torstai 21. tammikuuta 2010

Vuoden ensimmäiset neuleetPikkuisen on tänä vuonnakin tullut jo neulottua. Kissapii tilasi vauvalle Hello Kitty sukat ja lapaset. Toivottavasti ovat sellaiset, kuin hän tarkoitti. Ihme ja kumma, meidän kylältä sattui löytymään juuri tuo kaksi kerää punaista Novitan Wool-lankaa, mitä tarvitsinkin.
-----


Eräälle reumapotilaalle kudoin nilkan lämmittimet ja ilmeisesti olivat mieleiset, koska tilasi vielä kämmekkäätkin.Päällisen tein Prinsessa-neuletta ja intialaisen peukalokiilan. Se nousee mukavasti lämmittämään peukalon suurta niveltä. Hän halusi ne mustasta seiska-veikasta, minun olisi tehnyt kyllä mieli ehdottaa jotain pehmoisempaa lankaa.


------


Huomenna on se inhottava päivä, kun pitäisi viedä kissat leikattavaksi. Viljariakin harmittaa ja hävettää jo näin paljon.
Hirvittää kyllä lähteä aamulla lykkimään potkurilla tuonne pakkaseen. Nytkin on -25. Mitenkähän saan ne suojattua paluumatkalla etteivät palellu, kun ovat vielä nukutuksessa ja märkinä. Täytyy vaan kasata mukaan kovasti vilttejä, eikä matka ole onneksi kuin noin 0,5km.
Huomenna sitten enemmän tästä aiheesta.
Nyt täytyy mennä keräämään ruokia pois, sillä leikattavat eivät saa syödä enää tänä iltana. Solidaarisuus syistä muutkin saavat paastota tämän illan :)


11 kommenttia:

 1. Onnea kissojen leikkaukseen!
  Ja vielä; miten upeita sukkia, osaisimpa minäkin!
  ...miettii miten aloittaisi kutomisen pitkästä aikaa......

  VastaaPoista
 2. Nätit nuo punaiset vauvantamineet ja kisukuva on ihana, niinkuin aina.

  VastaaPoista
 3. Ihanat asusteet! Miten toinen osaakin olla noin hellyyttävä ja sääliä anova, hih. Onnea leikkausreissuun.

  VastaaPoista
 4. Onpa söpöjä vauvalapasia ja sukkia! Voi, kissaressukoita!

  VastaaPoista
 5. Voi,heti minukin aivan sydämestä ottaa,kun kisulit leikattavaksi! Nopeesti ne reppanat siitä kyllä paranee. Taas aivan valloittavat Hello Kittyt! Hyvät kämmekkäät.

  VastaaPoista
 6. Ihanat Hello Kitty-lapaset ja sukat! Kämmekkäätkin ovat kivat.

  VastaaPoista
 7. Onpa söpöjä nuo Hello Kitty-asusteet! Ja kivat on kyllä kämmekkäätkin, mutta outo lankavalinta tilaajalla tosin. Ehkä hänellä on "karski" nahka. ;D
  Minultakin kyseltiin, onnistuisiko Hello Kitty-sukkien teko ja sainpa niin polleena luvata onnistuvan. ;D Ja kiitos siitä kuuluu sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. Sukat ja lapaset tulivat. Siis niiiiiiiiiiiiin iso kiitos kun vaan käsiväliä riittää! Ovat siis JUST sellaset kuin olin toivonutkin. Saan ne annettua vauvalle pian. Ja tiedän että ovat mieluisat. Kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentista blogissani koskien intialaista peukalokiillaa, oli ihan uusi juttu minulle. Syötävän hyvännäköiset Hello Kittyt olet tehnyt.

  VastaaPoista
 10. Ihanat Hello Kittyt. Noistapa sain mainion idean tehdä Kitty juttuja. Kylläkin isommille tytöille, mutta kun tykkäävät Kitystä!

  VastaaPoista