keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Mistä on pahat akat tehty ? 🤣🤣🤣


Yksi urakka on tullut valmiiksi ja voi miten helpottunut olo. Seuraava urakka on jo hyvällä alulla ja taidampa sittenkin saada jouluksi valmiiksi ainakin ne välttämättömät lahjat.



Vaan mistä on pahat akat tehty?
Juoruista ja valheista, 
ilkeästä kielestä,
kateellisesta mielestä.
Niistä on pahat akat tehty.

Minä ole matkojeni takia saanut Fb.ssä ikäviä kommentteja.
"Millähän rahoilla sinä oikein reissaat"
"Kukahan nuokin matkat on maksanut".
Ja vieläpä oman kylän naisilta. Eivätpä uskalla tulla suoraan kasvokkain kysymään.

 

Itseppä nuo matkani makselen. Minulla ei ole omaa autoa eikä asuntoa ja elän hyvin säästeliäästi. Ei kulu rahaa kaljotteluun eikä tupakointiinkaan enää. Kaiken tarvittavan yritän hankkia kirppareilta. Vaan kun saan tarpeeksi rahaa säästöön niin heti matkoille ja olen raahannut lapsenikin mukanani. Näin olen elänyt viimeiset 50 vuotta ja siinä samalla kasvattanut ja elättänyt yksin kaksi lasta vaatimattomalla tarjoilijan palkallani. Ei luulisi olevan syytä kadehtia.



Sitten löysin netistä tämän kuvan ja helpotti heti oloa. Päätin olla ihan Timona. 🤣
Kaikkien ei tarvitse tykätä minusta, eikä minun tarvitse tykätä kaikista. Niin se vaan on. !



 Onhan minulla näitä rakastavia ja tykkääviäkin, hätäkös tässä.

42 kommenttia:

  1. Kyllä on tuo Peppien rivistö hyvän mielen tuoja. Niin ovatten hymyileväisiä ja ihanan väriset hiukset! Tykkään!

    Kateus ja typerät kommentit - huokaus! Peukutan Timona olemiselle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman tyhmyytensä vain julki tuovat ilkeillä kommenteilla, voisivat silti olla hiljaa eikä ilkeillä.

      Poista
  2. Timona on hyvä olla. Voi lähteä vaikka matkalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt eläkkeellä on hyvä olla Timona kun ei tarvitse työnkään puolesta hymyillä kaikille.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Poikaani nauratti kun hänen isänsä nimi on Timo ja nyt on äitikin Timona. ;D

      Poista
  4. Näin nuo kommentit ja ärsyynnyin niiden myötä! Eikös ne olleet vielä jossain arvontaan liittyvässä jutussa? Kaikkien luettavana. Häpeisi kommentoija, yäk!
    Peppirivi on puolestaan hymyn tuoja! :D
    Ps. Timona on hyvä olla!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin poistaa kommenttia, mutta eihän se onnistu Fb:ssä. Kyseiset rouvat saavat isompaa eläkettä kuin minä, mutta tissuttelevat kaljaa päivittäin ja vetävät tupakkaa. Minun puolesta käyttäköön eläkkeensä mihin tahtovat, mutta ei kannattaisi olla minulle kateellinen. Oikeastaan olen alkanut säälimään heitä, ei ole asiat hyvin jos tarvitsee purkaa sitä toisille ilkeilemällä.

      Poista
  5. Voi vitsi, että noita inhottavia arvosteluja tulee aina vastaan. En ymmärrä, miksi jotkut ihmiset ovat tuollaisia. Mutta onneksi sinä löysit tuon Timon ja päätit seurata hänen tapaansa! 😊👍
    Ja onhan sinulla on onneksi noita kisukavereita ja niin iloisia kavereita myös tekemissäsi Pepissä ja muissa olennoissa. Ja taas matkalle, kun on sopiva aika! 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blögista nuo ikävät kommentit voi poistaakin, mutta Fb:ssä se ei onnistu. Ihmisellä täytyy olla aika paha olo jos sitä pitää purkaa toisille ilkeilemällä. Ei käy kateeksi semmoinen elämä.

