maanantai 2. toukokuuta 2016

Mihin se Vappu hävisiTyövuosina olin melkein aina vappuna ja muina juhlapäivinä töissä toisia passaamassa, eikä itse ehtinyt juhlia. Nyt olisi ehtinyt, mutta toisin kävi =) Lauantaina pääsin käväisemään tyttären luona ja tänään olinkin jostain syystä niin väsynyt, että melkein koko kaunis päivä meni nukkumisessa. Olin unohtanut jopa ostaa simaa ja tippaleipiä itselleni. Täytyy huomenna katsoa jos niitä vielä kaupasta löytyisi. Eihän se nyt ole niin päivän päälle milloin juhlii =)

Iltasella käytiin purkamassa opiston näyttely. Eipä ollut maalini tulleet takaisin, mutt en aio surra niitä sen enempää, onhan niitä kaupoissa lisää.

Hyvä ystäväni harrastaa savitöitä ja olin hänelle puhunut lankakiposta. Salaa hän oli semmoisen valmistanut ja tänään sain sen yllätyslahjaksi. Heti se piti koekäyttää ja hyväksi havaitsin.  Lanka kulkee jouhevasti kolossaan ja kippo on tarppeksi painava eikä hypi langan mukana niin kuin muusta materiaalista tehtynä. Nyt ei pyöri enää tekeillä olevat langat lattialla kissankarvojen seassa. Toivottavasti kissat eivät ala vallata sitä omaksi pesäkseen =)


Työvuosina tuli käytetty hajuvesiä ihan päivittäin.  Minä olen niin hapan, että moni ihana tuoksu muuttuu minun ihollani kissapissan hajuiseksi, vaikka toisilla se tuoksuisi kuinka ihanalle. Suosikki tuoksuni arkeen oli YSL:n Paris ja iltamenoihin aivan ihana Guerlainin Nahema. Nahemaa ei siihen aikaan ainakaan saanut edes Suomesta, vaan ostelin sitä aina etelänreissuilla. Haistelin tässä pullonjämiä ja aivan pilallehan ne oli jo kaikki eltaantuneet. No, käy ne vielä vessatuoksuina =)

Perjantaina kirpparille oli tullut pari vajaata hajuvesipulloa. Miesmyyjät meinasivat että meillähän ei vajaita myydä ja olivat heittämässä niitä roskiin. Miehet ei sitten ymmärrä yhtään mitään tämmöisistä asioista =) Pyysin saada katsoa tätä Lauraa ja se tuoksui vielä ihan käyttökelpoiselle, ei ollut eltaantunut. Minun ihollani se tuoksuu kesäiselle kukkaniitylle ja tykkäsin kovasti. Kun hintakin oli sopiva,  niin kaupathan siitä tuli, kokonaista 30 centtiä =D Eipä ole ennen minulla näin halpaa hajuvettä ollut.

Huomenna sitten tippaleivän metsästykseen, toivottavasti ei kovin vettä sada.

20 kommenttia:

 1. Taitaa kettukin tykätä tuoksusta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea tuollainen lankakippo. Ja tuo kettusi on vallan mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuommoinen on melkein pakollinen noitten kaikkialla pyörivien kissankarvojen takia =)

   Poista
 3. Tuo lankakippo on hyvä idea.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki olin jo arvontaasi osallistunutkin =) Mahdoton määrä siellä olikin jo osallistujia.

   Poista
 4. Onpa tosiaan oivallinen lankakippo! Kaunis! Ja noista sinun ketuista, Pepeistä ja muistakin tykkään ihan mahdottoman paljon! Sehän on tunnettua että harva mies hajuveden päälle ymmärtää...niin monen muunkaan naistenjuttujen...vaikka ihania osaavatkin joskus olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on jo yli 20 vuotta kun minulla on miestä ollut, joten en muista enää oliko niissä mitään ihanaa =D =D =D

   Poista
 5. Kätevän näköinen tuo lankakippo.
  Onpa tosiaan ollut edullinen tuoksu, eihän se nyt haittaa, vaikka siitä vähän olisikin jo suihkittu.
  Kivaa viikkoa Sude <3

  VastaaPoista
 6. Aika hyvä hinta/laatu suhde. Olisin siitä enemmänkin voinut maksaa =)
  Jos ensi talvena pääsen savitöihin opistolle, niin teen lisää noita kippoja, on se sen verran kätevä käytössä.

  VastaaPoista
 7. Kiva idea tuollainen liukas lankakippo. Ja pysyy hyvin paikallaan. Parfyymit on sellainen vaikea asia tällaiselle hajuallergiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin saan joistain hajuvesistä heti päänsäryn. Kohta on taas se kamala aika, kun tuomet kukkii, ihana tuoksu, vaan kun ei pää kestä vaikka kukkisivat kuinka kaukana.

   Poista
 8. Mukava kolo kauniissa kipossa. Onhan sen vapun merkitys muuttunut. Kotona törötin kissan kanssa. Nautin toki kauniista ilmasta : )
  Pitäisikin käyttää enemmän tuoksuja, mutta töissäkin on aina joku joka saa päänsärkyä niistä - tai on saavinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotonahan se minäkin törötin ja kuuntelin vain You tubesta työväenlauluja =)Nykyään on noita allergioita niin paljon ja kyllä minäkin saan aika monesta tuoksusta heti päänsärkyä. Eräs ystäväni käytti Poison-hajuvettä ja se oli minulle oikeata poisonia, kamala migreeni iski heti aina kun tavattiin.

   Poista
 9. Joulut ja juhannukset, vaput ja pääsiäiset olin minäkin ennen muita hyysäämässä. Nyt pääsin taas verestämään juhlapyhätyötaitojani, kun passasin ihmisiä koko vapun. Jäi multakin simat ja tippaleivät maistelematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan sitten juhannus vähän railakkaammin =)Täytys muistaa edes joskus juhlia, nyt kun siihen on mahdollisuus =)

   Poista
 10. Hyvä lankakippo,kauniskin. Heti ajattelin,että tottahan joku kisuli sen ottaa nukkumapaikaksi. Kiva kippo ja vielä pehmoista lankaa. Voi tiedätkös,minä olen hulluina hajuvesiin. Muuta ehostusta en niin kovin käytä,mutta hajuvesiä pitää olla hyvä valikoima. Ja minulla niissä pitää olla makea tuoksu,sellainen mitä toiset käyttää vain juhlissa. Tuo sinun kettukin näyttää hymyssä suin tuoksua haistelevan. Ehkä hän aikoo viedä tuollaisen jollekkin kettutytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas tykkään vihreistä tuoksuista. Kerran sain miniältä Kenzon lehden mallisen hajuvesipullon ja se tuoksui aivan vasta leikatulta ruoholta. Se oli ihanaa ♥

   Poista
 11. Ihana lankakippo ja ihana kettu!
  Teitpä mahtavan löydön kirpparilla!
  Mukavaa helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaakin olla ainut hajuveteni tällä hetkellä joka ei haise eltaantuneelta =)Kivahan se on välillä suitsutella hyvää hajua ympärilleen =)

   Poista