maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulusukat minulle ♥


Toki minäkin välillä sukkia neulon, mutta harvoin niistä omiin jalkoihin joutaa. Parsituissa pitää itse kulkea =) Kirjoneuletta en hallitse ollenkaan, tulee rumaa kittanaa tai löysää reikäistä. Siksipä tuntuikin niin mukavalta, kun sain  Knean arvonnasta joulusukat ihan itselleni. Niin kauniit, tykkään näistä kovasti. Ihan itselläni pidän, en anna muille =)

Joulukortissakin kaunis virkattu tähti. Täytyy laittaa tähti semmoiseen talteen, että voin katsoa mallia ja yrittää itsekkin tehdä tuommoisia. Kaunis idea joulukorttiin. Suuret kiitokset Knealle ♥


Sukissa on mielenkiintoinen kantapää, en ole ennen tuommoista nähnytkään. Tyttären kanssa sitä kilvan ihmeteltiin. Kunnolla en saanut kuvattua, mutta tuossa kavennukset onkin tehty kantapään alla. Joskus voisi kokeilla tämmöistä ihan tavis-sukkiinkin.


Osallistuin Sadun järjestämään joululahjavaihtoon ja paketti tuli hyvissä ajoin Anun lähettämänä. Tämä aukaistaan sitten vasta aattona, jää jännitettävää sinnekin ;)

Täällä kotona on jouluvalmistelut aivan alkutekijöissään. Ruoat ostetaan valmiina kaupasta ja siivouksella ei niin väliä. Mutta haluaisin niin kaivaa kaikki miljoona joulukoristetta esille. Taitaa olla vanhuus tulossa, kun enää ei tahdo jaksaa, päivä-unet kutsuu aina kesken puuhien. Tytön ja kissojen kanssa ihan vaan vietetään joulua, mutta silti olis kiva , jos koti olisi jouluisen tuntuinen. Onhan tässä onneksi vielä muutama päivä.

Onnistuin vahingossa tekemään niin hyvän hedelmäkakun, että kun sitä vähän olen maistellut, niin nyt sitä ei enää ole murustakaan ;) Taidan tehdä uuden vasta joulun jälkeen, kun on enempi aikaa.


Sain facebookin hömppätestissä tuloksen, että joudun helvettiin. En minä sinne halua, mutta näitten "enkelipoikien" porukassa kyllä viihtyisin. Kyllä meillä juttua piisais, minullakin entisellä "surinasussulla" =D

12 kommenttia:

 1. Välillä nuo Facebook testit on kyllä varsin koomisia :)
  Ihanaa ja rentoa joulun odotusta Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tulee niitä huvikseen tehtyä, mutta onneksi niihin ei tarvitse uskoa =D

   Poista
 2. Kauniit sukat voitit. Kiva kantapää niissä. Itse tulee tehtyä vain tavallisia kantapäitä sukkiin. Voisi joskus myös kokeilla jotain toista mallia...
  Oikein mukavaa ja rauhaisaa joulua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa tuttua minäkin aina teen, kun ei viitsi ruveta uutta opettelemaan.
   Mukavaa Joulua Sinullekin!

   Poista
 3. Perinteisiä kantapäitä minäkin neulon sukkiin. Joulun jälkeen päätin opetella erilaisen, jos saisi toisella tavalla sievempiä kantapäitä. Sievät sukat ja kirjoneule lämmittää mieltä ja jalkoja.
  Kaupan laatikot ovat mielestäni ihan hyviä. Nyt ostan kaupasta, kun ruokakunta joulupöydässä on pieni. Muuten syömme laatikoita vielä pääsiäisenäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kaksi ihmistä syö niin vähän, että turha alkaa tekemään, kun kaupasta saa noin pienet määrät valmiina halvemmalla. Lorautan kaupan laatikoihin vähän kermaa sekaan ja johan on maittavaa =)

   Poista
 4. Kauniit sukat ja mielenkiintoinen kantapää. Tänään laittelin joulukoristeita paikalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen koko päivän kantanut roinaa ulkokomeroon ja laitellut joulutavaroita tilalle. Huhuh, vielä riittää tekemistä seuraavillekin päiville. Haluan kuitenkin että koti on jouluisen näköinen kun tytär saapuu perjantaina ♥

   Poista
 5. Kauniit sukat olet voittanut. Päikkärit pitää nukkua aina kun mahdollista, iästä viis.

  Hömppätestin tuloksia ei onneksi tartte ottaa vakavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä hömppätestejä kannata tehdä =D Seuraavana päivänä sain, että olen ollut niin mahdottoman tuhma, ettei pukki tuo lahjoja ollenkaan =) En usko, olen jo nähnyt pari pakettia, joissa lukee päällä "äiti" =)

   Poista
 6. Nätit sukat ja niin hyvän värisetkin. Ei joulu tuo kiireitä meillekään, ja päikkärit nukutaan joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt minulla kyllä on kiire, kun on tullut siirrettyä kaikki tekemiset "seuraavaan päivään". Vaan 4 tunnin päikkäreistä en luovu siltikään =)

   Poista