      Poista
  6. Ikäviä nuo kateellisten höpinät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paha mieli niistä tulee vaikka kuinka yrittää olla välittämättä.

      Poista
  7. Anna ämmien juoruta, saavat ehkä siitä jotain sisältöä elämäänsä.
    Sinä olet aivan mahtavan upea tyyppi, vaikken tunne sinua kuin blogisi ahkerana lukijana. T. Selja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän ikään mennessä olen jo niin monessa liemessä keitetty ettei tuommoiset pienet ilkeilyt paljokaan hetkauta. Tarjoilijavuosina tottui paljon pahempiin herjoihin ja siinähän sitä karaistui. Nyt eläkkeellä on hyvä kun ei ole pakko hymyillä kaikille vaan saa olla vaikka Timona.😁

      Poista
  8. Noi voihan hitto mitä eukkoja! Eivät itse taida ikinä päästä omaa kylää pidemmälle ja siksi sitten huutelevat netissä ilkeyksiä.
    Anna kateellisten olla kateellisia ja jatkat omia juttuja just niin kuin haluat.
    Ihanaa loppuviikkoa sulle Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin semmoisia eukkoja. Missään eivät ole koskaan käyneet ja rahat menee kotona tissutteluun ja tupakkaan. Syytäkin heillä olla minulle kateellisia. Vaan empä taida välittää enää olla heidän ystävänsä, parempi olla Timona. 😁

      Poista
  9. eikös sitä sanota että kateus vie kalatkin vedestä.kateus on paha tauti,ei ole kivaa olla kun on kateellinen.timous on hyvä ajatus.vaatiipi vaan sisua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon mukavampaa olla kateuden kohde, kuin olla itse kateellinen. Oikeastaan säälittää tuommoiset ihmiset, ei ole heillä hyvä olla.

      Poista
  10. Juu olet ihan Timona etka valita paskaakaan!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt eläkkeellä on hyvä olla kun ei tarvitse työnkään takia hymyyillä kaikille. Eikä tarvitse edes päivää sanoa ikäville ihmisille. 😂😂😂

      Poista
  11. Näitä sattuu. Onkohan syksy saanut akat pahalle tuulelle. Minä sain ensimmäisen ikävän kommentin laittamastani kortista suomalaiselta naiselta, eläkeikäinen. Ei tykännyt kortista ja veetuili siitä pirullisesti. Ajattelin vastata, että minulla ei valitettavasti ole vielä valtavaa korttivalikoimaa enkä muutenkaan pääse kirpputoreille tai messuille niitä haalimaan. Jätin vastaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vastasin ensin heille ikävästi, mutta poistin sitten omat kommenttini. Mitäpä sitä suotta riitaa haastamaan ja pitkittämään. Koitin olla vähän fiksumpi kuin he 😂

      Poista
  12. Veikeitä Peppijä oot taas virkannu. 😍 Kateellisina kylän akat mäkättävät. Antaa vaan huudella älä välitä huutelijoista. Oman sielunsa pienuuden vaan paljastavat. Reissaa vaan tytön kanssajust niin usiesti ku vaan pääset. Miekii ain enne mieleni pahotin noille kateellisille huutelijoille. Mut sit kerran sisuunnuin ja päätin et huuelkaa mitä huutelette. Mie elän ja olen just sillai ku miun on hyvä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä työvuosina karaistuin aikalailla noille ilkeilyille. Nyt on helpompi kun voi valita kenelle hymyilee ja kenen kanssa on ystävä. Pienen kylän akkojen ilkeilyt ovat kuin hyttysen pissa maailmassa, paljon pahempaakin on olemassa.😂
      Minä täällä ahkerana virkkailen ja meinaan saada jotain valmiiksikin.

