tiistai 31. joulukuuta 2019

Vuoden viimeinen


Turkista on tulut raahattua paljon ihanaa Nako Vals lankaa . 100% akrylia, mutta niin ihanan pehmyttä ja kauniin väristä. Kun ei siitä oikein muutakaan voi tehdä niin aloitin jo kesällä tekemään itselleni villatakkia. Virkkaamalla kun se on minusta mukavampaa. Jouluaattona vihdoinkin sain sen valmiiksi, napit vain puuttuu enää


Liekö tullut mittausvirhe, vaiko minä lihonut syksyn mittaan, mutta meinasi tulla liian kittana.  Lisäsin sitten eteen poikkiraitaa jonkin verran niin nytpä sopii ihan hyvin. Mitään ohjeita en käyttänyt , annoin mennä vaan pahemmin sovittelematta =). Tykkään tästä itse ja on kovin lämmin päällä.



Joulu meni oikein mukavasti. Poika kävi juuri ennen joulua runsaitten lahjojen kanssa ja tytär vietti koko joulun kanssani. Siskonikin vieraili perheensä kanssa joulun jälkeen. Olipa mukava nähdä sukulaisia. 

Poika oli valmistellut äidille pihakuusen mökillä. Se on tosi HIENO. En varmaan raaski heittää sitä pois ennen kuin viimeinenkin neulanen on karissut maahan =)


Koristeina siinä on kaljapullonkorkkeja ja ketju on tehty oluttölkkien renkaista . Lumena kasvimaan harsoa. On siinä ollut pojalla näpertämistä ;)  Olen ihan otettu siitä että hän on ajatellut äitiä sitä tehdessään. Kiitos, kiitos rakas poikani.


Netistä löysin vielä ohjeita tulevalle vuodelle. (Kuva suurenee klikkaamalla). Näitä kun noudattaa niin ei pitäisi olla hätäpäivää.

Oikein  Hyvää  Uutta  Vuotta  2020  Kaikille !

27 kommenttia:

  1. Hieno saavutus, valmis villatakki! Akryyli on kiva, kun ei pistele ja on kevyttä.
    Mökkikuusi on just sen näkönen kun mökillä pitääkin olla ja mökkiaskareena koristeltu!
    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä onkin monta vuosikymmentä että olen itselleni tehnyt muutakin kuin villasukkia.
      Kuusi on juuri sellainen kuin voi vain miehen kuvitella koristelevan =)

      Poista
  2. Oikein tunnen miltä tuo villatakki tuntuu päällä. Mukavampaa saa varmaan etsiä. Tykkään.
    Kiitos kuluneesta vuodesta ja kaikkea ihanaa alkavalle uudelle vuodelle sekä vuosikymmenelle! Vai pitäisikö sanoa: mieluisia lankailuhetkiä ja kissojen kanssa olemisia!? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tosiaan on pehmyt (ja varmaan heti nukkaantuva), mutta kelpaa kotivillatakkina ;)

      Poista
    2. Toivotaan, ettei nukkaannu. Nykyään "muovilangatkin" ovat ihan kohtuulaatuisia.

      Poista
  3. Oikein hyvää uutta vuotta! Hienot ohjeetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta sinullekin. Täytynee minunkin ruveta kampaamaan päätäni useammin että pääsee liiat höyryt pihalle =D

      Poista
  4. Onpa niin kauniin värinen villatakki! Jo tuo päällä passaa tepastella kevään ja syksyn viileillä illmoilla ulkonakin.
    Hieno teko pojaltasi tehdä ja tuoda tuollainen kuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkkilaisessa lankakaupassa ihastuin niin näihin väreihin, että oli pakko ostaa vaikka ei ollut mitään suunnitelmia. On vaan niin pehmoista ettei siitä sukkia ja lapasia voi tehdä.

