sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kakkua ja askartelua.

Ihmeellistä tuo nykynuoriso.
Minä suurella vaivalla tein tyttärelle joulu-enkelin ja mitä teki hän. Ei puhjennut ihastuneisiin ylistyksen sanoihin, vaan nauroi ja kysyi, että mikä tuo on.
Ja minä kun varta vasten lähdin tuonne kovaan pakkaseen hakeakseni kaupasta uuden Kotivinkin, jossa tämä Anu Harkinin suunnitteleman enkelin ohje on.
Kiusallakin teen kyllä lisää näitä.
Tuli ihan mieleen lapsuus ja paperinukke-leikit.


Kakkuakin on leivottu. Minulle ei tosiaankaan ole kasvanut jauhopeukaloa, mutta sitten osui silmiini tämä tosi hauska ja helpolta vaikuttava kakku-ohje Kotikokki netistä . Niin hauskasti kirjoitettu ohje, että minäkin uskalsin kokeilla. Lisäsin taikinaan vielä kolme korkillista appelsiinilikööriä ja voitte uskoa että tuli hyvää.
Pakko oli jo vähän maistaa ja voin vain toivoa, että säilyy jouluun asti. Onneksi meillä ei muut tykkää hedelmäkakuista, joten saan syödä tämän aivan itse.Tai onhan meillä toinenkin, joka olisi halunnut maistaa. Surkeena odotti kakun vieressä, mutta joutui tyytymään vanhaan pipariin. Onneksi löytyi purkillinen vuoden vanhoja pipareita, niin pääsee Eetukin herkuttelemaan.
10 kommenttia:

 1. Voi Eetu. Eihän tuollaista tarvitsen-piparin-ilmettä voi vastustaa.

  VastaaPoista
 2. Hih, mitä mainioin enkeli! Suloinen. :)

  Onneksi oli Eetulle piparia. On se sen verran luttanan näköinen, että on piparin ansainnut. :)

  VastaaPoista
 3. Hih, hauska enkeli;D

  No, anna nyt sentään edes pikkiriikkinen palanen kakkuakin karvakorvalle näin joulun kunniaksi:) Ainakaan minä en pysty vastustamaan tuota "en ole ikinä saanut yhtään ruokaa" -katsetta;)

  VastaaPoista
 4. Noin hauskaa enkeliä en ole ennen nähnyt!

  VastaaPoista
 5. Kakkuohje oli niin hauska, että harkitsen minäkin sen tekemistä. Blogikoiralla on myös tuollainen ilme ruokapöydän vieressä.

  VastaaPoista
 6. Voisin kuvitella että meillä vanhimmat oppilaat tekisi ihan intona tuollaisia enkeleitä :) Kuvistunneilla olen huomannut, että tykkäävät yhdistellä julkkisten naamoja uusiin vartaloihin...

  Mie täällä haaveilen taatelikakusta....

  VastaaPoista
 7. Hauska paperinukke-enkeli. Kävisi joulukortistakin.
  Voi Eetua, kun tekee mieli kakkua!

  VastaaPoista
 8. Nami mien hyvän näköinen kakku :)

  VastaaPoista
 9. Pirtsakka enkelihän siinä! ;) Sinähän siellä ahkeroit kovasti kaikenlaistaa jouluista. Jouluomenat ja -kortit ja kakut! Minä täällä vain lorvin. :(

  VastaaPoista
 10. Vapaasti saat tehdä joulupukkeja! (ja parantaa mallia!)

  VastaaPoista