torstai 30. syyskuuta 2010

Hitaasti

Kovin hitaasti valmistuu nämä tilaustyöt. Eihän itse virkkaaminen niin kauan vie, mutta palojen yhteen ompelu ja muu näprääminen on aikaa vievää. Samoin aikaa tuhraantuu, kun jokainen lanka, puikko, nuppi ja nappi on jossain pussissa, kassissa, laatikossa tai ulkokomerossa. Semmoista se on, kun joutuu kiireesti muuttamaan. Kohta nämä rojukasat nostetaan takaisin omaan kämppään ja sitten on tavarat vielä pahemmin hukassa.

Pari apinaa ja sammakko on kumminkin kunniakkaasti saatu valmiiksi ja tekeleitä on useampia. Aika vaan loppuu kohta, sillä nämä on tarkoitus lähettää Kölniin kaupan avajaisiin, joka on ihan kohta. Tilaus oli suuri, mutta lähetys tulee olemaan aika surkea.Tilaustyönä välillä tikutin nämä mustat kämmekkäätkin, joissa on palmikkoa ja reikää selkäpuolella. Eihän se musta oikein kuvissa näy.
Ja mites se olikaan suutarin lasten kohtalo. Oma tytär pyysi lapasia, kun kädet palelee jo aamuisin kouluun pyöräillessä. Minä reippaana äitinä kipaisin kirpputorille ja ostin jonkun toisen vanhat lapaset. Omille "ei ehdi" tekemään, kun tilaustöitä on mukavampi tehdä. Omiakin näppejä jo paleltaa, mutta Lissu Italiasta on luvannut auttaa siinä asiassa. Se asia onkin vielä yllätys.
...
Joka aamu odottelen remonttipoikaa sanomaan, että huomenna on muutettava. Olishan se mukavampaa jo päästä takaisin normaaliin arkeen omassa kämpässä. Voi olla, että seuraavan postauksen teenkin jo sieltä.

7 kommenttia:

 1. Hauskoja apinoita ja kämmekkäät on hyvät, pyörällä ajaessa mainiot :)

  VastaaPoista
 2. Täällä käydessä saa aina hymyn huulilleen, niin söpöjä on nuo sun "elukat :)
  Toivotaan että pääset pian takaisin kotiin!

  VastaaPoista
 3. Hauskat pehmot matkalla ulkomaille:) Kämmekkäät ovat myös kivat.

  Toivottavasti pääsette pian takaisin kotiin.

  VastaaPoista
 4. Voi että tuo sammakko on hauska! Jos sitä pussaa niin muuttuuko se prinssiks?

  VastaaPoista
 5. Voi kun hauskoja elukoita taas .:)

  VastaaPoista
 6. Yritä jaksaa. Ei ole hymy hyytynyt ainakaan sammakolta ja apinoilta.

  VastaaPoista
 7. Oikein on tyylikkäät saappaat! Ja kämmekkäät oli niin mieluisat jotta!! ;o)

  VastaaPoista