torstai 24. huhtikuuta 2014

Eipä ihmeempiä


Eipä tässä tämän ihmeempiä tänään ☺
Eilen käytiin tyhjentämässä kirpparipöytä ja nyt vain ihmettelen, mihin nuo loput roinat saisi tungettua ☺

34 kommenttia:

 1. Hieno kettuneiti nuuskimassa kevätkukkia:)

  VastaaPoista
 2. Veikeä kettunen.. Pidä blogi-kirppis..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eipä noita rojuja kannata lähteä postittelemaan nykyisillä postimaksuilla ☺

   Poista
 3. Jahas,suloinen kettu siellä jo haistelee kevätkukkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo se pistää ketunkin nuuskimaan kevättä ☺

   Poista
 4. Ihana kettunen kukkia haistelemassa =))

  VastaaPoista
 5. Ai, on kettukin kukista tykästynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se tykkää varsinkin Ketunleivistä ☺

   Poista
 6. Onpa repolainen löytänyt ihania kevätkukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihaan tuotiin uutta multaa ja samalla tuli tämmöisiä kukkiakin mullan seassa, oikein mukava ☺

   Poista
 7. Ihanaa viekkautta näkösällä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viekkaasti nuo vaan lisääntyy täällä, ovelaa porukkaa ☺

   Poista
 8. Oi ku pääsis itekki kirppikseltä pöydän varaan... mut tää kahden vuorotyöläisen ja pienten lasten elämä ei oikee yhdisty siihen... kevät siivous menossa ja postiin lähtee eteenpäin paaaaaaaljon tavaraa ja on aika surutta pantu joko kierrätykseen tai roskiin muutenki. Ku vaan riittäs virtaa koko kämpän läpi käymiseen tänä vuonna. =) Sulonen kettunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, vielä ne kasvaa sinunkin lapsesi isoiksi ja sitten on aikaa viedä leluja kirpparille ☺ Muutaman kymmenen vuotta nuo rojut minullakin odottelivat ulkokomerossa, mutta nyt alkaa vähän jo vähentymään. ☺

   Poista
 9. Ihana kettu ja kauniit kukat.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikein lepposaa viikonloppua sinullekin ♥

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos, alkoikin jo apinoitten teko vähän kyllästyttämään ☺

   Poista
 11. Kettu Viirulainenkin tietää että kevät on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketun kanssa tiedetään, että kyllä alkusyksy on vieläkin ihanampaa aikaa ☺

   Poista
 12. Söpö kettu! Me ollaan yleensä viety kirppikseltä jääneet rojut kierrätyskeskukseen. Meillä on niin vähän säilytystilaa, että kaksi kertaa vuodessa on pakko vuokrata pöytä ja myydä lasten pienet vaatteet pois. Tuotot menevät aina suoraan lomamatkarahastoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen säästellyt noita lasten romppeita, kun niillä on sitä kuuluisaa "tunnearvoa" =D Eiköhän noita joutanut jo karsia, kun poika on jo 44v ja tytär 23v. Rakkaimmat lelut ja vaatteet on kyllä vieläkin tallella ja kaappien ovia ei juurikaan uskalla aukaista, ettei kaikki vyöry ulos , hihi. Kierrätyskeskukset on kyllä tuttuja paikkoja, kun olen itsekkin ollut töissä semmoisessa.

   Poista
 13. Toivottavasti sait hyvin myytyä! Vaan eipä sitä koskaan kaikki mene...itse olen osan tuonut kotiin takaisin ja osan vienyt kierrätyskeskukseen. Niitä kotiin tuotuja olen sitten yrittänyt myydä esim. ystävien pihakirppiksellä tai jossain yleisellä pihakirppiksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin kauppa kävi, kun pistin menemään oikein halvalla. Astiat ja koriste-esineet meni jokseenkin kaikki. Hyvä olla nyt, kun tilaa tuli lisää ja rahapussikin kiitteli. Pari kertaa viikossa vietiin lisää tavaraa, mutta valitettavasti tuli joka reissulla ostettua uutta rompetta kotiin ("kun halvalla sai" ) =D

   Poista
 14. Lapset ei ole enää pieniä ja työkin on päivätyö, mutta en vaan saa aikaseksi viedä noita rojuja tuolta kirpparille. Hienon hienoa kierrätystä se on, mutta minä kun vaan käyn sieltä lisää kamaa hakemassa :) Ihana kettuherrarepolainen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä aikamoinen urakka on kirpparin pitämisessäkin. Ihan työstä kävi. Minä olen kans semmoinen kirpparihamsteri, että tuota krääsää on kertynyt paikat täyteen ja niistä kyllä raaskii luopuakin. Kesemmällä otan uusiksi =)

   Poista
 15. Kuvasi sopisi kirjan kanneksi vaikka käsityöoppaaseen tai lasten kirjaan.
  Tykkäsin niin kovasti myös edellisestä eläintekstistäsi ja kuvista, että palaan siihen vesijuttuun: sinun pitää ruveta ostamaan talvella lähdevettä Eetulle vai olisiko siellä jollakulla kaivo : ) Pääasia, että parani ja kivat kissat sinulla!!

  VastaaPoista
 16. Noh noh, sinä se jaksat aina kehua minua, mutta hyvältähän se tuntuu =D
  Eipä sitä vettä viitsi polkupyörän kyydissä parin kilometrin päästä raahata, hyvä kun saa edes ruoat ja kissanpissahiekat tuotua. Aloinkin talvella sulattelemaan Eetulle lunta pihalta ja siitä se tykkäsi. Kun lumi loppui, niin sitten löytyikin vettä jo metsän lammikoista, onneksi. Toivottavasti ensi talvena tulee lunta sen verran, että on taas mistä sulatella =) Eetu on taas ihan pulskassa kunnossa ja kissat tuo hiiriä Armakselle joka yö, Kaikki hyvin taas ♥

  VastaaPoista