sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Kattia kans


Ei aina kettuja, nyt on valmiina kattejakin. Mitä lie kulkukissoja kun karkasivat jo maailmalle. 

 Olis mukava tehdä välillä taas apinoitakin, mutta missä ovat minun apinalankani. Kaupoista tummanruskeaa sopivan vahvuista ei enää saa, mutta minulla on sitä jossain jemmassa. Ovat vaan niin hyvässä tallessa ettei löydy vaikka kaikki paikat olen nyt kolunnut. Olen niin hyvä tallettamaan tärkeitä asioita "varmaan paikkaan".


Puoleentoista vuoteen en ole arvonnoissa voittanut mitään, mutta nyt jysähti voitto Facessa, niin komea hiirimatto.  Jokohan se voittoputki tästä aukeni. Minulla on käytössä hiirimattona soma kissannaama, joten tarjosin tyttärelle. Ei kelvannut, minkähän takia. 😂


Kävin äitiepäivän jälkeen suuren kaupan kukkaosastolla ja löysin sieltä ruusuja eurolla. Näin hienon istutuksen sain pihaani kahdella eurolla. Lannoitin kunnolla kun pojalta sain sen perinteisen hevosenkakkapussin äitienpäivälahjaksi. Kaipa nuo syksyyn nyt kestää.

Ihanan kesäisiä päiviä tiedossa. Ahududun kanssa seurataan terassilla kirjosieppopariskunnan pesimispuuhia parin metrin päässä. 

Iloa, valoa ja lämpöä kaikille toivotellen kohti uutta viikkoa .

10 kommenttia:

 1. Olipas aikamoinen kissalauma siellä. Sinun talteen laittamiset kuulostavat kovin tutuilta :D
  Ihanat ruusut ja ihanan halvalla hinnallakin. Mukavaa viikkoa sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonain päivänä varmaan hukkaan vielä itsenikin. Ei tämä vanha pää tästä enää paremmaksi muutu.

   Poista
 2. Kyllä nuo katitkin ovat hienoa, mutta minusta apinat ovat aina ekasijalla, joten toivon sinun löytävän langat niiden tekoon. 🤗👍
  Meilläkin pesii kirjosieppopari tyttären ikkunan takana olevassa pöntössä ja vähän kauempana sinitiaispari, joten seurattavaa riittää täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa tuntua toivottomalta apinalankojen löytyminen, mutta onneksi minulla on Turkista tuotua ruskeaa lankaa jota ehkä voin käyttää apinoihin.
   Täytyy vain toivoa ettei linnunpoikaset lentoa opetellessaan tipahtele Ahududun lähelle. Kissa on kyllä narussa joka ei kovin kauas yllä.

   Poista
 3. Aivan ihaltavaa virkkuuahkeruutesi, arvostan! 👍
  Kauniit (ja varsin edulliset) ruusut!
  Terveisiä Rovaniemeltä ja kaikkea hyvää! Kesä alkaa olla just eikä melkein...

  VastaaPoista
 4. Tänä vuonna en taida enempää kukkia ostaakkaan vaan laitan vain siemeniä kukkapenkkeihin. Kesä on niin myöhässä ettei taida ehtiä kukkimaan. Raha täytyy nyt säästää tärkeämpään kuin kukkiin, matka on jo varattu. Se on ainoa syy heiluttaa virkkuukoukkuakin oikein ahkeraan.😉

  VastaaPoista
 5. Komeat kissat ja kauniit ruusut! Toivottavasti löydät apinalankasi. Minullakin on paljon kaikenlaista hyvässä tallessa ja useita talsi-paikkoja, kun vaan muistaisin, missä ne kaikki on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on paljon tavaraa pienessä asunnossa, niin mitään ei sitten löydykkään kun tarvitsisi. Vaikka minä varmaan saisin isonkin asunnon aivan täyteen kaikenlaisia "aarteita". 😉

   Poista
 6. Kukkaistutuksesi on kaunis. Eiköhän vielä kehäkukat ja muut perinteiset kesäkukat ehdi kukkia, vaikka nyt kylväisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonosti näyttää tänä vuonna itävän kukkien siemenet, kotilot sitäkin paremmin. Muita vuosia huomattavasti enemmän kotiloita tänä vuonna, mutta taistelen kovasti niitten hävittämiseksi terassiltani. Muistelen että kasvien istutushommia voi tehdä juhannukseen asti, sitten alkaa olla myöhäistä.

   Poista