sunnuntai 16. elokuuta 2015

Monenlaista juttua


Toki täällä muutakin tehdään kuin apinoita. Sukkia vaan on niin kiva neuloa että yhdet polvarit piti taas tehdä. Ihan taas omalla mallilla, eli eteen jotain palmikontapaista ja takaa sileät . Lankana 7-veikka ja polvisukan perusohje Novitalta.

Häntä jalkovälissä ei kuulu minulle, vaan kuvaan salakavalasti hiipineelle Berniinalle =)


Maija puolestaan näyttää saaneen kunnolla köniin joltain. Oliskohan harakka nokkinut tai vesimyyrä purrut, aikamoinen kolo on otsassa, mutta loppupeleissä Maija on varmasti voittanut. Olisin varulta vienyt eläinlääkäriin katsottavaksi, mutta koko katti hävisi taas pariksi päiväksi.

Epäilen että Maijaa on joku alkanut syöttämään. Tässä lähistöllä on montakin ihmistä jotka ovat ihastelleet Maijaa ja kyselleet jos sitä ei ole pihassa näkynyt muutamaan päivään. Kesän aikana se ei juurikaan ole kotona pysynyt ja on kuitenkin kasvanut ja lihonut aikalailla. Aijai, minä en tykkää jos minulta yritetään kissa viedä.

Tänään Maija taas poikkesi pikaisesti kotona ja arpi näytti hieman parantuneen. Taitaa parantua ihan itsestään, kunhan se ei raapisi sitä koko ajan. Kauluriakaan ei voi laittaa, kun ei Maijaa saa pideltyä kotona sisällä.

Olen aika laiska vastaamaan näihin haasteisiin, mutta tämä jonka sain Jaanalta Openlangoista on onneksi aika lyhyt. Aika uusi blogi, kannattaa kurkata, sieltä saa hyviä vinkkejä.

Minä en haasta ketään, mutta jos joku haluaa vastata, niin ole hyvä vaan . Laita viestiä sitten, että osaan käydä lukemassa.

Ohjeet:
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. 

......
Minun ikäpolveni piti nuorena tyttönä päiväkirjaa. Itse en siihen innostunut, mutta tammikuussa 2009 aloin pitämään tätä blogipäiväkirjaa. Ajatuksena oli säästää puhelinlaskuissa ja kertoa tätä kautta kaukana asuville vähäisille sukulaisilleni mitä minulle kuuluu. Nyt ei voi lopettaakkaan, sillä jos vähään aikaan en kirjoita, tulee siskoltani jo viestiä, että onko jotain hätänä =)

Aluksi aioin kertoa vain itsestäni ja kissoistani, mutta kun otin toisilta mallia, niin aloin laittamaan myös käsityöni kuvina tänne talteen. Se osoittautuikin hyödylliseksi, sillä tätä kautta olen myynyt monta apinaa blogitutuille. Kiitos teille ♥

Täällä ei vuosien varrella ole juurikaan muutoksia tapahtunut. Edelleenkin kerron vain omia kuulumisiani, kissoista ja käsitöistä. Mainoksia en ole tänne halunnut, muutenkin tarpeeksi sekavaa kun en mukamas ehdi koskaan siivoamaan täälläkään =)

Kertaakaan en ole katunut, että tämän aloitin. Ilkeitä kommentteja en ole koskaan saanut, sitä vastoin monta, monta blogiystävää, jotka tuntuvat jo niin tutuilta kuin asuisivat naapurissa. Se tästä tekeekin niin antoisaa.

Tällä samalla tyylillä aion jatkaakin niin kauan kuin henki minussa pihisee ♥ Kiitos teille blogiystävät ja sukulaiset ja tuttavat ♥♥♥

29 kommenttia:

 1. Sinun blogi on niin ihana ja kotoinen, että jatka ihmeessä samalla tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo oli mukavasti sanottu.....kotoinen =)

   Poista
 2. Voi Maijaa, taitaa olla sellainen oman tien kulkija. Kyllä syksyn sateet ja kylmät kotiin lämpöiseen tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maijalle on tainnut nyt 6-vuotiaana tulla teini-ikä, koko ajan pitää kylillä hypätä =) Sitä vastoin ennen pitkiä aikoja poissa ollut Mausu on nyt rauhoittunut ja pysyttelee kotosalla. Sitä se vanheneminen teettää =)

   Poista
 3. Komeat ovat sukat! Voisin vaikka matkia joskus. ;)
  Suden silmukat on siis vuotta nuorempi kuin Lankapirtti. Ja hyvä aivan tällaisenaan, ei tarvii siivota ollenkaan. Olen tainnut kurkkia tänne melkein koko ajan, niin ainakin tuntuu, että ollaan jo vanhoja tuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, Blogger on viime aikoina julkaissut saman kommentin kahteen kertaa, niin kuin ei tuota uskottaisi kerralla. :( Nytkin teki niin, poistin sen toisen. Tapaahtuukohan tätä muille?

