lauantai 14. joulukuuta 2019

Ahududun jouluvalmistelut


Vihdoinkin äiti on kaivanut joulutavaralaatikot komeroista ja nyt alkoikin kova työ. Pakko vahtia koko ajan ettei äiti vaan laita niitä takaisin piiloon.


Pienimpiä koristeita äiti laittoi ikkunanväliin eikä niillä pääse enää leikkimään yrityksistä huolimatta. Tosi harmillista.


Kettu kerkesi pujahtamaan vielä joulupukin säkkiin. Ihana kipsinen lappalainen löytyi kesällä kirpparilta yhdellä eurolla. Lappalaiset kuuluu tonttujen kanssa jouluun.

Nyt meillä alkaa jo olla kova kiire, niin paljon on vielä tekemättä. Jouluradio taustalla soimassa helpottaa muutenkin olematonta stressiä ;)

16 kommenttia:

 1. Teillä joulumieli ,oikialla mallilla.
  Paras tuo laatikko,koko jouluna:)) ?
  Kaunis viekas-kettu.
  Jouluradion musiikki tasaannuttaa;) joulumielen:))
  Mukavia joulun odotuksi...iliman hösötystä!!
  sulonen lappalainen..ja kauneimmat muistot ikkunan väliin laitettuna:))

  VastaaPoista
 2. Joulumielen kanssa on vähän niin ja näin. No, onhan tässä vielä aikaa onneksi aattoon. Pakko laittaa joulukoristeet vaikeisiin paikkoihin kun tuo katti muuten rikkoo kaikki. Vanhempi kissa antais jo olla rauhassa, mutta ei tämä kauhukakara =)

  VastaaPoista
 3. Pentukissojen kanssa on omat haasteensa. Muistan kun meille tuli kissanpentu (iso Hipsu nykyään), niin ajattelin että onpa vaivalloista taas pienen kanssa :D, kun oli välillä jo tottunut, että oli vaan aikuiset kissat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kuin pienten lasten kanssa, kaikki vaarallinen tai rikkoutuva on nostettava mahdollisimman ylös ja köytettävä kiinni =D

   Poista
 4. Meilläkin on olematon joulustressi ;) Viime vuonna opettelin uuden asenteen, kun oikein asian ajattelin. Tulee se sieltä vähemmälläkin ja menee vielä nopeammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä nostelin joulutavaralaatikot sisälle, mutta voi olla että nostelen takaisin ulkokomeroon.=D Pääseepähän vähemmällä siivoomisella kun ei tarvitse niitä pois kerätä jouln jälkeen.

   Poista
 5. Sellaista se on lasten kanssa, mutta sitten ilman lapsia tylsyys vaivaa :)
  Stressistä viis, kun vaan jostain löytyisi vähän joulumieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat riehuu pari vuotta, lapset parikymmentä. Sitten rauhoittuvat molemmat =D Minulla soi jouluradio taustalla koko ajan ja kyllä se vähän tuo joulumieltä.

   Poista
 6. Nyt vain pikkuiselle oma joululahjanaru jolla leikkiä! Sinulla on kissatonttuleikit seurattavana, siinäpä iloa kerrakseen. Laatikko on hyvä piilo pikkuiselle. Jouluradiota mekin kuunnellaan, sopii hyvin aikuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sillä leluja piisaa ja keittiössä on jatkuvasti tyhjä pahvilaatikkokin kissaa varten, mutta kun kaikki kielletty tavara on paljon mukavampaa =D

   Poista
 7. Mitä sen äitin päässä oikein liikkuu, kun on laittanut koristeet ikkunan väliin, niillä kun olis niin mukava leikkiä. Höh! Ketut on vikkeliä ja ehtii joka paikkaan, jopa lahjasäkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille on kertynyt joulutavaraa niin paljon ettei kaikki mahdu sisälle ja siksi osa piti ängetä jo ikkunan väliin ;D

   Poista
 8. Tylsä äiti teillä, kun laittelee leluja ikkunan väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tylsä, mutta kyllä noita koristeita jäi vielä rikottavaksikin. Kunhan laitan vielä tekokuusen pystyyn ( seinään kiinni sidottuna) niin siitähän se riemu vasta repeää ja pallot alkaa pyörimään lattialla.

   Poista
 9. Kiitos Sude!🦊🧡 Ihana Kettunen kerkes hyvin matkata meille jouluksi! Hän on aivan ihana. 🧡💚🧡

  VastaaPoista