keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Amigurumin opettelua

Lopultakin annoin periksi mielihalulleni ja tilasin tämän kirjan itselleni. Olisi kyllä ensin pitänyt nähdä jossain kirjakaupassa, niin olisin säästynyt pienoiselta pettymykseltä. Mallit olivat aika yksinkertaisia ja niin helppoja, että eipä siihen kirjaa olisi tarvinnut. No, tyhmyydestä sakotetaan. Toivon ,että tytär nyt kumminkin innostuisi tästä jotain tekemään, sillä silmällä jo vähän selaili kirjaa.
-----Sattumalta löysin kumminkin ruotsalaisen Ulliga gulliga saker blogin. Siellä aloitettiin juuri salainen Amigurumi-virkkaus. Kaksi osaa on jo virkattu ja tänään tulee ehkä kolmaskin. Huomatkaa hattu-osan hieno rapuvirkkaus-reunus :). Tätä on kiva tehdä, kun ei yhtään tiedä, mikä siitä tulee. Kirjoitin reilusti suomeksi, että en ymmärrä ruotsia ja heti vastasi Soili, että hän kyllä auttaa kieliongelmissa. Näin sitä käsityöihmiset on valmiita auttamaan toisiaan yli rajojen.
---
Aurinko paistaa ja minulla ei kiirettä minnekkään. Pitäisiköhän kumminkin pukea jo päälle ja lähteä koiran kanssa ulos. (klo 14.00)
Eipä silti, ollaan meillä välillä iltaan astikin yöpaitasillaan :)

8 kommenttia:

 1. Odotan mielenkiinnolla mitä tuosta tulee. kävin jo kurkistamassa tuota sivustoa.

  VastaaPoista
 2. Minä olen matti myöhänen.Tänä iltana pistän ensinmäisen silmukan koukulle.Pianhan tuon"tötterön"tulee tehtyä.Minut löytää suomenkielisenä osoitteesta-
  http://lanka-soili.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Minulla on ollut tuo kirja jo jonkin aikaa. Aluksi olin aivan ihastunut siihen, mutta enpä ole saanut mitään sieltä tehtyä. No, joskus sitten kun innostun.
  Mielenkiinnolla odottelen mitä sinä ja tytär sieltä teette. :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen tuo ylläriteos! ;) Rapuvirkkaus muuten sopisi varmaan sytomyssynkin reunaan, joten kiitos vinkistä,

  VastaaPoista
 5. Minä otan ensimmäiset iltapäivän torkut noihin aikoihin ;=D

  VastaaPoista
 6. Jännä tehdä jotain, mistä ei tiedä, mitä siitä oikein syntyykään.

  VastaaPoista