maanantai 5. marraskuuta 2018

Meillä pärjätään ilman miehiäkin =)


Tytärkin innostuu välillä virkkailemaan minua katsoessaan. Värkkäili itselleen pienen marsun jossain kuvan nähdessään, joten ohjetta ei tähänkään. Kovin on soma minusta. Saisi tehdä minulle samanlaisen.


Ja mihin minä muka miehiä tarvitsisin =D Pyörästä vääntyi etuvanne lentäessäni niin ettei enää pystynyt edes taluttamaan. Tytär ei kuitenkaan käytä omaa pyöräänsä, joten nappasin koko eturenkaan hänen pyörästään. Olihan se vähän vaikea irti saada kun oli niin hyvin ruostunut kiinni. Vaan lopulta sain sen vaihdettua tähän tyttären ollessa assistenttina.  Vähän on isompi kuin takarengas, mutta eiköhän tuo aja asiansa jos vain pysyy paikallaan. Muuten voi käydä köpelösti =)

Niin että mihin meillä muka miehiä tarvitaan, kun kaikki osataan korjata itsekkin. ;) Talonmies on kyllä muutaman kerran sanonut, että en saa korjailla itse paikkoja kun se on heidän hommansa. Vaan höh, minähän en odottele viikkoja jos osaan itsekkin korjata. =D =D =D

24 kommenttia:

 1. Suloinen tuo marsu!
  Olehan varovainen sen pyörän kanssa, jooko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä enää kerkiä hidastelemaan kun tuo elinikä on jo loppupuolella ;D Varokoon ne joilla on kaikki vielä edessä päin ;)

   Poista
  2. Oululainen valokuvaaja Ina Liljeqvist täytti 100 vuotta vuonna 1949. Ina istui tomerana vanhainkodissa ja tyyräsi kahdeksankymppisiä: "Menkää tytöt naimisiiin, kun teillä on vielä aikaa!"

   Poista
  3. Olen kahdesti kokeillut sitä herkkua, EI sovi minulle, eieiei

   Poista
 2. HYVÄ Sude. Täysin samaa mieltä. Jos ihmisellä on kaksi kättä ja osaa niitä käyttää niin ei niissä lue miehelle tai naiselle. Miehettömässä talossa eläneenä teen kaikki työt mitkä voin ja olen hyvin pärjännyt.Tuli mieleeni tuttuni, joka väitti ettei miehensä pärjää yksin, kun ei osaa edes kahvia keittää! Kuolisko tuo, jos vaimo vaikka sairastuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tähän mitään hikivarvasta kaivata enää passattavaksi kun ilman tuntuu pärjäävän paljon paremmin ;D

   Poista
 3. On tosi söpö marsu. Minä tartten miestäni joka asiaan:) Jopa iltaisin yhdessä tv.tä katsomaan. Minä tietysti käsityön kanssa:) Nukkumaan mentäessä unikaveriksi jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi kuule, kissa on paljon parempi unikaveri ja sen voi työntää sängystä lattialle jos alkaa ärsyttämään ;D

   Poista
  2. Höpö,höpö,kissasta ei ole mukavaksi unikaveriksi. Kyllä se pitää olla miehinen mies! Ihana tuntea hänen vahvat kädet ympärilläin. Mun tuki ja turva. Ja me puhutaankin aina toisillemme,että meillä ei ole elämässä mitään hätää niinkauan kuin meillä on toinen toisemme.

   Poista
  3. Niin jos sattuu semmoisen hyvän miehen löytämään. Ei vaan ole sattunut minun kohdalle osumaan, eikä varmaan enää osukkaan =D

   Poista
 4. Kylläpä on söpö marsu. Kisut varmasti tykkää tuollaisesta kaverista =))

  VastaaPoista
 5. kaverini on sinkku ja totesi mitä paskalla tekee kun pellotkin jo meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla mitään miehiä vastaan, mutta kun on jo tätä ikää, niin "Huonoa en huoli ja hyvää en saa". Parempi siis elellä yksikseen ;D

   Poista
 6. Kyllä naisen täytyy nykyaikana ihan itse osata tehdä kaikki :)
  Ihanaa viikkoa sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpompi on elellä kun ei ole joka asiassa miehisestä avusta riippuvainen. Minäkin olen tässä muutamien vuosikymmenien aikana oppinut tekemään itse yhtä sun toista ;)

   Poista
 7. Siinä ei paljon nokka tuhise kun naiset touhuaa, vois miehellä mennä pitempään ennenkuin tulis valmista. Mutta ajelehan varovasti ja valoisaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä parasta, naiset osaa tehdä montaa hommaa yhtä aikaa, mutta miehet keskittyvät tekemään yhtä kerrallaan. Niinhän nuo tutkijat väittää ja minä olen ihan samaa mieltä =)

   Poista
 8. Söpö marsu. :) Menisi myös hamsterista kokonsakin puolesta. Meille tuli alkukesällä lasten toiveesta lemmiksiksi hamsteri, nimeltään Jopo. Näyttää yhtä söpöltä kuin se. Ajele varovasti... Liukkaatkin tulevat taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta lapsilla pitääkin olla joku lemmikki-eläin. Oppivat samalla arvostamaan muidenkin eläinten elämää. Harvoimpa noilla siilien ja lintujen kiusaajilla itsellään on koskaan ollut lemmikki-eläintä.

   Poista
  2. Ihan samaa mieltä! Meillä olisi melko varmasti myös kissa, ellei nuo harmittavat allergiat estäisi. Miksi ihmeessä sellaisiakin on... hö

   Poista
 9. Muistelen ikiaikiasista kuvista, että eikö etupyörä ollut polkupyörässä valtavan kokoinen ja takapyörä pikkuriikkinen. Sinulla on nyt sellainen uusvanha polkupyörä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ja sopii minun tyyliini kun olen itsekkin vähän semmoinen uusvanha ;D

   Poista
 10. Sä voit hakee kunnalta korvausta pyörän hajoamisesta, tiepuolen mestari tietää kertoa lisää. :)

  VastaaPoista