      Poista
  5. no voi hitsi!!
    Nyt selevis tämä minun alakulosuus!!!
    EN OO HARJANNU HIUKSIA,SAMA IKÄVÄ KIERTÄNY,VUOSI KAUET,nyt ostan itelle tammikuun eläkkeestä hyvän luonnonkuitu harjan,,,,,ja harjaan päästä surut ja murheet pois!!!
    Vitsi oot kyllä ihana ,Sude!!
    Kaikkia hoksaat!
    Kiitos!!!
    Ja tuo villatakk on ihana,minä tartisin myös kun nykyään käsivarsia palelee...,,sekin varmaan tuo verenkierto paranaa hiusharjan myötä!
    Ja ikään en ole noin huolella ja rakkaudella ,ajatuksella koristeltua joulukuusta nähny!!
    ajatella ,ajatella että kasvimaanharso löysi noin hyvän talvi käytön,koristeet upeita!!,toivottavasti on neulasia vielä kun kesällä menet käymään,kuvaa ja ikuista "moderni.kuusi!!
    Kiitos Sude blogiystävyydestä!
    Kiitos kun olet siellä...
    Hyvää uutta vuotta 2020 !,Sinulle Sude!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinmpä, kyllä vähintään kerran päivässä pitää kammata hiukset että höyryt pääsee ulos =D =D Minulla on niin lyhyet hiukset etten aina muista kammata, mutta koitan muistaa tulevaisuudessa =D
      Poika juo niin paljon olutta yksin mökillä ollessaan että askartelutarvikkeita kyllä riittää. Mukava kuitenkin että teki äidille joulukuusen, sisällä kun on vain muovikuusi kissojen takia.

      Poista
  6. Oi miten ihana neuletakki!
    Kaikkea hyvää sinulle vuoteen 2020 Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just semmonen väripläjäys mistä minä tykkään :)
      Hyvää tätä uutta vuotta sinullekin ja perheellesi !

      Poista
  7. Hyvää uutta vuotta myös teidän koko perheelle. Ihana toi villatakki, ja niin käyttökelpoinen. Olispa kiva tehdä itsellekin. Joulu oli ja meni, ylensyönnistä onneksi selvittiin. Nyt jatketaan entiseen malliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi olenkin tehnyt villapuseron yli 50 vuotta sitten koulukäsityönä, olikin aika tehdä uudestaan. Nyt jatkuu sitten apinoitten virkkaaminen vanhaan malliin.
      Hyvää uutta vuotta sinnekin !

      Poista
  8. Niin kaunis villatakki! Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Onnea ja iloa uuteen vuoteen sinullekin.

      Poista
  9. Ihanat värit oletvalinnut neuletajkkiisi. Kaunis.
    Iloa, onnellisuutta ja menestystä alkavaan uuteen vuosikymmeneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit on mitä kaupasta sattui löytymään, ei kahta kerää samanlaista :) Itse kuitenkin tykkään tämmöisestä kirjavuudesta.
      Onnea ja iloa sinunkin uuteen vuoteesi !

      Poista
  10. Kaunis villatakki! Vaatteet saattaa kutistua kaapissa, mutta ilmeisesti niin voi käydä myös keskeneräisille vaatteille. Hyvät neuvot on kultaakin kalliimpia, pitää ottaa tuosta ohjenuorastasi vaarin. Hyvää uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskeneräiset vallankin tahtovat kutistua kaapissa. Pitäisi tehdä samantien valmiiksi ettei niin kävisi.
      Nuo on niin hyviä neuvoja, varsinkin 3. ja 5. kohta. Ei pidä ainakaan tuulta pidätellä =D

      Poista
  11. Kyllä kauniin takin olet virkannut. Turkissa on niin edullisesti ihania lankoja. Minäkin tykkään enempi virkkauksesta kuin neulomisesta. Oikein onnekasta ja ilon hetkiä tähän alkaneeseen vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän raahasinki sieltä viime kesänä puoli matkalaukullista vaikka entisetkin oli vielä käyttämättä =) Virkkailu jatkuu tänäkin vuonna entistä kiivaampana.
      Oikein hyvää uutta vuotta sinulle Intsu !

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Meillä näyttää olevankin samanlainen maku värien suhteen. Iloista ja pirteää pitää olla, ei mitään pliisuja ja hailakoita.

      Poista
  13. Ihana tuo sinun takkisi. Väri on tosi kaunis! Mullakin on vastaavanlainen ajatuksissa ja puikoillakin. Jämälangoista. Vaan enpä tiedä valmistuuko koskaan...
    Joulukuusi on ihan mielettömän hieno! Ajatteles miten kalliiksikin on tullut ku noi kaikki koristeet on pitänyt hankkia. Mitäpä ei poika tekis äitinsä iloks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on semmoinen minun tyylinen vaate, rempsottaa miten sattuu ja värit miten sattuu ;) Valmiiksi liukuvärjätty lanka niin ei tarvinnut miettiä vaan anto mennä vaan kerä kerrallaan.
      On siinä poika ollut kovilla kun on äitin joulukuuseen
      koristeita hommannut. Talteenhan nuo on nyt laitettava, aarteet.

      Poista