tiistai 7. syyskuuta 2021

Syksy saapuu ja Maija myös


Jo alkukesästä minulta pyydettiin joululahjasukkia ja lopultakin sain nämä viimeisetkin valmiiksi. Mukava välillä neuloa sukkaakin ainaisen virkkuun välillä ja tuosta päällekirjonnasta vasta tykkäänkin. Helppo purkaa jos tulee virheitä (ja niitähän tulee aina ) ilman että tarvitsee koko sukkaa purkaa. Varteen tein valepalmikkoa että ovat vähän naisellisemmat. Toivottavasti tilaajalle kelpasi.Varma syksyn merkki, Maija ilmestyy kotikulmille. Tapansan mukaan Maijaa ei juurikaan ole näkynyt koko kesänä, mutta kun ilmat viilenee niin palailee kotiin. Parina yönä jo käynyt sisällä syömässä ja sähisemässä toiselle kissalle. On se kumma ettei vielä kolmessa vuodessakaan ole hyväksynyt Ahududua meille. Montaa minuuttia ei sisällä viihdy vaan tahtoo takaisin ulos....ja minähän päästän.

                                              

                                               

Maija on jo 13 vuotta vanha eikä sitä enää sisäkissaksi saa opetettua, yritetty on. Jos väkisin yrittää sisällä pitää niin karkuun päästyään ei palaa takaisin vaan saa etsiä pitkin kyliä. Kulkekoon nyt sitten vapaana niin kauan kuin kukaan ei sitä nappaa. Kulkuriluonnetta ei niin vain kesytetä.

16 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ruusujen kera. Hienoa kun maijakin on ilmoittanut itsestään ja on vielä voimissaan. Kulkuria ei kesytetä se on kyllä totta ,kissat on niin omapäisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija varsinkin on itsepäinen. Se menee vaikka läpi oven jos en sitä aukaise sille.

   Poista
 2. Niin ihanat sukat, romanttisen kauniit.
  Kulkurikissoilla on ulkona niin paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää, että ne tylsistyisivät kuoliaaksi sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan säälittää tämä toinen kissani kun ei se saa vapaana juosta pitkin metsiä. Narunpäässä vain haaveilla vapaudesta.

   Poista
 3. Nätit sukat ja todella upeat ruusut! En vaan kykene ymmärtämään, että tykkäät silmukoinnista!? Minulla ei näemmä riitä kärsivällisyys edes opettelemaan. Kokeillut olen.
  En ymmärrä kissojen päälle, mutta silti tuntuu kummalliselta, ettei Maija ole kolmessa vuodessa hyväksynyt, että Ahududu asuu saman katon alla?
  Mukavaa syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija taitaa olla mustasukkainen. Se oli aikaisemmin itse porukan nuorin ja kaikkien lellimä. Nyt tuli tuo eri sukua oleva lellikki ja kukas nyt semmoisesta tykkäisi. Kissoilla on samoja tunteita kuin ihmisilläkin.

   Poista
 4. On tosi kauniit ruususukat!🙂 Sinulle se tapahtuu tuo päällekirjominen, olet mestri siinä. Minä väliin yritän sitä, mutta lopputulos ei oikein miellytä, joten homma jää siihen. 😏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään päällekirjomisesta, mutta kirjoneule ei suju minulta mitenkään. Aina tulee joko liian löysää tai liian kireää ja langat ovat sotkussa koko ajan. Kukin tyylillään niin hyvää tulee. Sinulta se käy kirjoneulekin niin nätisti.

   Poista
 5. Todella kauniit villasukat <3 Voi Maijaa, ihanan itsenäinen karvakamu!
  Mukavaa viikkoa sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että meillä on emäntä ihan näitten kaverusten tassujen alla.

   Poista
 6. Kauniit ruusu villasukat. Voi sitä Maijaa:) Kylillä kulkee,mutta kun taitaa kylmä tulla,niin se vain tulee kodin lämpöön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan että routa porsaan kotiin ajaa, sama pätee meidän Maijaan.😸

   Poista
 7. Ihanat ruusut! Tuo Maija on kyllä erikoinen kissa. Hänellähän oli ennen lenkkeilykaveri, hauska Eetu-koira. Muistan kun he peräkkäin hölköttivät kylätiellä. Maija halusi lenkille mukaan, ei muut sinun kissat semmoisia olleet. -siskos -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt joutuu lenkkeilemään yksin kun ei ole enää Eetua ja lenkit onkin sitten viikkoja kestäviä. Taitaa jo dementtia vaivata Maijaakin kun ei muista kotia tulla.

   Poista
 8. Ihanat! Väritkin ihan napissa. Olen niin kateellinen tuosta päälipistelytaidosta. Sillä saattaa olla jotain tekemistä oikeanlaisen kärsivällisyyden kanssa ;D Toisaalta olen taitava keksimään keinoja kiertää pistely ;D
  Missähän on Maija kulkenut kaiken kesää. Onneksi näyttäytyi niin tiedät, että on hengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija on vapaa sielu oman tiensä kulkija. Katsoin vanhoista päivityksistä niin on välillä ollut viisikin kuukautta pois ja palannut sitten kuin ei olisi poissa ollutkaan. Ei se nytkään muuta kuin välillä käväisee sisällä syömässä ja sitten takaisin ulos.

   Poista