perjantai 11. joulukuuta 2009

Kissakuvahaaste; Kissa ja palloVanhoja valokuvia plärätessä löytyi tämä kissakuvahaasteeseen sopiva kuva, kissa ja pallo.
Olisi ollut myös kissa ja kello.
Tässä syy, miksi meillä on jo muutamia vuosia käytetty muovikuusta. Kun kuusen latvaan kiipeää muutama kissanpentu, on seurauksena yleensä rytinää ja ryskettä. Muovikuusi on huomattavasti helpompi nostaa pystyyn lattialta. Nyt isompana ei kuusi enää niin kiinnosta, mutta kynttilänjohtoja on edelleenkin hauska pureskella ja palloja räpsiä lattialle.


Tässä vielä Berniina pentuna tonttulakkiin sonnustautuneena. Nykyään hyvä jos takapuoli mahtuu myssyn sisään. Mihin hävisi se ihana karvapallo ja tilalle tuli tuo moukuva katinroikale.

6 kommenttia:

 1. Muovikuuseen kait sitä saisi siirtyä meilläkin.
  Nyt on taasen nämä ensikertalaiset asialla ja ne osaavat kiipeämisen taidon. Saas nähdä kuinka käy, ripustaisiko kattoon, niin pysyis suunnilleen siellä, minne on sen laittanu.
  Pennut kasvaa, nyrkinkokoisista rääppänänöistä on tullut neljä ja puolikiloisia vötkäleitä muutamassa kuukaudessa ja vauhti vain paranee.

  VastaaPoista
 2. Miten nuo kissat ovatkin aina niin suloisia kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat, kyllä kannattaa hankkia muovikuusi jos kuusi on kissoja täynnä..
  Pennut ei saisi ikinä kasvaa isommaksi ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä teillä menoa ja touhua riittää. Meillä yksikin saa talon näyttämään temmellyskentältä.

  VastaaPoista
 5. Suloisia kuvia. Pikkukisut ovat niin ihanan vilkkaita, saa tosiaan olla muovinen kuusi niin on helpompaa. :)

  VastaaPoista
 6. Täällä viettää joulua kaksi terrieriä. Jokaisena jouluna, kun talossa on ollut kissoja ja koiria, kuusi on kaatunut ainakin kerran, mutta muoviin en vieläkään sorru.Tämä ekotäti on vaikka ilman kuusta, mutta muovista en huoli, en myöskään jouluisia "tingeltangeleita", niitä värillisiä jouluvaloja, joita pihoihin ja ikkunouille ripustetaan.
  Saapa nähdä montako kertaa tänä jouluna kuusi kaatuu????????

  VastaaPoista