perjantai 15. tammikuuta 2010

Arvontavoittoja

Eilen tuli niin paljon postia, ettei laatikkoon mahtuneet. Oli kuin joulu olisi tullut
uudestaan.
Ensinnäkin paketti Leenalta , kauniin värisiä Novitan mohairlankoja. Suunnittelin jo, että jos näistä vaikka kevääksi huivin itselleni. Lisäksi tämmöinen hassu puikko, jota ensin pähkäilin, mutta nyt se on jo käytössä ja tarpeen onkin. Aika näppärä apuväline, jonka olemassa olosta en aikaisemmin tiennytkään. Kiitos Leena oikein paljon, oli tosi mieluinen paketti.
------
Entäs sitten tämä Susun lähettämä Kipuapulanka. Voi jösses sentään , tuommoista lankaa en kyllä ikinä raaskisi ostaa ihan vain omia kinttujani varten. Susu oli lukenut kipeistä kintuistani ja lähetti tämän sukkia varten, yösukat ajattelinkin itselleni kutoa. Lanka on 70% lampaanvillaa ja 30% luonnonsilkkiä, kyllä mun ketaroita nyt hemmotellaan. Lisäksi oli puikkomitta ja erikoisia neuloja neuleen ompelemiseen. Empäs ole tuommoisiakaan ennen nähnyt. Talon ainoalla parsinneulalla, joka aina on hukassa, tähän asti on saumat ommeltu, vaan nyt tuli helpotusta siihenkin. Suuri kiitos sinullekkin Susu, kyllä te olette herttaisia ihmisiä molemmat.
Niin, ja kiitos myös siitä tossu-ohjeesta. Se oli mukava lisä paketissa.
----
Ei ole suutarin lapsilla kenkiä ja niin olen minäkin vain toisille kutonut. Itsellä on käytössä aina parsittuja ja paikattuja neuleita. Nyt minä aion kumminkin hemmotella itseäni näillä uusilla langoilla ja kutoa ihan itselleni (kunhan kerkiän, on niin paljon rästissä neulomuksia).
---
Vekille laitoin tänään sen arpomani kirjapaketin. Toivottavasti siitä on iloa.

10 kommenttia:

 1. Kyllä sinulla on ollutkin onnea. Ja niin kivat palkinnot. Onnea vaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä sun nyt pitää vaan huolehtia ensin itsestäsi. Se lanka ei paranna vaivoja mut väittävät ven lievittävän kipuja. Ja kun ei koko ajan kolota niin jaksat sitten paremmin neuloa muillekin:-)

  VastaaPoista
 3. Hyviä lahjoja olet saanut! Itse en pärjäisi enää ilman neuleneuloja. Tykkään niistä! Paranemista!

  VastaaPoista
 4. Ihania paketteja molemmat! :) Minäkin aina yritän tehdä itselle lahjaksi saamistani langoista. On sitten mukava muistaa lahjan antajaa, kun vetää vaikkapa niistä tehtyjä sukkia jalkaansa.

  VastaaPoista
 5. Onnea vaan lankojen johdosta!

  ( hmm en ole kyllä ikinä ennen tällaista
  toivotusta lausunut:)

  Täällä blogissa kun käy,alkaa tehdä mieli kutoa.
  Siitä on kyllä aikaa kun sukat kudoin....
  hmm n 51 vuotta sitten ekalla luokalla!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista!
  Kokeile ihmeessä Puroa, jos sitä nyt vielä jostain löytyy! ;)

  VastaaPoista
 7. Kivan paketin olet voittanut arvonnassa. Se lämmittää mieltä.

  VastaaPoista
 8. Onpas ihania lankoja. Mulla käy lankojen kanssa aina niin, että en raaski ostaa kerralla tarpeeksi, ja sitten se loppuu ja onkin jo poistunut markkinoilta. Olen virkannut Purosta torkkupeittoa, mutta taitaa jäädä kesken, jos lankoja ei enää saa.
  Kiitokset sinulle tsemppauksesta ja kauniista sanoista. Aina väliin tulee yksinäisyys puuskia,mutta täällä on löytynyt ihania ystäviä, ja se on hieno asia.

  VastaaPoista