tiistai 27. marraskuuta 2018

Käsitöitä ja puhelinhuijari


Ensin alkuun kuva Ahududusta, kun se vaan on niin rakas. Tullessaan vajaan kilon rääpäle painaa jo yli kaksi kiloa ja uskaltaa jo kiusata isoja kissoja. Siinä minulle seuraa loppu elämäkseni.

Mutta sitten siitä puhelinhuijarista.
Jokos teille on tullut ihmeellisiä soittoja vieraasta numerosta?
Minulle alkoi tulemaan useita soittoja päivässä ja kun vastasin, sieltä ei kuulunut mitään ja soittaja sulki puhelimen. Onneksi en soittanut takaisin selvittääkseni soittajan. Tytär alkoi sitten ottamaan asiasta selvää ja tämmöinen tieto löytyi. Kopioin tyttären viestin


Estolistalle kaikki 0409401 - alkuiset numerot. Älä soita takaisin tai puhelusi kääntyy maksulliseen numeroon! Soittavat mm numeroista: 0409401660 0409401101 0409401314 0409401401

Tuolla www.osoitteessa on lisää keskustelua aiheesta. Moni on näitä puheluja saanut. Toivottavasti teistä kukaan ei ole tähän huijaukseen sortunut. Kaikenlaista huijaria tämä nykyteknologia tuokin tullessaan



Vaan olenhan minä näitä käsitöitäkin värkännyt. Tonttutytöt meni fb:ssä kaupaksi, joten piti tehdä uusi ja hän sai seurakseen pari muumihahmoa.


Nipsun tein ihan tilaustyönä. Mukavahan näitä on värkkäillä.

Olen minä ollut muutenkin ahkerana. Tänään sain aikaiseksi kesävaatteet pois komerosta ja villapaidat tilalle. =) Jokohan se oli aikakin, kun ulkona on pakkasta ja joulu lähestyy.


Ai että minua nauratti kun tähän törmäsin fb:ssä. Olemme naapurin äkäisen ukon kanssa nykyään hyviä kavereita ja ystäväni kiusaavat minua jatkuvasti, että siitähän sinä itselles ukon saisit. Tässä selitys miksi ei onnistu, naapurilla on sähkömopo, minulla ei. ;D  ;D ;D

31 kommenttia:

  1. Nuo huijauspuhelut on kyllä niin pyllystä, ei tosiaan kannata soittaa takaisin. Ihana kisuli ja hienosti on kasvanut, alkaa jo näyttää ihan isolta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikea lellivauva, väittää tyttäreni. Noinkohan lienee ;)

      Poista
  2. Ihania käsitöitä olet tehnyt <3 Nuo huijarit ovat inhottavia! Itselleni on yritetty useampana päivänä soittaa Lontoosta. Laitoin numeron lopulta estoon, kun rimputtelu ei loppunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tämä oli uutta. Noihin fb:n kaveripyyntöihin onkin jo tottunut =)

      Poista
  3. Minulle tuli vime viikolla puheluita Lontoosta ja Krotiasta, ainakin neljä soittoa eri numeroista. Laitoin puhelut estoon. Ei kiva.

    Paljastan Sulle tässä myös, että olen joulukalenteriystäväsi. Käsittääkseni lähettäjän ei tarvinnut pysyä salassa. Joulukalenteripakettisi lähtee matkaan tänään. En ole varma ehtiikö paketti perjantaiksi, joten voi olla että ensi viikon alussa saat avata useammaan luukun kerralla. Olen pahoillani tästä viimetippaisuudestani, se on paheeni, josta pyrin eroon. Joulukalenteriasi oli kuitenkin kiva koota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun ilmoitit. Muuten olisi voinut perjantaina parku tulla, jos ei pakettia olisi näkynyt =D Vaan eiköhän tuo ehdi tulla ja jos ei ehdikkään, niin kestän urheasti kuin aikuinen ihminen maanantaihin asti ;D

      Poista
  4. Noita typeriä puheluita pyörii muuallakin maailmassa, täällä etelässäkin. Ihania töitä loihdittu virkaten, muumit ovat aina muumeja, tykkään niistä varsinkin. Mitähän saa söpö kissasi jouluksi? Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahududu taitaa saada pukilta Saarioisten tonnikalapitzan =D Eilen kun vähäksi aikaa selkäni käänsin, niin ruokani oli hävinnyt lattialle. On tuo vaan niin vikkelä tyttö varastelemaan =)

      Poista
  5. Oi miten kisu on söpö. Onneksi mulle ei ole puhelinhuijarit soitelleet. Mä menisin varmaan heti halpaan:) Ihania sinun tekemäsi hahmot. Ennenkaikkea tuo Nipsu. Voi,sinunkin täytyis saada säkömopo saisitte kilpaa ajella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oispa se näky kun naapurin kanssa peräkkäin päästeltäs mopoillamme kylälle päin. Kaksi oikein lihavaa vanhusta ;D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Söpöllä vaan on vähemmän söpöt käytöstavat, aina pahanteossa. Joka aamu klo 4-5 saa kunnollisen naamanpesun vaikka kuinka vielä nukuttaisi ja siitä se riehuminen sitten alkaa.

