirjani oli Perhostyttö ja poliisi ja löysin sen sattumalta parilla eurolla Tori.fistä. Muualta sitä ei ollutkan enää saatavilla.

      Poista
  12. Nämä sunviirukissatkin ovat niin söpöjä. Hih,hih yötöissä Jyväskylän torilla:):) No tottahan sitä rahaa tulisi. Älä nyt aliarvioi miehiä. Kuule,minä satakiloinen 66v muori olin fysikaalisessa,niin odotushuoneessa yksi mies kysyi minulta lähtisinkö juhannustansseihin!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisin oikein rikas niin olisi varmaan vanhalla ja lihavallakin kosijoita. 🤣 Onneksi viihdyn paremmin yksinäni niin ei haittaa tuo kosijoiden puutekkaan🤣.

      Poista
  13. Kivat Viirut! Mistä lie ne juorut mahtaa aina saada alkunsa, paha sanoa. Josakus muinoin kiersi työmaalla huhu, että olen lähdössä pois. Lisäsin vähän höyryä ja sanoin, että jään äitiyslomalle ja kohta sekin oli ihan totta, siis muille paitsi itselleni.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on hyvä vähän suurennella huhua niin pääsee nauramaan toisten hyvä-uskoisuudelle. Jos kaikkia huhuja uskoisi, niin minullakin olisi jo oikein suurperhe kaikkien lasten kanssa ja olisin kuollut jo muutamaan kertaan.🤣

      Poista