perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulu vähän hakusessa

No nyt on mummon mussuillekin sukat valmiina. Ekaluokkalaiselle ruususen sävyjä. Isompi on niin herkkäihoinen, että Novitan langat tuntuu karkeilta. Onneksi mummon pussukoista löytyi tätä vihertävää erittäin pehmoista norjalaista lankaa. Eiköhän näitä sukkia pysty käyttämäänkin. Minä en tykkää tehdä näihin kirjaviin lankoihin mitään kuvioita, siispä ihan perussukat vaan.

Löytää se sokeakin kana jyvän ja minä löysin Jyväskylästä uuden mukavan askartelukaupan. Näitä ihania nauhoja oli pakko vähän ostaa, enkä tiedä nyt mihin raaskisin käyttää ne. Taidan sitaista vaan jonkun lasipurkin tai muun ympärille. Sain vielä kaupantekijäisiä punaisen sydämenmallisen tikkarinkin. Varmasti menen toistekkin.
....
Muuten on joulumieli tänään vähän hakusessa. Niin se maha vaan pakotti aamulla lähtemään takaisin sairaalaan . Kovasti tutkittiin ja nyt on puukkoa tiedossa viimeistään tammikuussa. Onnistuihan se lääkäri sen verran säikäyttämään, että parit itkutkin on jo tirautettu. Kun ei kotona ole ketään, kenelle voisi puhua, niin kirjoitan tänne blogiin. Sekin helpottaa oloa.
Täällä blogissa on niin helppo purkaa mieltään ja olen tavannut niin monta ihanaa ihmistä, joilta saa kannustuksen sanoja. Kiitos teille , ystävyytenne on minulle kallisarvoista. (No, nythän tämä taisi mennä jo liiankin hempeeksi, hihih).
Hyvää viikonloppua ja Itsenäisyyspäivää kumminkin kaikille.

10 kommenttia:

 1. Voi miten ikävästi reissu päättyi. :( Ei kai mitään vakavaa? Toivottavasti mahakipu helpottaa! Hyviä vointeja toivon siulle! ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat kudoit ♥
  Itsekin ostin noita kauniita nauhoja, enkä myöskään ole päättänyt mitä teen niillä :)

  Kiitos hauskasta kommentista blogissani, minua alkoi naurattaa, kun kuvittelin mielessäni kissan koiran villapaidassa , ilme olis pitänyt nähdä :D :D

  VastaaPoista
 3. No jopas se sen mahan kanssa, mutta jos vika ja apu löytyy niin asiahan kuntoutuu sitten tuonnempana.
  Minä en kuulu oikein hyviin myötäeläjiin, mutta eiköhän se kuitenkin siitä :)
  Joskus sietää vähän hempeilläkin, se tekee hyvää mielelle ja kauniita lahjoja on kaikesta huolimatta syntynyt

  VastaaPoista
 4. Kun on sairas, pitää saada puhua ja eiköhän me blogi-ihmisetkin kelvata? Ainakin minä olen hengessä mukana. Anteeksi vaan, kun on niin kiire, etten ehdi aina käydä koneella. Luenkin nyt heti edellisetkin postauksesi. Tsemppiä ja hienoja sukkia ilmestynyt kuin "tyhjästä" : ). Ei taida sinulla kauan mennä kutoessa?

  VastaaPoista
 5. Olet oikeassa Sude, että kun on sairautta tai muita vaikeuksia pitää saada puhua jollekin. Puhuminen helpottaa ja ihmiset on yleensä ihania myötäeläjiä...kaikkihan me samassa veneessä ollaan, ainakin jollainlailla.
  Paranemista ja voimia!
  Ihanat sukat saa lapsenlapset :)

  VastaaPoista
 6. No johan myrkyn lykkäs,ei se sitten mikään ohimenevä vatsapöpö tainnut ollakkaan? Toivottavasti vaivaan on joku väliaikainen "helpotuslääke" ennen leikkausta.
  Kauniit sukat olet tehnyt lapsille, minullekkin tuli samanlainen tilaus joulupukinkonttiin.

  VastaaPoista
 7. Voi sinua! Hyvä kun vaivan syy löytyi ja jos puukko auttaa niin hyvä sekin. Voimia!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kiitos,siitä paperinukkeosoitteesta.
  Aivan ihania,haluan tulostaa ne kaikki. Täytyy kirjakaupasta vaan käydä hakemassa paksumpaa tulostuspaperia.

  VastaaPoista
 9. Parempaa vointia toivottelen! Ja toivottavasti puukko auttaa ja olet toimenpiteen jälkeen entistä ehompi.

  VastaaPoista