sunnuntai 7. elokuuta 2016

Onnea facebookin kautta


Ei sitä koskaan tiedä mistä se onni tulee. Osallistuin facebookissa Helmipaikan arvontaan ja kas kummaa, voitinkin sen. Kaksi kaunista rannekorua, sormus ja ihana sydänriipus. Tytär tahtoo riipuksen ja sormuksen, minä halusinkin juuri nuo rannekorut, ei tarvitse tapella jaosta ;) Punainen onkin lempivärini. Kiitos Helmipaikan pitäjälle.♥

Tyttären puolesta olen todella onnellinen.

Tytär ei ole nähnyt isäänsä 10 vuoteen. Huonon rahatilanteeni takia ei ole ollut varaa matkustaa Turkkiin, eikä isäkään ole mikään rikas mattokauppias, joka olisi voinut kustantaa meidän matkamme sinne.  Ei ole tytärkään saanut töitä opiskelunsa jälkeen. Soitelleet ovat kuitenkin toisilleen säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt ei isä kuitenkaan soittanut yli puoleen vuoteen, ilmeisesti oli hukannut tyttären puhelinnumeron.

Äidit ovat sitä varten , että hoitavat asiat kuntoon =) Turkin nykyisen tilanteen takia tytär oli hyvin huolissaan ja pelkäsi jo isänsä kuolleen. Enhän minä kestänyt semmoista katsoa.

Facebookista löysin sattumalta yhteisen turkkilaisen tuttavan ja laitoin hänelle viestiä. Pyysin selvittämään isän olinpaikan ja onko hän enää edes elossa. Eilen isä sitten soitti tyttärelle. Voi sitä onnea. Sekä isä, että tytär olivat niin onnellisia ja isä kaipaa tytärtään. Ei kai tässä auta muu kuin ruveta ottamaan velkaa ja suunnittelemaan Turkin matkaa. Mitäpä sitä ei tekisi lastensa onnen eteen. Kyllä äidit ovat rautaa.;D

28 kommenttia:

 1. Onpas kaunista postia. Punainen on tänä vuonna ollut mulla se ykkösväri. Kivaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisesta minäkin olen aina tykännyt, mutta hiusten harmaannuttua on lilakin alkanut miellyttämään =)

   Poista
 2. Teillä on oma Kadonneen jäljillä -ohjelma onnellisine loppuinen. Tosi kiva juttu ja ihanaa ettei yhteys on olemassa. FB-maailma on auttanut monia, myös minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä netti vaan niin ihmeellinen paikka, ettei moista voinut nuorena kuvitellakkaan. Näin sitä löydetään ihmisiä ympäri maailmaa ilman suurempaa vaivaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Isän löytyminen taas oli tosi iso juttu meidän tytölle.

   Poista
 4. Oi miten ihana palkinto ja kiva kun jaat sen tyttäresi kanssa <3
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, tytär vie parhaat päältä ja äiti saa mitä jää ;DDDD Ihan suosiolla annan viedä.

   Poista
 5. Hieno on arpapalkinto. Sulla kun on tuota arpaonnea,niin eikö sun kannattaisi lotota tai ostaa muita arpoja. Sen jälkeenhän Turkin matkan rahoitus olisi pikkujuttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en lottoa, enkä pelaa minkäänlaisia rahapelejä. Niin harva niistä kuitenkin voittaa, etten viitsi vähiä rahojani semmoisiin laittaa =)

   Poista
 6. Onnea voitosta ja kiva kun jako sujui mukavasti :) Ja hienoa, että tytär sai jutella isänsä kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä isäkin innoissaan kun yhteys taas löytyi. Melkein päivittäin soittelee tytölle ja tyttö kukoistaa onnessaan. Onhan se iso juttu tytölle, kun niin pelkäsi jo menettäneensä isänsä.

   Poista
 7. Onnea voitosta ja kiva, että tytär ja tämän isä löysivät taas toisensa, ja ettei isällä ollut mitään hätää Turkissa.

  Kyllä värjäämistä kasveilla kannattaa todellakin kokeilla. Alunaa saa apteekista ainakin, varmasti myös jostain nettikaupasta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei ehdi värjäämään, kun komeroitten siivoominen jatkuu yhä, mutta kyllä minä sitä vielä kokeilen ;) Tuota alunaa olen ihmetellyt, mutta eiköhän sitä meidänkin apteekista saa, ainakin tilaamalla.
   Isä on vanha ja köyhä, mutta hengissä ja se on pää-asia ;D

   Poista
 8. Onnea voitosta! Todella helpotus, että isä löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär jo suri niin kovasti, kyllä tämä helpotti

   Poista
 9. Kaunis voitto, onnittelut.
  Niin äidit ovat äitejä, oli lapset kuinka vanhoja tahansa....

  VastaaPoista
 10. Mihin tämä maailma meniskään, jos ei olis huolehtivia äitejä ;D

  VastaaPoista
 11. Onnea voitosta! Ja kiva kun tyttären isä löytyi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva kuulla sinustakin piiiiitkästä aikaa =) Sinun kauttasi aikoinaan löysin tämän blogimaailman ja innostuin itsekkin kirjoittelmaan, kiitos siitä ♥

   Poista
 12. Ihanan voiton olet voittanut. Facebook on ihana juuri tuollaisissa ihmeissä :D

  VastaaPoista
 13. Löysin facebookista Tallinnassa elävän pikkuveljenikin, jota en ole nähnyt 49 vuoteen. Nyt sentään ollaan sitten facekavereita =) On tämä netti ihmeellinen paikka.

  VastaaPoista
 14. Onpa kiva voitto, tykkäisin <3 Kiva, että jako meni hyvin. :) Upea kuulla, että tyttären isä voi hyvin ja kenties ehkä matkakin suunniteilla. Mukavaa viikonloppua Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ikäeroa 40 vuotta, joten eri asiat miellyttää ja jako on helppoa. Onhan se mukava , että isä löytyi taas.

   Poista
 15. Söpö on tämä koiruuskin, mutta ei se vedä vertoja apinoillesi. :) Olenkohan ennen sanonut, että taitava sinä olet, kun tuosta vaan kuvaa katsomalla teet noin hienoja koiria ymn.
  On kyllä merkillinen juttu, että saat itseltäsi meilejä lähettämättä niitä. Ärsyttää varmaan. Minulle ei tule blogin osoitteeseen juurikaan roskapostia, mutta privaattiosoitteeseen siitäkin edestä. Pitäisi kai vaihtaa se osoite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en osaakkaan vastaavasti tehdä ohjeista mitään muuta kuin virheitä. Pääsen vähemmällä purkamisella kun en lue ohjetta ollenkaan =)

   Poista