perjantai 23. marraskuuta 2012

Ohi on ☺


Nyt on kone taas korjattu ja toivottavasti kestää edes joulun yli. Kalliiksi kyllä tuli, noin 200€kaikkineen. Ei olisi kannattanut enää tähän vanhaan romuun niin paljoa sijoittaa, vaan enpä kehdannut korjaajaa keskenkän pois laittaa.  "Jopas olikin haastava homma", sanoi poikakin, kun yli tunnin tämän kanssa ähräsi.

Huomasin tämän viikon aikana, että vuorokaudessa on edelleenkin 24 tuntia, ihme ja kumma. =) Mahdottomasti kerkesin tekemään kaikenlaista, joka oli rästissä ajanpuutteen takia :) Nämä lelut tuli valmiiksi ja monta monta muuta on aloitettuna. Tiukille silti ottaa kaikkien tilattujen teko ja omat sukulaiset jää tänä vuonna ilman mummon itse tekemiä lahjoja. No, siitä he tuskin ovat kovinkaan pahoillaan, hihi.


Parit arvonnatkin olen voittanut.
Kollipoika Myrsky arpoi kissakalenterin ja se on tuolla paketissa vielä odottamassa.
 Kissanpäiviä sijaiskodissa blogissa on paljon juttua kissoista, sinne vaan kaikki kissa-ihmiset :)

Toinen paketti tuli Istanbulista asti.  Herkkuja ja kortteja ja kaunis liina. Liina toimii minulla vielä "nuuskutteluliinana" =D .Ihana haistella siitä Turkin tuoksuja ja muistella menneitä vuosia.
Kaikki vähänkään Turkista tai matkailusta kiinnostuneet, nyt lukemaan  "Tuhat ja yksi tarinaa"-blogia.
Aivan mahtavia kuvia ja tarinoita . Minun lempi-blogini, jonka seurassa käyn haaveilemassa. Onneksi se on olemassa, haaveilupaikka :)


Oma kuvakin tuli valmiiksi, tämä äkä-kuva. On se näköinen :)
Postissa kuulin, että hei joku oli maalannut sinusta hyvän kuvan......siis aivan tunnistettava ilmeisesti :)
Opettaja sanoi, että näyttää ihan kuin sinulla olisi kaksijakoinen persoona ( no, eikö sitten muka ole) =)
Paras kommentti tuli kuitenkin eräälltä maalauskaverilta : " Ihan kuin vanha viisa opettaja, joka vaan odottelee eläkkeellepääsyä". Hihi, varokaan vaan opettajat, ettette näytä viimeisinä vuosina yhtä tympääntyneiltä =D

15 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että kone pelittää taas. Onnea arvontavoitoista! Luulen, ettet ainakaan yrittänyt kaunistella itseäsi muotokuvassa. Jos muutkin tunnistavat niin sitten on näköinen. Tulevat sukupolvet voivat ripustaa tuon seinälle kuria pitämään :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä muistutus tuo kuva että pitää hymyillä! Hyvä kun kone on saatu kuntoon ja pääsee taas surffailemaan....

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä iloinen, että koneesi toimii vaikka melkoisen kalliilta tuntuu korjaus...ihan hirvittää ajatellakin, mutta onhan se maksettava.

  VastaaPoista
 4. Olipa hintava korjaus.
  Omakuvasi on mainio:)

  VastaaPoista
 5. Nostan hattua, kun olet rohjennut tehdä noin upean omakuvan! Onhan meissä kaikissa monenlaisia puolia, joskus olo on vähän yrmeämpi eikä aina jaksa olla suupielet ylöspäin :)

  VastaaPoista
 6. Kiva, että olet taas "linjoilla" vaikka kalliiksi tulikin. Mutta harrastukset maksavat aina, kuten mieheni sanoo. Sanoo muuten sen myös minun lankaostoksista puhuttaessa. ;)

  Mutta edelleen olen sitä mieltä, että taidemaalarinkin taipumuksia sinulla on, kun olet tuollaisen taulun tehnyt. :)

  VastaaPoista
 7. Maalauskaverisi taitaa osua oikeaan! Hirveen hintasta nykyään korjata mitään.

  VastaaPoista
 8. Siitähän tuli hieno, sun kuvasta. =) Eikä aina voi olla se hyvä päivä, sä ainaki myönnät rehellisesti että osaat olla äkäinenkin. =)
  Auts tuo on kyllä aikamoinen hinta koneen korjauksesta, mutta jos on ollut asian osaava poika, niin menet kyllä vielä pitkään koneellasi. =)
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 9. Hyvä, että sait koneesi kuntoon! Aivan loistava omakuva.

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti kone toimii vastedeskin. (Kyllä sen tuohon hintaan toivoisikin!)

  Kiva että palkinto tuli perille:)

  VastaaPoista
 11. Näyttävät peppi ja apinatkin iloitsevan korjatusta koneesta. Eniten ihailen kuvaasi. Kokonaisuus on hyvä! Lisäksi pidän erityisesti kasvojen valoisamman puolen väristä. Se on niin kauniin taitavasti maalattu. Jatkoa odotellessa : )

  VastaaPoista
 12. Palasin kertomaan, että en ole antanut sinulle tunnustuksia, koska et taida niitä jaksaa noutaa, mutta haasteen kylläkin. Käypä katsomassa, mikä se on. Se on tehty ihan sinua varten, kun olet noin taitava maalari. Vapaaehtoista, vapaaehtoista ... : )
  Niin, se on kattienkanssa -blogissa.

  VastaaPoista
 13. Onnea voitoista!
  Kuten aikaisemminkin olen todennut, sinulla on kyllä taiteilijan lahjoja!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 14. Olet kyllä hyvä maalaamaan. Minua hymyilyttää sinun ilmeesi, siinä on jotain huumoria.

  VastaaPoista