torstai 11. kesäkuuta 2009

Pentu-uutisia

Pennut kasvaa ja pulskistuu kovaa vauhtia. On ne niiiin ihania.
Tälle on tullut väli-aikaiseksi nimeksi Karju-Kalle. Emo kissa käy tarpeillaan ulkona eikä aina muista heti palata takaisin. Minä otan silloin tämän kaikista suuri-äänisimmän käteeni ja menen ovelle. Karju-Kalle kun vähän karjaisee, niin johan on emolla kiire takaisin kotiin. Tästä pennusta minä en kyllä raaski luopua suin surminkaan. Eihän neljä kissaa perheessä ole liikaa, eihän? Plus koira lisäksi. Tytär lähtee kumminkin parin vuoden sisällä omille teilleen ja vie puolet kissoista mennessään. Yhdelle pennulle onkin jo varma hyvä koti tiedossa. Menee samaan paikkaan, mihin kaksi iso-veljeään aikaisemmin. Pääsee pojat porukalla riehumaan.

4 kommenttia:

 1. Ei millään malta taas olla kommentoimatta,kun on niin ihana seurata noita söpöläisiä!Jännästi,kun tuli kaksi punasävyistä ja kaksi harmaaraitaista. Voi sitä emoa,kun viipyy liian kauan retkillään:)

  VastaaPoista
 2. Olen sitä mieltä ettei neljä ole yhtään liika, ei ole!!!
  Pidä vain se Karju-Kalle niin me saadaan lukea täältä juttuja kisusta:)

  VastaaPoista
 3. On nuo kyllä tosi söpösiä. Tekisi niin mieleni paijata, mutta on tuo lasi välissä :)
  Minulla on tässä puolivarattuna pentu eläinsuojeluyhdistykseltä. Toinen olisi luovutusiässä ja toinen ensi kuussa. Nyt on vain sellainen ongelma, että isäntä on luvannut yhden ottaa, enkä pääse selvyyteen kumman ostaisin. Minä haluausin molemmat.

  VastaaPoista