torstai 16. helmikuuta 2023

Ottolapset


Tämä kettupariskunta on selvästikin adoptoinut lapsensa. Kaikki kolme vieläpä tyttöjä. Onnelliselta perheeltä näyttävät kuitenkin, kaikilla hymyssä suu.

Kovasti olisi nyt kiire tehdä näitä, vaan kun ei tahdo onnistua mikään ja syynä on kissa.


Ahududu sairastaa edelleen. Ensimmäisen antibioottikuurin jälkeen oli viikon terveenä ja sitten vaiva iski taas. Soitto lääkäriin , mutta nyt olikin eri lääkäri joka määräsi toiset lääkkeet, ei antibioottia. Nyt syötetään vain tulehduskipulääkettä ja Cystaidia. Ei ainakaan vielä näytä tehonneen vaan kissa tiputtelee joka paikkaan, Voi miten onnellinen se oli kun pääsi pitkästä aikaa nukkumaan tyttären sänkyyn.


Viisas kissa kävi välillä asioilla suoraan keittiön roskiksessa.😸 Kaikki langat ja muutkin tavarat on meillä nyt laitettu tiukasti muovipussien sisään ettei niihin vahingossakaan pääse lirahtamaan mitään ylimääräistä. Työtähän tämä nyt teettää. Minä kuljen kissan perässä vessapaperirulla kädessä ja kyttään mitä tulee ja mihin tulee.


Täytyy taas kohta soittaa lääkärille jos keksisi jonkun uuden lääkkeen. Minä en yksinkertaisesti kohta jaksa tätä enää, mutta en kyllä haluaisi viedä nukutettavaksikaan. Koville tämä nyt ottaa, mutta toivoa en ole vielä menettänyt.


 

26 kommenttia:

 1. Voi kisuparkaa...hittolainen, toivottavasti nyt alkaisi lääkkeet tehoamaan. Ihana perhe siellä kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole ennen ollut minulla noin sairastelevaa lemmikkiä ollut vaikka aina on elukoita ollut. Nukutukseen en kuitenkaan raaskisi viedä vasta kuin ihan viimeisenä keinona.

   Poista
 2. Voi Ahududu. Sinulla on varmaan ikävä olo - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hereilläoloaika menee koko ajan pissapaikan etsimisessä niin eihän se ole kissan arvoista elämää. Tuo ravintolisä Cystaid on kovasti kehuttu aine ja tuntuu se meilläkin pikkuhiljaa auttavan. Ei ole pissa sentään enää veristä. Vielä me saadaan Ahu terveeksi.

   Poista
 3. Kettuperheellä näkyy menevän mukavasti, on kaikilla niin suu hevosenkengällä. Samaa ei voi sanoa Ahududusta. Voi sitä rehveliä! Toivottavasti löytyisi sopiva lääkitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periksi ei anneta kun kissa muuten on vielä ihan pirteä.Onneksi valo lisääntyy jo ulkona , se helpottaa omaa oloani, sillä surkealta on olo tuntunut.

   Poista
 4. Voi kissiparkaa. Toivotaan et apu löytyis ja kissin olo helpottus. Voimia lähetän siulle. Tiijän miten vie voimia ku kissi sairastaa. 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sais jo helpottaa. Hankaloittaa käsityöharrastustakin kun kaikki täytyy pitää muovipusseissa ja aika menee pusseja penkoessa löytääkseni oikean langan. Harmittaa sekin kun tilasin lisää kettulankaa ja siellä se nyt seisoo postissa lakon takia.. Ärhhh, sais nämä vastoinkäymiset nyt loppua.

   Poista
 5. Voihan kurjuus nyt, kun ei helpotusta tule. Oletko vienyt ultrakuvaan, ettei rakossa ole mitään, kun lääkkeet ei auta. Kun eläin sairastaa, ei pysty keskittymään mihinkään muuhun. Voimia teille molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ultrakuva otettiin jo eka kerralla eikä siellä näkynyt mitään. Mihinkään kalliimpiin tutkimuksiin ei ole rahaa kun ei ole vakuutusta. Jorpa se tuosta vielä paranisi, mutta kyllä se ottaa minulla jo koville.

