tiistai 12. toukokuuta 2020

Kettusen perhe


Välillä on ollut niin kauniita päiviä että Kettusen perhekkin pääsi ulkoilemaan. Isällä ja äidillä on peräti neljä lasta, yhtä nauravaisia kaikki. Vähäksi aikaa saa kettujen tekeminen nyt riittää. Seuraavana päivänä satoikin sitten lunta niin että maa oli valkoisena. Kummallinen talvi ja vielä kummallisempi kevät. Miltähän kesä tulee näyttämään. 

Pahimpana räntäsadepäivänä sain taas ajan päivystävälle hammaslääkärille ja ei muuta kuin rollaattori käyntiin. Monta kertaa olen jo käynyt saamassa juurihoitoa ja väliaikaispaikkaa. Onneksi nyt oli toinen lääkäri ja sanoi heti että viisaampaa vetää koko hammas pois. Olin samaa mieltä jo aikaisemminkin ja nyt on olo helpottunut. Enää ei tarvitse kärsiä tuon yhden hampaan takia eikä maksaa kalliita käyntimaksuja. Kyllä on lääkäreissäkin hurja ero ja tämä uusi oli aivan ihana.



Juu, sainhan minä tämän vakio-äitienpäivälahjan =) Poika soitti ja kysyi kumman pa...n haluan, Tauskin vai hevosenkakkapussin ovelleni. Eipä tarvinnut miettiä hetkeäkään. En tosiaankaan ole mikään Tauski-fani =) Nyt on taas millä lannoittaa kukkapenkkiäni.

Tulis nyt vaan ne lämpimämmät ilmat. Meillä ainakin on öisin vielä pakkasasteita, ei voi haaveillakkaan että mitään istuttaisi pihalle vielä.

20 kommenttia:

  1. Mukava, että Kettusen perhe pääsi nauttimaan ulkonaolosta. Minäkin tein tänään pienen kävelylenkin. Käpäläoperaatiosta ei ole vielä montaa päivää, niin bäsähdin tuosta pikku lenkistä.
    Hyvä, että hammashoito on nyt ohi. Ei tarvitse enää kärsiä, eikä maksuja maksella.
    Oivallinen äitienpäivälahja! Oikein käytännöllinen.
    Hyvää viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä näyttää yöpakkasia olevan tulossa, mutta eiköhän kohta päästä laittamaan kukkapenkkejä. Ihan tarpeeksi maksoi jo yhden hampaan kanssa pelaaminen, jouti pois kiusaamasta.;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ketuille oli kysyntää ja teinhän minä tottakai. =)

      Poista
  3. Kyllä on hieno tuo Kettusen perhe! Pitäisköhän mun jossain vaiheessa tilata niitäkin lahjoiksi, naapurit lapset kun niin tykkäävät apinasta ja mollasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä pitää ;D Suunnitelmissa on kyllä muitakin hahmoja tässä kesän ja syksyn mittaan.

      Poista
  4. Iloinen Kettusen perhe!
    Löysin itseltäni lankainventaariossa virkkauslankaa. Saa nähdä innostunko johonkin jossain vaiheessa?
    Hevosenkakkapussi päihittää Tauskin mennen ja tullen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virkkaaminen jotenkin kuuluu kesään. Villalanka vain hiostaa käsissä kuumina päivinä erilailla kuin virkkauslangat. Kerran kun innostuu virkkaamaan niin ei sitä osaa enää lopettaakkaan. ;)

      Poista
  5. Ihana kettuperhe! Niiden näkeminen vetää suuta hevosenkengälle. Hauska sinun perinteinen äitienpäivälahjasi, ihan sitä itteensä. :) Lääkäreissä on eroja, kuten meissä ihmisissä yleensäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä jäi kakkapussi saamatta ja sen kyllä huomasi kukkapurkeissani. Hevosenkakka ei edes haise niinkuin kanankakka.
      Onneksi aina välillä sattuu kohdalleni näitä aivan ihania nuoria ystävällisiä lääkäreitä.

      Poista
  6. Todella kylmä päivä täällä Espoossakin ollut. Nyt aurinko paistaa ja taidan ukkelin kanssa lähteä vielä ulos kävelylle.
    Ihanaa iltaa sinulle Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se tästä pikku hiljaa ala lämpenemään. Meilläkin suli lumi pois seuraavana päivänä, mutta Lapissa sitä näkyy piisaavan vielä vaikka kuinka paljon. Ihania kesäpäiviä odotellessa.

      Poista
  7. Onneksi poistettiin ikävä hammas, loppui tulehdukset samalla. Terveys edellä kannattaa ajatella. On siinä ihana kettuperhe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se kävi kunnolla kipeäksi että pääsin päivystävälle. ;) Meillä on täällä yli puolen vuoden jonotuslista hammaslääkäriin ja yksityiset ovat niin kalliita ettei sinne pienellä eläkkeellä mennä.

      Poista
  8. upea kettuperhe!
    Hyvä hevonp***a-lahja:)
    Kaikki kukat,kukkikoon,jopa ne toisten parjaamat rikkaruohot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään tämmöisistä käytännön lahjoista mitä poika aina tuo. Sitä krääsää ja roinaa on kertynyt vuosien mittaan jo aivan tarpeeksi. Sain häneltä myös Maljaköynnöksen, mutta näkyy olevan niin vaativa kukka , että noinkohan saan pysymään hengissä.

      Poista
  9. Kettuset on kyllä iloista porukkaa! Liekö muut ketut samalla kylällä, vai onkohan tämä perhe poikkeus?
    Onneksi sait kuitenkin valita tuon lahjan ;D En kyllä käsitä, mistä se toinen pussi oli hankittu ;D
    Hammaslääkäriasiat on niin kamalia, että on ihan sydänjuuria myöten mahtavaa, jos hammaslääkäri on miellyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidä kylällä ei asu kuin iloisia kettuja =)
      Onneksi nämä nuoret lääkärit ovat nykyään niin ymmärtäväisiä ja taitavia, että minäkin alan päästä hammaslääkäripelostani. Alan jo pärjätä ilman esilääkitystä ja se on ihme.

      Poista
  10. Vekkuli perhe. Onko senkin matka Saksanmaalle. Lääkiritin ovat VAIN ihmisiä, mukavia ja sitten niitä, jotka eivät ammattiinsa sovi. Onko se paska ihan oikeaa paskaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ketut muuttivat Itä-Suomeen. Ei minulle ole sattunut kuin kerran nuorena ikävä lääkäri. Haukkui minut niin että itkin kun pääsin ovesta ulos. Tämän kertainen vaan oli niin todella mukava ja taitava.
      Pojan tyttäret ovat kovia ratsastamaan ja tässä pussissa on ihan sitä ehtaa oikeeta tavaraa. Ei mitään kaupantuotetta , hajutonta ja ekologista.

      Poista