lauantai 9. tammikuuta 2010

Arvonta suoritettu

Arvonta vähän viivästyi, kun oli niin paljon muita kiireitä ja väsymys iski välillä. Eetu sai olla tällä kertaa onnettarena ja innostui vähän liikaa. Eetu antaisi palkinnon kaikille, mutta päästiin kumminkin sopimukseen, että jos nyt kumminkin vain yksi. Tämä yksi on nyt sitten Vekki. Laitappas osotetta tulemaan, niin saat ensi viikolla paketin.

-----

Kumma talvi, kun jatkuvasti joku on sairaana. Torstai-aamuna mummo-kissa ei saanut pisua tulemaan kuin muutaman verisen tipan. Minähän hätäännyin ihan mahdottomasti ja soitin heti eläinlääkärille. Lääkäri arveli, että se oli virtsatien- tai munuaistulehdus ja määräsi antibioottikuurin. Sanoi vielä , että jos se ei heti ala vaikuttamaan, niin seuraavana päivänä uudestaan lääkäriin. Minä hermoilin koko päivän töissä, mutta seuraavana aamuna Smirre oli jo aivan virkku. Vilkkuluomet olivat kyllä nousseet esiin, mutta nyt sekin on korjaantunut ja kissa tuntuu voivan hyvin. Smirrelle on tosi vaikea antaa lääkkeitä, mutta liotan pillerin tonnikalan joukkoon ja siinä se menee ihan huomaamatta. Toivottavasti se ei kerkiä kahdessa viikossa kyllästyä tonnikalaan:)


Ensi viikolla pitäisi viedä Viljari leikkaukseen. On alkanut jahtaamaan meidän tyttöjä niin kovasti, että kyllä nyt on otettava pallit pois. Eiköhän sitten saa tytöt olla rauhassa :)

7 kommenttia:

 1. Voi noita kisuja ja eläimiä yleensä,kun nekin niin sairastaa ja poikakissaparat on pakko eunukiksi leikata. Mä olen ollut Sindin kanssa aivan ihmeessä,sillä on puoli vuotta ollut kosvatulehdus. Sen korvat on suolaliuoksella ainakin neljään kertaan huuhdeltu nukutksessa ja sillä on laajakirjoisia antibiootteja. nytkin on kolmen viikon kuuri menossa. Sen on eläinkirurgikin kattonu pitäiskö korvaan tehdä leikkaus,mutta korvakäytävät oli hyvin auki ja sindi ei leikkauksesta hyötyisi. Sillä on niin voimaks bakteeri toisessa korvassa ja millään sitä ei meinata saada pois.

  VastaaPoista
 2. Aina niille jotain sattuu, vaikka kuika yrittää hoitaa hyvin.
  Viljari on siinä iässä, että ei tytöt säily neitseinä, ellei poikaa leikata. Hyvin meillä kaikki meni ja ovat liiankin vilkkaita toisinaan, tai ainakin joka päivä ;)

  VastaaPoista
 3. Suuret kiitokset Eetulle, kun arpoi meidät voittoon. Kyllä Eetu arvasi, että meillä on kaksi komeeta tyttöäkin. Halipusut Eetulle!

  VastaaPoista
 4. On se vaan hyvä että meillä on noita arvonta-apulaisia:-) Pikaista paranemista mummokissalle!

  VastaaPoista
 5. Meillä ei ole vielä blogikoiraa käytetty kuin arvonnan virallisena valvojana. Mutta täytyy muistaa, että se voisi suorittaa koko homman:)

  Paranemisia mummokissalle!

  VastaaPoista
 6. Hei.Löysin sinut täältä
  http://ulligagulligasaker.blogspot.com/search/label/virkalong.
  Minä hyppäsin myös kyytiin.En ole aikaisemmin tehnyt noita pieniä "otuksia"saa nähdä miten käy :)
  Autan mielelläni jos tulee hankaluuksia ohjeen kanssa.
  Ei ole kiva kun eläimet sairastaa.Söpöt ovat sekä kissat että Eetu.

  VastaaPoista
 7. Hei! Löysin blogiisi Zilgan kautta ja täällä on tosi söpöjä kisuja. On se kova kohtalo nuorelle pojalle kun pallit otetaan pois, eikä sitten huvita jahdata tyttöjä.
  Minullakin on kissa, vanha Vilma-neiti. Toissa kesänä naapurin leikattu kolli hyökkäsi kimppuun, josta Vilma järkyttyi niin, ettei pissa tullut, vaan piti käydä lääkärissä.
  Vilmakin oli kerran nimetty arvonnan viralliseksi valvojaksi, mutta nukkui vain eikä valvomisesta tullut mitään.

  VastaaPoista