perjantai 29. toukokuuta 2020

"Poikaystäväni"


Miestähän minulla ei ole ollut kohta 30 vuoteen (luojan kiitos), mutta kyllä näitä "poikaystäviä" silti piisaa. On kuvassa oleva Martti, sekä Reino, Rauno, Risto, Lauri ja monta muuta. Minun poikaystäväni asuvat melkein kaikki hoivakodissa. Tämä Marttikin tuntuu niin tykkäävän kun pysähdyn tielle tai istun kaupanpenkille viereen juttelemaan. Lauri puolestaan kyselee joka kerta tavatessamme: " Milloin tyttö tulee, onko kauan, milloin lähtee, millä linja-autolla lähtee, käske käymään meilläkin." Aina sama keskustelun kaava . =) Nämä ovat niin mukavia leppoisia pappoja. En voi sietää vanhoja härskejä puhuvia ukkoja.....pääsiskö selänpesijäksi ja muuta vielä ällöttävämpää, yäks. Tämmöiset poikaystävät ovat parempia, tuovat iloa minunkin elämääni.


Tyttären kanssa on tullut niin vähän ulkoiltua, mutta nyt hän keksi hyvän innostimen. Joka päivä pitää käydä edes pienellä lenkillä ja lähettää siitä todisteeksi kuva toiselle. Pihassa pyörähtäminen ei riitä. Tämä toimii oikein hyvin. Kun saa toiselta ulkoilukuvan, niin on pakko lähteä ulos että saa lähetettyä itsestään vastakuvan . Kovin kauniitahan nämä eivät ole, mutta toimivat todistukappaleena =)

Ihanaa kun on luvattu kauniita ja lämpimiä päiviä. Tulee varmaan ulkoiltua enemmänkin

49 kommenttia:

 1. Tuohan on kiva kannustin, kuva kuvasta. Hyvin ootte keksinyt. Olispa mullakin, vaan ei oo ees kuvapuhelinta eikä ois vastaanottajaakaan. Pah.
  Hyvähän se on olla juttukavereita muutakin ku naisia. Ja niitä härskejä äijiä ei kukaan kuuntele, miten semmosia onkin niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut miehet luulevat olevansa taivaan lahja kaikille naisille ja ehdottelevat kaikenlaista tämmöiselle vanhalle akallekin, hyi olkoon. Minulla on yksi semmoinen naapurina, mutta yritän parhaani mukaan vältellä häntä.

   Poista
 2. Loistava keksintö tuo tyttären ulkoiluinnostin, taidanpa lanseerata saman käytännön käyttön oman äitini kanssa. Itselläni kummallinenkoronakevät on lisännyt liikunnan määrää, mutta äidillä on tainnut käydä muutos toiseen suuntaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on hyvä keino. Jos en vastaa kuvaan kuvalla, niin illalla tyttö soittaa ja moittii minua =)

   Poista
 3. erittäin hyvä juttu tuo kuva-homma!:)VARMA TODISTE:)),EI KUVAN KÄSITTELYÄ:)))
  iHANAT "POIKAYSTÄVÄT,"harmittomat"..
  Minä kans inhoan yli kaiken niitä rivoja puhuvia vanhoja -ukkoja (yks sattuu asumaan samassa huushollissa/meillä se onneksi!! vain 3-4 päivää viikossa,kännissä puhuu)jää vielä kolme normipäivääkin viikkoon;)
  Olet oikein hyväntuulisen näköinen,helposti lähestyttävä :)Siis kuvat hyviä!!
  Toukokuun arvonnan jälkeen paan blogini säppiin!...
  ja palaan kun oma terveyteni antaa siihen mahdollisuuden!Toivottavasti palaan?
  Kiitos Sude!kaikesta blogi-ystävyydestäsi!
  Hyvää Kesää!Sinulle:) ja Terveyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt hyvä ihminen ainakaan kokonaan lopeta. Päivitä ainakin silloin tällöin että tiedetään sinun olevan kunnossa. Joskus kun ihmiset ovat lopettaneet mitään sanomatta jää oikein mettimään mitä on voinut tapahtua. Tässä kymmenen blogivuoteni aikana muutamia blogituttuja on kuollutkin ja se surettaa aina niinkuin hyvinkin läheinen ihminen olisi edesmennyt. Joten pistäppä välillä vaikka vaan viesti että hengissä ollaan, jookos.

   Poista
  2. Komppaan Sudea! Liisa, älä jää sanattomaksi ainakaan ihan kokonaan, jookos?

