perjantai 16. marraskuuta 2018

Pikkuhiljaa joulua


Pitkään aikaa en olekkaan arvonnoista voittanut, mutta nyt onnisti Päden pajassa. Siinä blogissa on niin kauniita sisustusjuttuja että kannattaa kurkata. Nämä kauniit rautalankasydämet arvontaan oli lahjoittanut Puutarhurin Maja. . Kaunis kiitos molemmille.


Hienoa näissä on , että sisuksen voi vaihtaa mielialan mukaan. Minä laitoin kuusenoksan, tähtivalot ja käpyjä satsumankuoritähtien kanssa. Voi olla että sisus vielä muuttuu ennen joulua =) Ajattelin laittaa nämä seinälle alekkain roikkumaan, kunhan ensin saan sen naulan seinään ;)


Ja olenhan minäkin tuunannut. Kirpparilta löysin narukranssin valoilla kahdella eurolla. Lisäsin siihen punaisia tekomarjoja ja tarkoitus oli laittaa hieno hopeinen rusetti. Siinä vaiheessa vaan rusetti oli kadonnut ihmeellisesti jonnekin ja jouduin tyytymään tekokukkiin. Tuo Ahududu-riiviö auttaa joka asiassa ja jatkuvasti on tavarat hukassa, tai ainakin lattialla. On se semmoinen mamman-kulta, kaikessa mukana.


Pikkuhiljaa tontut lisääntyvät huushollissa. Tällä tontulla on vähän blingblingiä myssyssä ja puserossa. Mausua vaan ei moiset tontut hetkauta suuntaan eikä toiseen. Kunhan sapuskaa piisaa kupissa, niin se riittää.

20 kommenttia:

  1. Oi ihanaa paketti tuli perille❤ Tiedätkös minä vähän ihmettelin että mikä paketti?? kun en osannut sinun nimeä yhdistää tähän blogiin:) Hauska yllätys minullekin että voittaja olit sinä❤ Olen itse ihastunut noihin sydämiin todella ja kaikki tuollaiset itse sisustettavat on ihan lemppareita:) Suloinen on apuri ja tonttuja voikin hyvin jo ottaa esiin:)
    Mukavaa päivää ja leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  2. Mukava oli saada jotain ihan uutta kotiin , tykkään noista kovasti. Sisus muuttuu varmaan vielä ennen joulua moneen kertaan =) Kiitos sinulle kovasti. Minun on pakko laittaa nämä ylös seinälle, kun tuntuvat kiinnostavan pikkukissaa niin kovasti =)
    Muutkin ovat ihmetelleet nimimerkkiäni, mutta sehän on vain keski-osa nimestäni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada selitys nimimerkillesi. Hyvin keksitty nimimerkki. Samalla logiikalla minä olisin NASA:D

      Poista
    2. Oma siskonikin ihmetteli mistä sude tulee, ei sitä heti hoksaa ;)

      Poista
    3. Kiitos kalenteripaketista!
      Joo, tuolla logiikalla olisin Liba. Pitääkin pistää korvan taa, jos joskus tarvitsee uutta nimmaria. ;)
      Ihanaa joulunodotusta ja paljon tonttuja (ripauksella blingiä)!

      Poista
    4. Kalenteria oli niin mukava koota, lapsekkaalla huumorimielellä, ei minulta muunlainen onnistu ;)

      Poista
  3. Ja minä olisin Jala :) Noista tulee varmaan tuoksuakin sisälle, kuusen ja mandariinin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo muistaa nimimerkki jos koko nimen tietää.
      Kylläkin muovikuusenoksa, mutta mandariinista ja kävyistä nyt vähän edes tuoksua tulee. Jouluksi voisikin laittaa ihan oikeita havuja =)

      Poista
  4. Onnittelut arvontavoitosta! Ihanat sydämet. Ihan mahtava idea, että sisuksen voi vaihtaa mielensä mukaan. Kranssi on kaunia ja niin jouluinen, tykkään. Ahududulle pieni rapsutus.

    VastaaPoista
  5. Kauniit ovat nuo voitot. Onnittelut =))

    VastaaPoista
  6. Onneksi olkoon, sulla on aina onni matkassa näissä arpajaisissa. Kivat sydämet ja tuo kranssi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän minä ole voittaut piiiiitkään aikaan mitään vaikka ahkerasti olen osallistunut arvontoihin =) Kranssi on vähän pettymys sillä valot ovat tosi himmeät, ei juurikaan näy pimeässä.

      Poista
  7. Kauniita koristeita ja kissoille pitää aina antaa anteeksi : ) Peikkosi on ihania. Sen pääsin tänään oikein konkreettisesti kokemaan. Laitoin sähköpostia.
    Hyvää joulun odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin joulun alla sitä ei koskaan tiedä mistä se tonttu esille pomppaa ;)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kauniit ovat vaikka ihan tyhjänäkin laittais esille, mutta mukava vaihdella sisustaa.

      Poista