      Poista
  13. kutoo mopsien kanssa4. marraskuuta 2021 klo 9.09

    Että mua raivostuttaa kommentit, mitkä olet saanut! Voisin kirjoittaa pitkän tarinan asiasta, mutta jätän kuitenkin kirjoittamatta. Tällaiset henkilöt eivät soisi kenellekään mitään, vaikkei se ole heiltä pois eivätkä osallistu kustannuksiin. Väittäisin, että tässä on pahansuopuus ja sellainen "en soisi sinulle muuta kuin surkeutta"- ajatus taustalla. Melkein jokaisella on mahdollisuus päästä jollekin matkalle nykyään, mutta jos ei itse mene, niin ei pidä toisenkaan menemän.
    Olet virkannut ja kutonut, säästänyt ja sijoittanut, pitäisikö sinun istua kotonurkassa rahojesi päällä, etenkin, kun tietäen ikäsi ja vaivasi, aktiivivuosia ei tulevaisuudessa ehkä piisaa enää rajattomasti.
    Kuulin, että tupakkiaski maksaa nykyään kympin paikkeilla. Aski päivässä , seisemisenkymppiä viikossa. Muutaman viikon tupakkirahat, niin olet jo uudella reissulla.
    Ok, äitini oli tällainen mankuja, hänellä olisi ollut varaa tyyriimpiinkin matkoihin, muttei jalat eikä kädet siinä kunnossa, että olisi passannut reissata. Miniänsä äiti kävi eläkeläisten risteilyillä, kuoronsa matkoilla ja joka talvi edullisella Kanarianmatkalla. Tämä oli jatkuva moite, "miten sillä on varaa TAAS matkustaa, miten se jaksaa TAAS mennä" jne. Kyseessä ei ollut kateus, vaan ketutus siitä, että toinen reippaana ja iloisena touhusi, hän mankui kotona eikä olisi sallinut muidenkaan myötätunnosta häntä kohtaan menevän.
    Sude, mene, kun vielä voit, ala suunnitella uutta reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt ollut 13 kuukautta tupakoimatta ja tosiaan sillä matkarahat säästänyt. Kuukaudessa meni yli 250€ ihan tupakkaan ja se on iso raha. Laskin että molempiin ei ole rahaa, kessuun tai matkoihin ja niin oli helpompi lopettaa yli 50 vuotta kestänyt röyhyttely.
      Päätettiin parin ystäväni lisätä pökkyä pesään.😅 Nyt annetaan kylänakkojen ymmärtää että olen löytänyt Hangosta jonkun rikkaan miehen joka kustantaa minua matkoille. On siinä heillä ihmettelemistä, uskokoon jos haluavat. Todellisuudesa semmoista miestä ei ole olemassakaan.😅😅😅

      Poista
  14. Se on tuo valittaminen sellanen elämäntapa joillain. Siitä haetaan kai sisältöä omaan elämään.
    Yleensä nuo osaa työntää timon korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta joskus ne jää siihen korvien väliin pyörimään ikävästi. Äärimmäinen kohteliaisuus on usein paras vastalääke.
    Tsemppiä uusiin matkakohteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on itsellä tylsää, niin voi aikansa kuluksi vaikka ilkeillä muille, aika säälittävää. Minä aion olla kuin en olisi huomannutkaan moisia kommentteja. Kyllä ne siitä unohtuu.

      Poista
  15. Osaat kyllä tehä iloisia Peppejä!
    Matkustele vaan ihan mielesi kyllyydestä miten tykkäät, ruikuttakoot kateelliset lämpimikseen. Parempi tosiaan olla timona :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä se muille kuuluu miten vähäiset rahani käytän, ei se ole heiltä pois. Tytön kanssa jo varattiinkin ensi kesän matka että päästään sopivaan aikaan haluamaamme paikkaa, eli tytön isää tapaamaan. Ompahan taas hyvä syy säästää ja jatkaa tupakoimattomuutta. Täytyy myöntää että vieläkin iskee välillä niin mahdoton himo tupakkaan, mutta matka mielessä auttaa pysymään erossa siitä.