      Poista
  7. Meille soitti joku sellasen (pila)puhelun, että isännöitsijä tässä, alakerran Naapurit on valittaneet teiltä kuuluvista äänistä. Että ne ovat kuin seksin ääniä. Juttua jatkui ja minä olin äimänkäkenä. Ei meillä ollut silloin isännöitsijää eikä seinänaapureita. Onneksi ei kai enemmän tullut ihmeteltyä, koska mun sanomiseni olisivat voineet mennä nauhalle. Eikun puhelu poikki vaan. Netistä selvisi se pilapuhelukin, nauha mikä kuului puhelimesta. Se oli vielä maksullinen tilaajalle ollut. Että joku viitsii maksaa ja lähettää sellaisia!
    Onneksi ei tavalliseen numeroon tule tällaisia puheluita, koska on salainen numero. Enkä soittele ikinä nimettömälle soittajalle takaisin.
    Hienoja virkkauksia olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kun tytön isä asuu ulkomailla, niin helposti menis tuommoiseen ansaan. Onneksi tiedän minäkin nyt varoa. Tytär on sen verran fiksu että osaa tarkistella näitä juttuja netistä ilmaiseksi, minä en osaisi.

      Poista
  8. Mulle tuli elokuun alkupuolella juuri noista samoista numeroista samanlaisia puheluita. En soittanut takaisin. Ja tässähän ne nyt selvis mitä numeroita ne oli. Kiitos sinulle ja tyttärellesi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkkana saa kyllä olla, sillä jatkuvasti kehittävät uusia huijauskeinoja.

      Poista
  9. Minulta Ahududu vei sydämeni! Ihana lukea sen aikaansaannoksista! Mitä enemmän niistä lukee sitä enemmän siitä tykkää!
    Kiitos suuresti soittovaroituksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee kohta perustaa Ahududu-ihailijakerho =D Meillä käy eräs 10-vuotias poika vähän väliä leikkimässä Ahududun kanssa ja on joka kerta ollut myös mukana eläinlääkärireissuilla. Kavereilleen sitä ei vaan saa paljastaa muuten menee maine. Ahududu onkin semmoinen hurmurityttö =)

      Poista
  10. Huijareita tuntuu olevan aina vaan enemmän! :( Minä en soita vastaan, jos vaikkapa joku vastaamaton puhelu näyttää pelkkää numeroa. Ajattelen, että se soittaa, jolla on asiaa.
    Kylläpä Ahududusta on tullut kaunis kissa. Onko hän muuten tyttö vai poika? Ja noita sinun virkkaamia hahmojahan minä jaksan ihailla ja ihmetellä taitojasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän ei asu kuin tyttöjä ;) Kaikki kissani ovat tyttöjä, ihan näin naisporukalla elellään =)

      Poista
  11. Minulle tuli vuosi sitten noita hiljaisia puheluita. Nykyisin minulla on salainen numero. Upeita ja hauskoja käsitöitä olet tehnyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän ne muuten minua häiritsisi, mutta kun aina kesken päivä-unien ;)

      Poista
  12. Ahududu on kyllä poseeraaja kerrakseen.
    En ole (onneksi) saanut noita puheluita!
    Olet kyllä näppärä virkkaaja, arvostan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotainhan tässä on harrastettava ja kun ei urheilu oikein suju, niin istumpa sitten virkkaamassa ;)

      Poista
  13. Juu, tuo sama huijari soittelee välillä, aina eri numerosta, kun edellisen saan estoille. Lienee jokin markkinointifirma, joka kerää toimivia
    puh.numeroita myydäkseen ne yrityksille, jotka sitten soittavat esim. Lehtimyynnin tiimoilta. Minulle tuo alkoi soitella, kun vaihdoin puhelin operaattoria, ja suostuin vastaanottamaan yhteistyökumppanien puheluita ja viestejä. Mur mur.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehtimyyjätkin jotenkin vain pääsevät läpi vaikka olenkin laittanut kiellon päälle. Sääliksi jotenkin käy kun niin ikävällä työllä yrittävät leipänsä ansaita, ei olisi minusta ainakaan siihen.

      Poista
  14. Kyllä noita huijareita on joka paikassa nykyään. Yhtä pirua niitten kanssa. Mutta sinä olet taas virkkaillut ihania juttuja. Nuo virkatut tuntuu olevan aika suosittujakin nyt. Hyvä niin. Pidetään peukkuja että kauppoja syntyy. Minäkin menen huomenna, saa nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman kylän väki ei juurikaan mitään osta, mutta onneksi nykyään voi myydä netinkin välityksellä. Tällä kylällä kaikki pitäisi antaa alle lankojen hinnan. Siihen minä taas en lähde, annan sitten vaikka ilmasiin mieluummin.

      Poista
  15. Voi mikä ihanuus tuo Ahdudus:) Siitä on varmasti iloa pitkin päivää:)
    Nuo huijarit on sitten inhottavia, kaikki kiva menee pilalle, kun ne tuppaavat joka paikkaan.
    Kyllä olet tehnyt kivoja käsitöitä ja ihanaa että olet saanut niitä myös kaupaksi:)
    Kyllä nauratti minuakin tuo kiva "mummo rollaattori" kuva, siinä on niin sopiva teksti, joka sopii "kaikenikäisille":)
    Hyvää joulunalus aikaa sinulle!
    T: -Satuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahududulla pitäisi vaan olla leikkikaveri. Nyt se on mukana kaikessa mitä minä teen ja se ei aina ole niin suotavaa. En tosiaankaan kaipaa sen apua esim. ruoanlaitossa =)

      Poista
  16. Pikaisesti soittaa nmrosta 0409401101 ei aina juuri pääse vastaan asiakaspalvelussa .. luulee et joku tilaa aikaa soittan pöljä takas ...Kieroa maailmaa muka suomen nmro ...

    VastaaPoista