tiistai 3. joulukuuta 2019

Suden tassunjälki

Kuva kauppiaan sivuilta

Lauantaina piti menemäni myyjäisiin myymään, mutta mönkäänhän se meni. Kyyti oli jo luvattu, mutta hänen autonsa sippasi juuri perjantaina. Olisinhan nuo käsityöni saanut rollaattorillakin kuskattua parin kilometrin päähän, mutta pöydän vieminen ei onnistunut. Sen verran olen kuitenkin saanut netissä myytyä, että lahjoin itseäni :)

Olen jo pitkään seurannut Etsyssä Solekorun ihania rouheita koruja. Nyt kun häneltä tuli tämä "Suden tassunjälki" riipus, oli minun PAKKO saada se.  Minulle tulee tuo sinertävä, eikö se ole IHANA. Eihän minulla mitään luottokorttia tai Paypall-tiliä ole joka olisi vaadittu maksamiseen. Minäpä laitoin hänelle viestiä että voinko maksaa tilille tavallisella pankkikortilla ja nyt koru on tulossa , ihanaa. Minusta se on kuin tehty minulle. Käykääpä katsomassa muita Solekorun ihania koruja, suomalaista käsityötä.


Viimevuotiset lahjapaperit on käytetty ja katselin kaupassa uusia papereita. Jos 2 metriä paperia maksaa 2,20-4,50 € niin minusta se on aivan liian kallista. Jostakin on nyt pihisteltävä tuon ostokseni jälkeen ;) Niinpä aloin käärimään pakettejani sanomalehteen ja naruksi muuhun kelpaamatonta lankaa. Minusta ihan hyvän näköisiä. Jos ei jollekin kelpaa, niin olkoon ilman koko lahjaa =D

Nyt on alkamassa sukkaviikot. Sukulaisten sukat ovat vielä lankakerällä, eikä tässä enää virkkaamaan ehdi.

Aloitin joulusiivouksenkin, tyhjensin tämän läppärini roskakorin. Jostakinhan se on aloitettava =D

18 kommenttia:

  1. Justiin hyvät joulupaketit. Saaja voi hyvillä mielin laittaa käärepaperit paperinkeräykseen, kun eihän ne kaupan oikeat lahjapaperit sinne kelpaa. Upean korun olet löytänyt, ja mikä parasta siinä on rouheuden mukana kimallustakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs suotta paperista maksamaan kun postilaatikko on täynnä ilmaisjakelulehtisiä. Säästyy rahaa ja luontoa.

      Poista
  2. Jostain se on joulukin alettava: lahja itselle ja roskis tyhjäksi ;))) Kyllä mää niin taas nauran!!!

    VastaaPoista
  3. Sulla on ollut mun tyylinen joulusiivous :)
    Oikein ihana koru ja pitäähän sitä Sudella olla suden tassukoru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susi on minun voimaeläimeni ja tästä tulee onnenamuletti kaulaan roikkumaan

      Poista
  4. Kaunis koru ja niin ovat nuo paketitkin! Ja luonto kiittää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun rahapussini kiittää kaikista eniten ;D

      Poista
  5. Kivan näköiset korut ja mikäpä sinulle sopisi koruksi paremmin kuin suden tassun jälki. Sanomalehteen käärityt paketit on soman näköisiä ja hyvää kierrätystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää olevan ihan muotiakin nyt että kääritään lahjat sanomalehteen. Meillä sitä on tehty ennenkin vaikkei ihan viime vuosina ;)

      Poista
  6. Hyvä valinta, kierrätyspaperit ja langat lahjakääreeksi. Nyt vain koru kaulaan kun saapuu, voimaannuttamaan neulomista. Minä ompelin tapetista ja tilkuista lahjapusseja, molemmat ihan ilmaisia kierrätysmateriaaleja. Kun on nuuka, voi rahan käyttää itselle tärkeään. Lahjan voi antaa myös ilman käärettä, jos onnistuu suoraan käteen. Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitse olla edes nuuka, riittää kun on vähävarainen, niin keksii kaikkia säästöniksejä =D =D =D Minulla tuo nuukuus on kyllä isän periä. Hän Karjalasta evakkona tulleena osasi kyllä olla tosi nuuka ja tartutti sen minuunkin =D

      Poista
  7. Osuva koru juuri Sinulle!
    Minusta omalla luovuudella kyhätyt paketit ovat ihanampia kuin kaupan joulupapereihin käärityt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos laittaisin hienoja lahjoja, niin ne kyllä käärisin hienoihin blingbling-papereihinkin. Vaan nämä minun vaatimattomat lahjani sopivat paremmin sanomalehteen käärittyinä ;)
      Välillä pitää hemmotella itseään jollakin mitä ei välttämättä edes tarvitse, ilman tätäkoruakin olisin kyllä pärjännyt =D

      Poista
  8. Koru on kaunis ja sopii sinulle täydellisesti. Välillä täytyy lahjoa ja hemmotella itseäänkin.
    Minusta tuommoiset kierrätyskääreet on kauniit lahjoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun olisi saanut jostain ulkomaalaisen lehden niin se olisi ollut kivempi. Nyt joutui tyytymään ilmaiseksi tulleeseen uskovaisten "Henki ja elämä" lehteen. En kuulu edes seurakuntaan, mutta lehti tulee kuitenkin =)

      Poista
  9. Nuo korut on ihan erityiset. Ja sun paketit vallan kauniit! Pienissä asioissa säästämällä säästää yllättävän paljon. Niin se vaan menee kun eletään vähillä rahoilla. Ja sukat hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on tarpeeksi pitkään työttömänä ehtii oppia monenmoista säästökikkaa ja tarpeen ne on olleet vielä nytkin eläkkeellä ollessa ;)

      Poista