   Poista
 6. Eihän vaan ole virtsatiekiviä. Minun kissalla oli kerran ja teki pieniä veripissoja hiekkalaatikkoon. Eläinlääriltä ostin sellaista kuivamuonaa, mikä sulattaa kiviä ja se tepsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tältä yritettiin ottaa kunnon ultrakuva eikä siinä näkynyt mitään. Saa nyt nähdä jos ensi viikolla joudun taas soittamaan lääkärille mitä hän sitten keksii hoidoksi.

   Poista
 7. Voimia sulle ja Ahulle paranemisrapsutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa tuntumaan jo toivottomalta tuon kissan paraneminen. Vata 4 vuotias, ei vielä joutais kuolemaan.

   Poista
 8. Kissin terveys on tärkein. Mut uskon et harmittaa ettet pysty virkkaamaan. Ja langatkii lakon vankeina. Mut toivotaan et se sairaus helpottas kissillä.🧡 Muu järjästyy ajan kanssa kuhan kissi paranis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakko loppuu kohta ja saan virkattuakin kunhan kaivelen muovipusseistani taas tarvittavan osan ja langan. Kissan paranemisesta en tiedä kun nykyiset lääkkeet ei tunnu tehoavan. Tytär ei anna viedä nukutettavaksikaan enkä sitä itsekkään tahtoisi.

   Poista
 9. On kullä iloista porukka kettujen lapset. Ihania.
  Voi kunpa lääke rupeaisi tehoamaan ja kisuli tulisi terveeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minulla on tämä virkkaaminen ja taulujen maalaaminen. Oikeita henkireikiä etten kokonaan sekoa tuota kissaa murehtiessani

   Poista
 10. Kisulle paranemisia <3 Ihana kettupariskunnan perhe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä miten tuon kisulin kanssa vielä käy. Täytynee pian taas soitella eläinlääkärille kun ei tunnu lääkkeet tepsivän.

   Poista
 11. Kissan sairastaessa toivoisi, että se osaisi puhua. Olisi niin paljon helpompaa. Nyt vain epäluuloisena tarkkailee sen tekemisiä. Muksukin tutkittiin, mutta niin se vain pyllistelee olohuoneessa naukuen eikä mitään tule. Joku kipu sillä on. Kerrohan kuulumisia. Toivon niin, että kisusi paranee. Näyttää onnelliselta ja kettuperhe myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut Cystaidia ? Se on vain ravintolisä enkä uskonut että se auttaa vaikka kovasti sitä on kehuttu. Niin se vain auttaa meillä kuitenkin, pissa ei enää ole veristä ja kissa on muutenkin vähän rauhoittunut. Tulehdus ei kuitenkaan ole vielä parantunut, täytyy alkaa vaatimaan antibioottia seuraavaksi. Eivät nykyään kovin helposti anna sitä.

   Poista
  2. Kiitos vihjeestä. Täytyy kokeilla. Outoa, että tyttö ei ole siitä puhunut, vaikka on alan ihmisiä. Mutta eihän sitä äidille kaikkea ehdi ... :D
   Eihän se kissan tulehdus voi ilman antibioottia mennä pois.

   Poista
  3. Ei ole turhan halpaa kissan hoito. Nyt sain katille antibioottia ja käskyn tilata jotain erikoisruokaa joka hajottaa virtsakiteitä, sekä hommattava joku kallis feromonihaihdutin. Näinköhän minun ensi kesän lomarahat menee pikku hiljaa kissan pissavaivoihin, voi itku.

   Poista
 12. Paljonko Ahududulla on ikää? Ehkä kannattaisi miettiä sitä toistakin vaihtoehtoa kun kissa jatkuvasti sairastaa. Tiedän kyllä miten vaikea se päätös on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahududu on vasta neljä vuotias. Jos ei hoidot ala puremaan kuukauden sisällä niin sitten on se viimeinen vaihtoehto otettava käyttöön. Vanhempi kissani 15 vuotta ei ole koskaan sairastanut, mutta se onkin oman kissani pentuja ja terveistä vanhemmista.

   Poista