perjantai 16. marraskuuta 2012

Hiljaisuus

Täällä sitten alkoi muutaman päivän hiljaisuus.
Eilen aamulla huomasin, että kone ei yhdistä enää nettiin. Ei auttanut puhelin-neuvonta eikä mikään. Vasta maanantaina tulee korjaaja katsomaan konetta. Kallista on sekin noitten kilometrikorvausten takia. Lähemmäs 70€ pelkästään nekin.
Kamalaa on kuitenkin nämä vieroitus-oireet nettiriippuvaisella. :(
Ainahan minä olen hokemassa, että ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Siis, nythän minulla on enemmän aikaa tehdä käsitöitä :)

11 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat koneen kuntoon ja edullisesti myös.

  VastaaPoista
 2. Sama oli täällä. Onneksi vika - kai - oli yhdessä lankapuhelimessa, joka on ennenkin temppuillut. Onnea ja menestystä koneesi korjaajalle. Sitä oli tosiaan kuin kädetön.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi, itellä oli kone mäsänä ja jouduin vanhan huonon koneen kanssa temppuilemaan pari viikkoa...kyllä oli melkein halvaantunut olo ja voi mikä riemu kun oma kone palasi ehjänä kotiin!

  VastaaPoista
 4. Nää koneet on joskus oikukkaita, toivotaan että vika löytyy edulliseen hintaan.
  Mukavia käsityö touhuja:)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä minäkin, ettei niin pahaa... :) Nyt voit rauhassa keskittyä olennaiseen, siis käsitöihin. Mutta toivon, että nettipimentosi jäälyhytaikaiseksi ja tulee halvaksi.

  VastaaPoista
 6. Meilä vaihtui torstaina nettiyhteys Anviasta Soneraan. Ajattelin, että kuinkahan käy. Hyvin kävi. Anvia oli kallis 46.90 euroa kuukausi. Soneralla oli tarjous 19.90 euroa kuukausi ensimmäinen vuosi ja toinen vuosi 29,90 euroa kuukausi. tulee säästöä. Sitten minä jälleen siirryin tuolta Vuodatuksesta uudellen bloggeriin, koska kuvien siirto ongelmia oli jälleen. Nyt pysyn bloggerissa enkä enää huopaa ja souda edestakaisin.

  VastaaPoista
 7. Meillä myös nettiyhteys tökki oikeestaan koko viikon ja mies oli tietty reissussa.Arvannet etteivät teinitkään järin riemuissaan olleet..Mutta nyt toimii ja mikä ilo onkaan puikkelehtia blogista toiseen! :)
  Käsityön iloa sulle!

  VastaaPoista
 8. Joo tää netissä surffailu vie aikaa, huomaan. Paljon onnea nimipäivänä... ja muutenkin!

  -siskos-

  VastaaPoista
 9. Laitoin sulle tunnustuksen mun blogissa.

  VastaaPoista