      Poista
  16. Sinä olet säästäväisin ja ahkerin ihminen, jonka tunnen, ja tottahan minä oman siskoni tunnen. Kateus on kyllä minulle myös, kuten varmaan sinullekin, tuntematon käsite. Ei ketään kannata kadehtia! En osaa kadehtia. Nuo pienen kylän eukkojen jutut kuulosti silkalta ilkeydeltä. Olen paljon aikoinani opettajana pohtinut koulukiusaustapauksissa, että onko maailmassa oikeasti pahoja ja syntymästään saakka ilkeitä ihmisiä. Sinä olet taiteilija, ihana ihminen (joskus vähä kiukkuinen...hihihi), omalla taiteellisuudellasi tienannut matkarahat (tytöllekin). "Älä tuommoisista välitä" on helppo sanoa. Mutta meillä siskoksilla on omat syymme itsetunnon heikkouteen, ja silloin tuommoiset typerät kommentitkin satuttavat. Pää pystyyn ja kohti uusia ihania reissuja! - siskos -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomeksi sanottuna: "Olet yhtä pihi kuin isäsi". 😅😅😅 Mites se meni, "Ei omena kauas puusta putoa".😅 Ja minäkö muka välillä kiukkunen, luulet vaan.🤣🤣 No en suutu sun kommentista, tottahan se on.
      En aio kauaa murehtia akkojen höpinöitä, puhukoon jos ovat niin kateellisia. Minä vaan reissaan niin kauan kuin terveys antaa periksi. Onneksi Emine kulkee äitin kanssa, yksin en enää niin arvais lähteä kun ei tiedä milloin joku sairauskohtaus voi iskeä.

      Poista
  17. Eipä luulisi muille kuuluvan, että millä rahoilla reissaat. Pistä seuraavalta reissulta monin kertainen määrä kuvia ja kehua retosta olan takaa fb:ssä. Voivathan kateelliset sitten pakahtua myrkkyynsä.

    VastaaPoista
  18. Ihania Pitkätossuja :). Kannattaa keskittyä niihin positiivisiin ihmisiin (ja eläimiin) ympärillä ja jättää tuommoiset negatiivet energiasyöpöt omaan arvoonsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystäväpiirin karsiminen on välillä ihan paikallaan. Mahtuupa sitten uusia tilalle.

      Poista
  19. Ilkeilijät kertovat enemmän itsestään kuin ilkeilyn kohteesta. Jatka vaan Timona. Peukutus 13 kuukaudelle ja hymiöitä ja sydämiä pepeille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tullut täällä niin paljon mukavia kommentteja ettei harmita enää yhtään. Kiitos sinulle ja kaikille muillekin.😘

      Poista
  20. Niinhän se yks julkkislekurikin kirjoitti, että suurin osa ilkeistä kommenteista tulee naisilta. Ilkeitä akkoja on kummallisen paljon, mistä niitä riittää? Mä olen kans tuon Timon kannalla, hyvin menee ku ei välitä mitä muut sanoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet vetää turpiin, naiset hakkaa kielellään. Mustelmia tulee kummastakin. Kumpiakin olen kokenut , mutta aion selvitä hengisä edelleenkin. 😊

      Poista
  21. Kyllä ihmiset on pikkusieluja, eikö mitään muuta tekemistä ole kuin kytätä jonkun rahankäyttöä. ja vielä kommentoida siitä. Jätä omaan arvoonsa, olet matkasi ansainnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos toisten asioihin puuttuminen tekee heidät onnelliseksi, niin siinäpähän kyttäävät minunkin tekemisiäni. Minä en enää välitä siitä.😊

      Poista