   Poista
  2. Vaikka ei ollakkaan koskaan tavattu, sinä olet yksi niistä "bloginaapureista" jotka tunnen melkein paremmin kuin seinänaapurini täällä. Olis kyllä mukava muuttaa Ouluun, siellä olisi jo paljon tuttuja.
   Sukista sen verran, että tuon valepalmikkosuun olen oppinut täältä blogeista ja hyväksi havainnut, sillä jatketaan.
   Ei haittaa vaikka tuleekin kommentti tuplana. Välillä tulee toisiltakin, mutta olen poistanut kertauksen samantien. Päivityksetkin tulevat välillä vasta monen päivän päästä ja se on harmillisempaa.

   Poista
 4. Huisin kauniit sukat!
  Maija on Kissa isolla K:lla, tekee mitä huvittaa. Mutta ei kyllä kiva jos aletaan ruokkimalla omimaan. Onneksi Maija tietää missä oikea koti on.
  Blogisi tyyli on just hyvä. Olet ihana kirjoittaja ja se on todella yllättävää kuinka tätäkin kautta löytyy ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksiväriset polvisukat ovat muuten niin tylsän näköiset, että täytyyhän niihin jotain väkertää =) Helpompi laskea kerroksiakin kun laskee palmikoista.
   Täällä blogeissa saakin ystäviä ikään ja tyyliin katsomatta, joka ei muuten elämässä ole niin helppoa. Minullakin on blogikavereina nuoria ja vanhoja , tyylikkäitä rouvia ja meitä tavallisia mummeleita, se tässä onkin niin mukavaa.

   Poista
 5. Todella kauniit polvarit! Voi sitä Maijaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on kyllä kaunis väri polvisukissa kaikkien niitten räsymattosukkien jälkeen mitä on näkynyt nyt netissä.

   Poista
 6. Aivan ihanat nuo sukat. Kyllä se Maija kotiin palaa kun kylmä tulee. Hyvin tapaa nuo kissojen haavat parantua itsekseen. Toivottavasti Maijankin ruhje.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maijakin on taas kotosalla ja hyvin näyttää pää paranevan. Empä ole koskaan kiirettä pitänyt eläinlääkäriin menossa, kun itsestään tuntuvat paranevan ihan yhtä hyvin. Eri asia jos olisikin jotain kalliita rotukissoja =)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Joulu lähestyy, nyt on jo kiiruusti tehtävä sukkia =D

   Poista
 8. Kauniit sukat. Pitäisikin aloittaa nyt ajoissa...mutta en vielä malta kun on muuta mielessä. Voi Maijaa, ikävän näköinen haava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin niin mukava tehdä sukkia ja huiveja, mutta Saksassa alkaa joulumyynti jo lokakuussa ja sinne pitää tehdä apinoita taas suuri kasa. Raha on otettava sieltä mistä se on tullakseen =D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos, tekishän noita enemmänkin kun vain ehtis =)

   Poista
 10. Kauniit palmikkosukat, tietysti! Voi Maijaa, kovia on mirrukka kokenut. Pidä vain Maija itselläsi, hankkikoon jokainen omansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maijan pää voi jo hyvin, mutta kovan vastuksen se on antanut harakoille. Naapurit kertoi että harakat antavat nyt Maijan olla rauhassa, mutta aamuisin ohi loikkiva rusakko on nyt sitte kovilla niitten kanssa. Tosi ilkeitä harakoita.

   Poista
 11. Juu, sulla on kiva tyyli kirjoittaa. Ja riittää myös sitä huumorintajua! Jatka samaan malliin. Toivoo -siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites pöhkö voi muuten kirjottaa kuin pöhkösti. Onneksi oon jo niin vanha, ettei täällä tule niitä suuria salaisuuksia, kuten sun lukitussa ja piilotetussa päiväkirjassa oli aikoinaan =D. " Tunsin Ahtin kuuman hengityksen kaulallani", muistatko, hihihi =D

   Poista
 12. Kylä niin kauniit ja ihanat polvarit. Minullakin oli lapsuudessa kissoja ja yksi naapuri syötti minun Emuskaa ja koetti kaikkensa omia sitä. Meidänkin kissat olivat silloin tällöin tappeluissa ja korvaien reunosita paloja pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut kissa melkein aina. Vanhimmat elivät 22 ja 23 vuotiaiksi. En osaisi enää ollakkaan ilman kissoja.

   Poista
 13. Tosi kauniit polvisukat!

  Voi Maija rukkaa :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen väri vaan on niin arka, kaikki lika näkyy heti pohjissa =)

   Poista
 14. Mää oon elämäni aikana saanut aikaiseksi yhdet polvisukat. Vanha herra vetelee niitä epäseksikkäästi kalsareitten päällä - ovat kuulemma lämpimät töllöä katsellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin että polvisukkia onkin kiva tehdä. Ei tarvi heti miettiä seuraavaa väriä ja mallia kun varressa riittää neulomista vähäksi aikaa =)

   Poista