lauantai 29. joulukuuta 2018

Loput joulukalenteripaketit


Eihän tässä kaiken tohinan keskellä ole muistanut kalenterivaihtopaketteja kuvailemaan, mutta jotain kuvia löytyi silti. Kaikki namit on jo syöty ja paperitkin menneet roskikseen. Tämä paketti oli alusta lähtien Ahududusta niin mielenkiintoinen. Se rapisi ja helisi ja oli pyöreä. Sisältä paljastui joulupallo jonka sisällä oli hauskoja perhosnappeja.


Tämän paketin Ahududu oli repinyt auki jo ensimmäisenä päivänä ja kyllähän se kiinnosti Maijaakin. Olipa vaikea arvata että siellä oli kissankarkkeja =), mutta ne annettiin noille vasta jouluna .


Aaton paketti oli muhkea. Sisältä löytyi Lankavan käsityölehti ja viisi kerää virkkauslankaa. Näistä syntyy varmaankin pehmoleluja. Niitä alan ensi vuonna tekemäänkin ajoissa, etteivät lopu kesken myyjäisissä niin kuin tänä jouluna. Kiitos parilleni LeenaS.


Kissatkin saivat meillä joululahjoja. Tämä pikku riiviö sai paljon uusia leluja ja kiltti Maija kalliin matolääketahnan niskaansa. Aika epäreilu jako. Molemmat saivat kuitenkin tasapuolisesti yhtä paljon herkkuruokia ja nyt molempien mahat pullottaa, niin kuin meidän ihmistenkin =)


Siskollani on autistinen tytär joka on kova virkkaamaan. Niimpä meillä joulun jälkeen käydessään virkkuu oli tietenkin taas mukana. Heidä lähdettyään löysin tämän työn käsityökopastani, minulle salaa lahjaksi jätetyn. Aika liikuttavaa. Kiitos paljon H-M.

Jos ei enää tule tänä vuonna kirjoiteltua, niin  OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE !

18 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vuodesta ja uudesta somekatistani ;)

  VastaaPoista
 2. niin,Kiitän minäkin uudesta blogi-tuttavuudsta.
  JA kaikista niistä uskomattoman hienoista virkkausjutuista,joita olen saanut katsella silimät pyöriänä,ihanuuksien ihanuudet!

  Oikein hyvää uutta vuotta!!
  kaikkea hyvää sinulle ja kissoillesi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että löysit tänne ja olet niin ahkera kommentoijakin, että kiiTos siitä. Yritän minäkin parantaa tapani kommentointien suhteen nyt kun taas on enemmän aikaa joulun mentyä.

   Poista
 3. oi, kivahan noita paketteja on avata. Kiva lukea kissojen touhuista. Hienoa loppuvuotta ja Uuden vuoden alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sattui ja tapahtui kaikenkaista. Nykyään ei muuta kuin kissojen kohellusta.

   Poista
 4. Ihanaa kun sait sinäkin "pukilta" lankaa! Niistä tulee aina niin hyvä mieli. Varsinkin kun siinä tuntuu todella, että antaja on miettinyt Juuri Sinua.
  Hellyyttävä tuo 'lankakoppalöytö'.
  Rauhallista vuodenvaihdetta ja mitä parhainta alkavaa uutta vuotta 2019!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankoja on aina mukava saada. Joittenkin mielestä minulla on niitä liikaakin, mutta kyllä tänne vielä mahtuu. Ompahan mitä jättää lapsille perinnöksi, lankoja ja kissoja ;D

   Poista
 5. Kivoja lahjoja olet saanut - siskontytön lahja varmaankin kaikista suloisin. Hyvää Uutta Vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö ei näitä virkkuitaan kaikille annakkaan ja olen oikein otettu että minä semmoisen sain. Vähän ehkä valottaa sitä mitä siellä mielessä liikkuu ja ilmeisesti vähän tykkää minusta.

   Poista
 6. Voi että nuo sun kissat on aina niin hyvinvoivan näköisiä. Kai nyt ovat, kun ovat prinsessakisuja. Mausua, lempikissaani, on vielä ikävä. Ja Eetua, höpönassukoiraa. Toi jouluvirkkaus-lahja on suuri suosionosoitus. Niitä annetaan vain harvoille, isälle ja sulle. Mä en ole saanut virkkauslahjaa. Terveisiä -siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on vielä kova ikävä Eetua, oli se niin lempeä ja kiltti koira. Olen oikein otettu siitä että sain H-M:ltä tämän. Sain kerran aikaisemminkin ja ilmeisesti me tullaan hänen kanssaan hyvin toimeen keskenämme.

   Poista
 7. Hyvää alkavaa vuotta!

  Säilyttäköön uusi vuosi
  sen mitä rakastat.
  Tuokoon tullessaan
  mitä kaipaat.
  Vieköön mennessään
  mitä taakkana kannat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellista alkanutta vuotta sinullekin. Eipä tässä enää ihmeempiä kaipaile ja taakatkin on ravisteltu harteilta pois =)

   Poista
 8. Oikein mukavaa alkavaa uutta vuotta 2019!

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos. Ilon hetkiä onkin tiedossa, sillä kesän matka on jo varattu. Iloitsen siitä nyt jo =)

   Poista