perjantai 7. elokuuta 2015

Melkein rakastunut


No en tähän kolmen sormenpään levyiseen rakkulaan, jonka onnistuin polttamaan käsivarteeni. Olikohan ihan pakko kurkotella kiehuvan vedenkeittimen yli. Oppia ikä kaikki. Nyt tämä on jo vähän parempi kun olen hoitanut sitä hunajalla.

Mutta siihen rakastumiseen. Kuvassa on turpa ihan rullalla, sillä olen juuri tullut hammaslääkäristä ja puudutus on vielä päällä. Aamusella sinne Diapammi-tokkurassa horjuin ja siellä se "melkein-rakkaus" iski. Vastassa oli nuori komea painia harrastava mieslääkäri. Ihanan ymmärtäväinen, vähän kun vinkaisin niin heti laittoi puudutusta lisää. Kyllä oli voimaa sormissa, ei siinä nitkuteltu eikä kitkuteltu, vaan kerralla nyppäsi ison poskihampaan pois. EIKÄ SE SATTUNUT YHTÄÄN. Aikaa oli varattuna 45 minuuttia, mutta eihän siinä mennyt kuin yksi vartti kaikkineen. Ihan minä rakastuin häneen ja haluan toistekkin hänen tuoliinsa. Jos olisin 40 vuotta nuorempi, niin kauaa ei tuo poika vapaana kulkis.=)

Pois lähtiessä kehuin kyllä kunnolla, mutta en sentään sortunut kosimaan. Ehkä ensi kerralla =D

28 kommenttia:

 1. heh heh, onnistunut hammaslääkäri reissu siis :D
  Ai kamala miten iso rakko, toivottavasti ei puhkeamisen jälkeen tulehdu :(
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä mieli jäi, vaikka naama onkin näin mutturallaan =)

   Poista
 2. Kauhea palovamma! Olit varmaan vielä diapaamirakkaushuuruissa... Toivottavasti ei tulehdu. Karkauspäivänä viimeistään sit kosaset sitä nuorta komeaa painijaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän minä hänen kanssaan pienet painit voisin ottaa milloin vaan. Kukas sen tietää jos hänkin on aina haaveillut vanhemmasta hampaattomasta naisesta =D Hahhahhaaa.

   Poista
 3. Huhhuh voi kaamea nyt on kyllä tehnyt kipeää! Zemppiä Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän palo niin äkkiä, ettei kerennyt edes sattua kunnolla. Onneksi ei tullut naamaan vaan käsivarteen.

   Poista
 4. Mahtavaa tuollanen rakkaus, kosi ihmeessä seuraavalla kerralla :) onnitunut hammaslääkäri kokemus on ihan huippu juttu.
  Mutta tuo siun palorakkulla ei oo huippu, voi kauhia.
  Oikein mukavaa viikonlopua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun ensi kerralla joudun taas entiselle hammaslääkärilleni. Tämä oli vaan semmoinen pikarakkaus =)
   Palorakkula on pahan näköinen, mutta ei se satu ollenkaan. Paranee siitä aikanaan ihan itsestään.

   Poista
 5. Se on taitolaji tuo hampaanpoistokin. Kokemusta on, ja paljon. Yks tosiaan nitkuttaa, toinen vaan vetäsee vaikk on yhtä iso hammas, kolmas käyttää "lehmätonkeja"! Ihan oikeesti lekuri pyysi hoitajalta " annas ne lehätongit" . Noh johan lähti sekin hammas. Nyt on alhaalla vaan kolme jäljellä pitämässä rankaproteesia paikallaan. Tämä on kyllä hyvä ja kätevä, parempi ku omat hampaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sattuu näin pätevää kuin minulla nyt. Edelliselläkin kerralla oli mies, joka nitkutti ja nitkutti eikä saanut hammasta pois. Lopulta haki toisen lääkärin paikalle, joka veti hampaan pois. Silloin ei tuntunut mukavalta, mutta nyt jäi hyvä mieli. Semmoisesta osaproteesista minäkin haaveilen,mutten tiedä millon saan. Jono lääkäriin on vaan niin pitkä, että seuraavan ajan saa aina vasta kolmen-neljän kuukauden päähän.

