lauantai 3. joulukuuta 2016

Kirpparilta ja käsistäPoikkesin taas paikallisella pienellä kirpparilla, shoppailu kun on vaan niin mukavaa. Vaikka en olekkaan uskonnollinen ihminen, niin tämä porukka jotenkin hellytti minut. Kokoa patsailla 10-15 cm ja hinta 0,50€/kpl.  Jeesus ja pari paimenta vaan puuttuu, mutta enköhän minä sen Jeesuksenkin jostain keksi. Monta kertaa kävelin ensin ohi, mutta sitten nappasin koriini, muuten olisi voinut jälkikäteen ruveta harmittamaan =)

Löysin myös Unisefin kookkaan siistin pehmokamelin hintaan 1,20€, kuvaa vaan en ehtinyt ottamaan. Ajattelin heti, että tuo on pelastettava, ennenkuin joku ostaa se koiralleen revittäväksi. Onkohan tämä minun eläintensuojelu mennyt jo liian pitkälle, kun se ulottuu jo pehmoeläimiinkin ;) Tytär oli kuitenkin mielissään ja otti sen heti omaan asuntoonsa unikaveriksi.
Yritin ottaa kuvia viimeisistä virkkauksistani, mutta meillä se ei ole niin yksinkertaista. Yksi linssilude änkeää aina eteen.


Pienen taistelun jälkeen sain sentään yhden ,kuvan napattua. 

 Meillä on kirpparillakin pieni nurkkaus käsityöläisille, mutta eipä siellä näytä mitään menevän kellään, Minullakin siellä on muutama työ makaamassa.  Eikä ihmekkään, kun kirppari menee kiinni jo klo 15 ja on viikonloppuisin kiinni, Työtätekevät eivät pääse sinne koskaan. Onneksi nämä olenkin myynyt suoraan kotoa.Sukankudin se vaan on paras telkkarinkatseluun sopiva käsityö. Nämäkin on Novitan 7-veikkaa, mutta tykkään näistä enemmän kuin edellisistä. Paljon kivempaa kun saa itse suunnitella raidoituksen ja samalla hävittää pieniä lankanyssäköitä.

Vielä on monta työtä kesken ja joulu lähenee uhkaavasti. Olishan se ihan hyvä jos ehtisi vähän siivoamaankin enimpiä kissankarvoja pois ennen joulua ;)

16 kommenttia:

 1. Sun virkkaukset on taas niin hienoja.
  Ihanaa viikonloppua Sude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä siitä hienoudesta, mutta ahkera olen yrittänyt olla =)

   Poista
 2. Voi noita meidän linssiluteita. Sitten joku väittää, ettei eläimet pysty loogiseen ajatteluun. Ja PYH, kyllä meillä ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija huomaa heti kun yritän kuvata jotain ja änkee aina etu-alalle. Varma tapa saada huomiota osakseen, mutta varsinainen riesa.

   Poista
 3. Taasniin ihania veitikoita ja sukat ovat kauniit=)
  Minustakin sukkien neulominen on parasta kun katselee telkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantapäät on kuitenkin tehtävä mainostauolla ;D

   Poista
 4. Meidän kissa tykkää jumpasta, siis emännän jumpasta. Istuu jalkojen päällä, makaa selän alla, haitolla häärää joka ikinen kerta.
  Veikeitä virkkauksia taas. Hienoa, että käsityösi menee suoraan kotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on mukava , kun näkee mimmoiselle ihmiselle työ menee. Eikä tarvi myöskään maksaa kenellekkään myyntiprosentteja, voi antaa paljon halvemmalla.=)

   Poista
 5. Hyvää Itsenäisyyspäivää! Kissat ovat fiksuja ja tietävät mikä on olennaista. Ihania virkkauksia, jälleen kerran. Sukissakin on niin kaunis, tyttömäinen raidoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kissat luulevat olevansa se tärkein osa talossa =)

   Poista
 6. Hyvät ostokset olet tehnyt!
  Kissoille on kyllä aika paljon omalaatuisia tapoja. Meillä Viola tulee mun viereen, kun puhun puhelimessa. Ei siinä mitään, mutta kun hän vielä mouruaa kovalla äänellä. Virastoihin on kiva soittaa :), herättää keskustelua kissoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin pääsee kirppareilta ulos ihan tyhjin käsin =)

   Poista
 7. NO sehän on ihan selvästi mustis, kun kuvaat lankatolleroita että yhtä karvaturjaketta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kolme kissaa ovat tosiaan mustasukkaisia toisilleen. Jos yhtä silittää, niin toiset on heti änkeemässä väliin. Onneksi sängyssä on päästy sopimukseen nukkumapaikoista, Mausu tyynyn vieressä, Maija mahan päällä ja Mummo varpaita lämmittämässä, ne on ihan vakipaikat =)

   Poista
 8. Voi minkä löydön oot tehnyt kirpparilta =) Itsekään en mitenkään uskonnollinen mutta näin "vuosien" saatossa olen himoinnut itselleni jouluseimeä.. Viime vuonna sen viimein hankin ja tänään sen kaivoin taas esille.. Tykkään ihan mielettömästi omastani... =) Isoin hahmo minulla 20cm ja enkelit noin 10cm.. Askartelin viime vuonna heille myös tallin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluseimi vaan jotenkin kuuluu jouluun =) Minunkin täytyy tähän vielä tehdä seimi lapsineen ja keksiä jostain talli kehykseksi, ajatus kyllä on jo.

   Poista