torstai 30. syyskuuta 2010

Kumisaappaat

Minulla on UUDET kumisaappaat.

Siis ei kirpparilta ostetut, vaan ihan uudet OIKEASTA KAUPASTA.

Kun ei tuota rahanpaskaa ole enää viime vuosina ollut, niin olen ostellut kaikki kimppeeni ja kamppeeni kirppareilta. Aina se ei ole helppoa tämmöiselle XXXL-tytölle, vaan kaikki on otettu , mikä päälle mahtuu.

Miten sitä onkin ajatellut, etten minä enää mitään uutta tarvitse. Tyttärelle kyllä on ostettu kaikki uutta, kun ei muu kelpaa.

Nyt minä vaan otin ja tilasin itselleni Ellokselta uudet kumisaappaat ( ei kalliit) ja tänään ne tuli.

Huomaatteko miten ne kiilteleekin. Niissä on uuden kumin hajukin. Kyllä ne on hienot. Raaskinkohan minä yöksi riisua ne pois ja arvaako niitä laittaa tuonne ulos ollenkaan, etteivät heti naarmuunnu.

Voi hitsi, että ihminen voi olla onnellinen yksistä kumisaappaista, hihi :)

19 kommenttia:

 1. Jo onkin komeat saappaat! Noilla kelpaa mennä syksyisiä teitä, eikä varpaat kastu! :D

  VastaaPoista
 2. Onnea uusille saappaille, mullapa on uudet punaiset ♥
  Nuo on kyllä kauniit, et kait raaski niitä heittää todellakaan yöksi pois ::o

  VastaaPoista
 3. Jopas kauniit saappaat löysitkin.
  Apinatkin on tosi suloisia.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on tyylikkäät!
  Vuosikausia persaukisena yrittäjänä yhdyn iloosi ihan täysillä.
  Muistan kun tuli itku kun äiti oli lähivaatekauppaan maksanut mulle yhden puseron ja housut. Että jotain ihan uutta mulle? Kävin vaan valitsemassa.
  Nyttemmin olen saanut ihan itse ostettua kirkkaankeltaiset Haisaappaat. Niistä tulee aina hyvälle mielelle.
  Iloista syksyä sulle uusissa saappaissasi!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että osaat iloita pienistä asoista. Ja saappaat ovatkin todella hienot.

  Edellisen postauksen apinaveljekset saivat taas hymyn huulilleni. (Kaapo lähettää terveisiä!)

  Poika kysyy joka pivä, kuinka monta päivää on jouluun ja kiitos siitä, että ko. tieto löytyy sivultasi.
  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Onnea uusista saappaista! Kyllä noissa kelpaakin tallustella:) Hienoja juttuja olet saanut aikaiseksi. Apinat ovat suloisia ja sammakko on söpö. Etkö ole koettanut antaa sille pusua,jos se vaikka paljastusi upeaksi prinssiksi:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä onkin komeat kumisaappaat!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kumisaappaat! Olen yrittänyt etsiä itselleni saappaita mutta mieleisiä ei ole vielä tullut vastaan. Nuo ovat kyllä tosi kivat :) .

  VastaaPoista
 9. Kyllà noilla kelpaa vaikka nukkuakin! Onnea vaan hankinnalle. Tààllà saapasmaassa ihaillaan minun keltaisia kumppareitani. Nàmà kun eivàt sateella juuri ulos mene. Ainaskaan kàvelemààn. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 10. Kyllà noilla kelpaa vaikka nukkuakin! Onnea vaan hankinnalle. Tààllà saapasmaassa ihaillaan minun keltaisia kumppareitani. Nàmà kun eivàt sateella juuri ulos mene. Ainaskaan kàvelemààn. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 11. En ole noin hienoja nähnytkään.
  Sellaisia me äidit ollaan: itselle ei mitään, hyvä jos raaskii hammaslääkärissä käydä ja ripsiväristäkin kaivetaan viimeisetkin ulos. Olen jo alkanut luopua koko ripsiväristä, kun ei näe edes meikata ja ryppyjä sen verran, että ei kannata : D

  VastaaPoista
 12. Onpa upeat saappaat.
  Nuo edellisen jutun apinat ovat aivan ihania.

  VastaaPoista
 13. Ihanat saappaat! Olen aina ihmetellyt, miksei markkinoille tule iloisen värisiä, kuviollisia, kukallisia saappaita. Miksi ne on aina sinisiä, mustia, synkkiä ja rumia. Taidanpa tilata myös.

  VastaaPoista
 14. Kyllä noin hienoista saappaista saakin olla ylpeä, mutta kyllä ne saa naarmuuntuakin, jos meinaat, että niistä jotain hyötyä olisi hihihihi....

  VastaaPoista
 15. Tuttu juttu ;) Mietin lukiessani jokohan olet malttanut saappaat jalasta riisua :D Pikkasen täällä virnisteleen pisti kun joku vuosi sitten ihastelin uutta pyykkikoriani. Kuinka sen sininen kylki kiilsikään uutuuttaan. En sentään ihan kopan vieres nukkunut. Pieniä - isoja asioita.

  VastaaPoista
 16. Mullaki on punaset saappaat, monta, monta vuotta sitten ostettu ja kuluneet, mutta niin ihanan väriset. Mutta sulla on vielä hienommat. Kyllä sitä saa olla iloinen ja nauttia pienistäkin asioista. Niistä se elämä koostuu ja jos oottaa sitä isoa ilonaihetta, voi olla et saa suu mutrussa kulkea lopun ikäänsä.:):)

  VastaaPoista