maanantai 7. joulukuuta 2009

Paketteja, paketteja


Minäpäs varmistin joululahjojen saamisen liittymällä sekä Joulumuorin yllätykseen, että Salaisen kirppisystävän jouluvaihtoon. Hahaa, ainakin kaksi lahjaa tulee vaikken olisi kilttikään. Elinalta Kokkolasta tuli jo niin soma paketti. Postitätikin sanoi, että ompa ihanan perinteikäs paketti naruineen kaikkineen. Harmi kun en ottanut kuvaa, mutta sisältä löytyi nämä kaksi pakettia. En nyt vielä tiedä, onko Elina Joulumuori vai Salainen kirppisystävä. En ole kurkkinut paketteihin, mutta eiköhän henkilöllisyys selviä jouluun mennessä.


Itse laittelin myös tänään paketteja , huomenna on viimeinen postituspäivä. Tottakai olin unohtanut ostaa joulupaperia ja ompelinkin sitten kankaasta pussukat. Tietenkin toisesta tuli liian pieni ja toisesta liian suuri. Parempi kuitenkin näin, kuin ihan sanomalehteen käärittynä.Heppatyttö toivoi mummon virkkaamaa hevosta. Toive oli : "Samanlainen kuin animeko-kissa, mutta hevonen". Saas nähdä onko tämä nyt semmoinen kuin piti. Tosta vaan ilman ohjeita virkkailin, eikä se ollutkaan niin vaikeaa, kuin olin ensin kuvitellut.
Tyttö parka on sairastellut jo monta viikkoa jotain harvinaisempaa tautia, johon ei ole olemassa edes lääkkeitä. Jäi taas mummolaan tulokin myöhempään, kun joutui taas sairaalaan. Toivottavasti paranee jouluksi, ettei mene joulu pilalle häneltä. Ihme tauteja nykyään, kun ei lääkäritkään enää tiedä millä hoitaa. Kyllähän tuo mummonkin mieltä painaa, kun ei voi edes mitenkään auttaa pitkän välimatkan vuoksi. No, täytyy vain toivoa parasta.

10 kommenttia:

 1. Ai,ettäkö paketteja tulee,vaikka ei olisi kilttikään:D Joo,ihanilta paketit näyttää! Mutta pidähän varasi,ei sitä tiedä jos tontut hakee ne pois ja vie toiseen osoitteeseen,jos et malta olla kiltti:D Ihana tuo heppa,tosi hieno. katsoin heti sitä päätä,että tuolla mallillahan vois tehdä keppihevosenkin.

  VastaaPoista
 2. Aika hienoja paketteja! Minä taidan luottaa siihen, että olen ollut tarpeeksi kiltti :D Tosi kiva heppa; parantumistoivotuksia heppatytölle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita paketteja olet niin tehnyt kuin saanutkin, lienetkö sitten kilttinä ollut tai et! ;) Ja heppa on kyllä ainakin minusta kiva, toivottavasti saaja on samaa mieltä. Paranemisia hänelle!

  VastaaPoista
 4. Miten ihana heppa. Olen aivan pöhkönä näihin elukoihin!

  VastaaPoista
 5. Aivan hurmaava hevonen! Varmasti saajakin siihen ihastuu :)
  Toivotaan ja uskotaan että tyttö tervehtyy jouluksi!

  VastaaPoista
 6. On tosiaan ihmesairauksia. Meidän äidilläkin on harvinainen sairaus, jota sairastavia Suomessa on 400. Eräs tutun tuttu sairastaa jotain, jota sairastavia on Suomessa 50.
  Toivottavasti tytöllä on jokin, jonka voi parantaa jollain tavalla, vaikkei lääkkeitä olekaan. Voimia teille!

  VastaaPoista
 7. Minä lähetin oman paketin kirppisystävälleni ja odottelen omaani, jännittää. Miten maltat olla avaamatta pakettiasi ennen jouluaattoa? Minä ainakin olen niin malttamaton, että varmasti tekee tiukkaa kun saan omani. ;)

  Ihana heppa. Olet tosi taitava kun osaat tehdä ilman mallia noin hienon hevosen.

  Lähetän tytölle voimahaleja näin netin kautta. Toivottavasti paranee niin pääsee mummolaan mummoa piristämään. :)

  VastaaPoista
 8. Onpas tyylikäs heppuli. Varmasti kelpaa.

  VastaaPoista
 9. Kangaspussukat on hyvä keksintö! Hienot! Heppa on hauska ja toivottavasti auttaa paranemaan.

  VastaaPoista
 10. Hieno heppa! Olet kyllä tosi taitava! Tuo lahjapussi-idea on mainio ja paljon hienompi kuin mikään joulupaperi.
  Paranemisia pikkuiselle!

  VastaaPoista