   Poista
  3. Lupaan!!
   ..kunhan tämä istuminen onistuu....:)
   En mitenkään voi hyljätä teitä:).olette :)))))))sydän,sydän,sydän:)
   Ihanaa alkanutta kesäkuuta!Sudelle ja Stanstalle:))

   Poista
 4. Onpa kiva, kun on tuollaisia papparaisia juttukavereina sinulle ja puhuvat vielä asiallisesti. Ja taitavat papat olla sinusta samaa mieltä. 😊 Härskien puhujille käännetään vaan selkä ja pian.
  Hyvä idea tuo kuva kuvasta -lenkkeily. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä minun ystäväni eivät ole niitä penaalin terävimpiä kyniä, mutta oikein miellyttäviä papparaisia. Varsinkin tämä Martti, ujo yksin elävä ukko ja ruma kuin kananpylly =). Martti selvästi odottaa aina että pysähdyn juttelemaan.

   Poista
 5. Ihania "poikkiksia" sinulla siellä. Vitsit miten hyvä keksintö tuo ulkoilukuvan lähettäminen. Me täällä miehen kanssa tehdään taas lähtöä lenkille. Oikeasti laahustellaan vähän alle 8km, jutellaan ja halaillaan matkaa tehdessä, ihan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa teillä pitkä lenkki. Kyllähän minäkin silloin nuorempana ;), mutta enää ei polvet kestä. Koko ikänsä kun tekee seisomatyötä, niin kyllä se tuntuu nyt vanhempana kun on tullut jo pahat kulumavammat. Vaan leikkaukseen en silti lähde :)

   Poista
 6. Sinulla onkin tyttäresi kanssa hyvä konsti potkia toisianne ulkoilemaan. Oletko kertaakaan fuskannut ja lähettänyt edellispäivänä napattua kuvaa? Ihana Peppi-katras kylvötouhuissa mukana! Minä ressukka jouduin ihan yksin kylvämään herneeni ja salaattini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on niin ihana tytär, pitää huolta että vanha äiti pysyy kunnossa. Fuskaamista ei sallita, vaikka välillä mieli tekis. Jos oikein sataa niin silloin ei tarvitse lähteä ulkoilemaan. Minä tykkään puuhastella yksikseni kun ei kukaan ole vieressä neuvomassa ja komentelemassa ;D

   Poista
 7. Ompa hauska ulkoiluhaaste. Jotain pitääkin aina olla, että viittii ees lähteä.
  Erittäin hyvää seuraa sinulla! tiedän kokemuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei näillä minun ystävilläni ehkä olekkaan kaikki kynät penaalissa, niin herttaisia ukkeleita ovat kuitenkin.

   Poista
 8. Ihana haaste! Alkoi naurattamaan, että jos yrittäisin ehdottaa äidilleni samaa. Kuvan ottaminen saati lähettäminen, hah. :D
  Aurinkoista kuun viimeistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär on niin huolissaan minun terveydestäni että pakkohan minun on näyttää olevani kunnossa. Melkein joka päivä soittaa ja kahden viikon välein käy vielä tarkistamassa. Kyllä saan olla onnellinen tuommoisesta tyttärestä.

   Poista
  2. Ihan varmasti saat!
   Onneksi äitini kroppa vaatii liikkumaan päivittäin pikkulenkin ulkona. En uskalla vielä suunnitella Rovaniemen reissua.

   Poista
 9. Ihan mahtava haaste ja hyvä syy mennä ulkoilemaan. Nyt kelpaa viettää säiden puolesta ulkona aikaa. Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etänäkin voi huolehtia siitä että toinen ulkoilee tarpeeksi =) Ihanaa kun kesä tuli vihdoinkin kaiken harmauden jälkeen.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Pitäähän se Helluntaina heila olla, vaikka vähän rumempikin =D

   Poista
 11. Hyvä kannustin liikkumiseen, hienoa! On noille papparaisillekin mukava kun sun kanssa saa puhella, plussaa sulle siitäkin.Jes jatketaan harjoituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä se on minullekin kun voi jonkun kanssa jutella, eikä näitten kassa tarvitse juoruja kuunnella. Meitä kun ei kylän juorut kiinnosta pätkääkään.