   Poista
 6. Taisi olla nyt rakkautta ensisilmäyksellä. Kohtahan lääkäri kysyy, miksi täällä yhtenään ramppaat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli rakkautta ensikosketuksella, mutta valitettavasti vartissa ohi =D

   Poista
 7. Kyllä sulle on tapahtunut, tuo hirveän näköinen palovamma ja vielä rakastuminenkin. Mutta hammaslääkäriin, hui että ihan kylmät väreet käy. Pelkään niin paniikissa heitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmista olen jo parantunut =D Palorakkula puhkesi eilen ja paranee vauhdilla. Ihana hammaslääkäri oli vaan käymässä ja ensi kuun alussa on taas se sama jota pelkään. Kun oliskin aina tuo sama poika, niin ei varmaan tarvis joka kerta ottaa Diapammia ennen lähtöä.

   Poista
 8. Oisko kannattanut käydä ensiavussa rakkulan takia; tiedä vaikka ois ollu kuinkakin komia ja luokseen vetävä mieshoitsu vuorossa ; ) Sulla ei kohta oo hampaita ollenkaan jos sama poju siellä kauan pyörii;)
  Pahan näköinen palovamma. Mulla on aina kädensivut täynnä, kun luulen uuninluukkua leveämmäksi kuin on....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on aina nämä mies-suhteet olleet hyvin lyhyt ikäisiä, mutta tämä vartin kestänyt oli jo ennätys. =) Meillä ei täällä ole ollut lääkäriä koko kesänä, mutta onneksi on niin auttavainen ja pätevä apteekkihenkilökunta. Kävin siellä näyttämässä ja sain hyvät neuvot ja voiteet. Rakkula ja poski ovat jo molemmat paljon parempia.

   Poista
 9. Hieno juttu, että sait hampaan hoidettua ja vielä miellyttävissä käsissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaahan se kun on yksi vaiva vähemmän (ja vielä komean miehen ansiosta) =D

   Poista
 10. Apua mikä rakkula!
  Toinen juttu kuulosti hampaasta huolimatta paljon paremmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole ennen ollut minulla noin komiaa rakkulaa, niin pitihän siitä oikein kuva ottaa =)

   Poista
 11. Ai kun mua nauratti tuo lopputeksti, kosinta ;) Hyvä hammaslääkäri on kyllä kultaakin arvokkaampaa, se on todettu tälläkin. Ilkeän näköinen palovamma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tullut kosittua, sillä rakkaus on jo viilentynyt aika lailla =D

   Poista
 12. Pikaista paranemista palovammalle. Et tarvitse enää Diapamia, mukava hammaslääkäri riittää. Onneksi et kosinut, voi moni muukin "rakastua" ja hoito sujuu hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harmittaa, kun nyt olis hyvät matonpesuilmat, mutta ei arvaa mennä likasissa vesissä lotraamaan, ettei käsi tulehdu. Kyllä Diapammia vielä tarvitaan, sillä ensi kerralla onkin taas normaali lääkärini, joka ei ole niin hellä kätinen =)

   Poista
 13. Palovamma on minullakin oikeassa käsivarressa ranteen yläpuolella, kun hellan kuumaan luukkuun tökkäsin mökillä. Mutta ei se noin paha ollut kuin sinulla ja nyt on jo paranemassa hyvää vauhtia. Toivottavasti sinunkin suukalustosi on toipumassa sen komean miehen käsittelystä. Tai oikeastaan, jos se pahenisi, niin sinä pääsisit pian hänen luokseen uudestaan. ;)

  VastaaPoista
 14. Eihän tuo pakovamma muuten haittais, mutta nyt se on veresnahalla, enkä uskalla lähteä mattopyykille ettei tulehdu. Niin jää tänäkin kesänä matot pesemättä, harmi.
  Voi se ihana mies oli vain käymäseltään ja ensi kuussa on taas se komenteleva nainen joka ei armoa tunne =) On kai se silti uskallettava mennä.

  VastaaPoista
 15. Kannattaa hankkia kotiapteekkiin aloe vera geeliä, se on ihmeaine palovammoissakin. Kyllä paraneminen olisi paljon tehokkaampaa ja hoito tuskattomampaa jos kaikki lääkärit olisivat komeita ja ymmärtäväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan minulla aloe veraa, en vain muistanut, hyvä, etsinkin sen heti.
   Kun saa tuijotella komeaa lääkäriä, niin eihän siinä muista edes pelätä =D

   Poista