sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kyllä Eetu tietää

Tämä rötkäle tässä on Eetu-EVK, ="Erittäin Viisas Koira"


Aamulla puhelin pimputti viestiä ja Eetu syöksyi heti innoissaan häntä heiluen ja haukkuen ovelle. Kävin katsomassa, mutta eihän ovella ketään ollut. Meidän Eetu osaakin näköjään lukea viestejä, sillä siskoni, josta Eetu pitää tavattomasti, ilmoitti viestillä tulevansa kylään. Siskoni asuu kaukana meistä, joten parisen tuntia joutui Eetu pitämään vahtia ikkunassa.
...
"Eikä siinä vielä kaikki"
...
Siskoni oli ottanut "kakkoskuskiksi" ystävänsä, joka on ammatiltaan ulosottomies. No Eetuhan unohti välittömästi siskoni vieraan nähdessään. Voi sitä liehakointia. Istua nökötti koko ajan vieressä, yritti kiivetä syliin ja nuoleskeli vieraan leukapieliä. Sitä Eetu ei kyllä muille ole tehnyt. Eetu kumminkin tunnistaa ulosottomiehen ja tietää, että heitä on syytä liehakoida ja nuoleskella.


Voiko koira enää tästä viisaammaksi tulla :D

10 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä, kyllä Eetu tietää! :)

    VastaaPoista
  2. Ei voi tulla. Olikohan liehakointiin tarvetta ;;;=DDD

    VastaaPoista
  3. Kyllä helpottaa elämää, kun on Eetu kaverina. Ehtii piparitkin paistaa ennen vieraan tuloa eikä ulosottomiehistäkään ole huolta : )

    VastaaPoista
  4. Rötkäle Eetu-EVK on ihana ja viisas, hyvä Eetu ♥

    VastaaPoista
  5. Viisas on koira! Miten nuo eläimet onkaan niin viisaita :)

    VastaaPoista
  6. HYVÄ EETU!
    Niin sitä pitää kaveerata virkamiesten kanssa.

    VastaaPoista
  7. Huippu karvaturri!! :D <3 Ihana :)
    Se katti on meijän Miisa. Se on nyt ollu vähän höperö kun maukuaa vaan koko ajan ja meijän leikattu Aatu-katti kattoo tyhmänä vierestä ku ei se tajua mistä on kysymys :D

    VastaaPoista
  8. Kyllä Eetu tietää!! Meidän Karkki, 1v, ryntää heti ovelle, kun naapurin Samu laittaa viestin "mennäänks lenkille", joten kyllä Eetukin tietää mitä viestissä lukee...koirat vaan tietää...

    VastaaPoista