   Poista
 12. kaikkia meitä tarvitaan, joku on sanonut että ihminen on lauma eläin, mutta ei ihminen ole eläin, se on sosiaalinen ihminen joka tarvitsee toisen ihmisen läsnäoloa, ihminen on iankaikkisuus olento. Mukavaa että sinulla on aina seuraa, hieno juttu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minussa on niin paljon karjalaisverta että olen aina kälättämässä jonkun kanssa =) Löydän kyllä juttuseuraa ihan vieraistakin ihmisistä ja sekös välillä nolottaa minun tytärtäni :D

   Poista
 13. Tuommoiset poikaystävät ovat ihan jees! Ulkoiluidea on hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat niitä parhaita, eivät pyri iholle ;D

   Poista
 14. Onneksi suurin osa vanhoista miehistä osaavat käyttäytyä. Sit taas muistisairaus saattaa muuttaa persoonallisuutta ikävästi.Onneksi pääosin voimme valita kenen kanssa rupatella.Mukavaa tätä päivää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla yleensä vanhoja pappoja vastaan ole mitään. ;D Mutta kun naapurustoon kuuluu yksikin semmoinen ällötys, niin ei auta kuin yrittää väistellä. Ei uskalla oikein pahasti sanoakkaan hänelle takaisin ettei synny kovin suuri pihasota. =)

   Poista
 15. Sinähän nyt hienosti olet järjestänyt asiat,että on poikaystäviä.Oikein monikossa:) ja,kun ovat hoivalla,niin ei sun tarvi hoivat,vaan saat heistä parhaat puolet:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkös vaan olekin hyvin järjestänyt tämän asian. Näitä miehiä minun ei tarvitse pussata eikä passata =D

   Poista
 16. Meillä käy yksi kasikymppinen poikaystävä kylässä, kun jalat satttuvat pelaamaan. Se on kyllä mun ja Vanhan herran yhteinen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun poikaystävät eivät onneksi tuppaa meille kylään, ihan vaan kylän raitilla tavataan =)

   Poista
 17. Niin, mites se heila helluntaina olikaan. Toisaalta eihän se sanonta erittele, minkämoinen heilan pitäisi olla. Ystävät ja tutut on ihan kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu heilaa helluntaina, eikä ollu väliksikään. Saanpahan olla rauhassa koko kesän ;)

   Poista
 18. Tuollaiset vanhat papat on kyllä mukavia, sellaset kivat, ei ne härskit sillit. Hyvä idea toi kuvajuttu kun ulkoilee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia ne on vanhat mummutkin ja heiltä ei ainakaan saa härskejä ehdotuksia =)

   Poista
  2. Ovathan nekin, ainakin ne oikeasti mukavat, oon törmännyt sellaisiin mummuihin jotka ovat olleet aika häijyjä, mutta onhan niitä jokaisessa ikäryhmässä tietysti. Luonteenpiirteethän korostuu iän myötä, eli jos on mukava nuorempana niin vanhana on sitten supermukava ja toisinpäin...

   Poista
  3. Minä olen vakaasti päättänyt olla mukava mummu, mutta en tiedä onnistunko siinä aivan, tai edes joskus =D =D =D

   Poista
  4. Niinhän se menee, että jos on mukava niin on vanhanakin mukava, jos on ei-niin-mukava, niin vanhana sitä voi olla tosi ilkeä. Mutta jos päättää olla mukava, niin se varmaan onnistuu :)

   Poista
  5. Juurikin näin , hihihi. Hampaat vaan on päässeet huonoon kuntoon, kun niitä on niin monesti joutunut puremaan yhteen =D

   Poista
 19. Katsoin äkkiä, että sulla on uusi tukkapystyssä-kesäkampaus tuossa kuvassa, mutta ne olikin hauskasti puun oksat taustalla. Nämä kehitysvammaiset ovat parhaita, AITOJA ihmisiä, Tykkään olla heidän kanssaan reissuissa ym. He eivät teeskentele/esitä, ovat vähään tyytyväisiä, iloisia👍-siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martti on yksi niistä parhaista. Eetukoira pelkäsi häntä omituisen kävelytyylin takia vaikka Martti olisi ollut sille ihan kiltti :)

   Poista
 20. Tuo "kuva todisteeksi" on tullut tutuksi tänä keväänä. Etäopiskelussa oli solkenaan juttuja, joita piti kuvata ja todistaa sitä sun tätä. Aika näppärää 😁 Mukavaist ehtoot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin varmaan semmoista etänä kaverin kanssa lenkkeilyä ;)

   Poista
 21. Sinulla on tyttären kanssa ulkoiluun toimiva systeemi. Sadepäivälle voisitte kehitellä sisäliikuntana vaikka lanteen letlutusta tai pepun pyöritystä. Todisteeksi toiselle sitten video. Elämänne jatkuisi sitten vuosia. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla soi siivotessa aina turkkilainen napatanssimusiikki ja ketkutan lanteita sen tahdissa, mutta videota siitä ei kehtaa ottaa =D Joskus nuorena sitä osasin oikeasti tanssiakin.

   Poista