keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Pimeä alku uudella vuodella


Näin meillä aloitettiin uusi vuosi, nukkumalla =)

Eetu pelkää ilotulitusta sisällä ollessaan, joten tavan mukaan piti keski-yöllä lähteä yökävelylle. Ulkona Eetu hyppii ja haukkuu häntä heiluen jokaista pamausta ja yrittää saada niitä kiinni. Hauska leikki sen mielestä.  Kissat kyllä lymysi jokainen sängyn alla kauhuissaan, niitten pelkoon ei vielä ole keinoa keksitty.

Kohta puolenyön jälkeen menikin sitten koko kylältä sähköt, kuinka ollakkaan. Tänä syksynä on nyt olleet sähköt poikki niin vähän väliä. että tympäsee maksaa koko sähkölaskua enää. Eihän meillä voi kynttilöitäkään oikein poltella sisällä noitten kattien hyppimisien takia ja tinaa on vaikea sulatella kylmällä sähköhellalla.  Niimpä sitten mentiin koko porukka samantien nukkumaan, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Pimeässä kylmenevässä kämpässä on vaikea saada juhlan tuntua.

Oikeastaan oli ihan mukava herätä normaalia aikaisemmin nyt sitten aamulla, sähkötkin pelasi taas ja sai aamukahvit keiteltyä. Ei tämä uusi vuosi niin huonosti alkanutkaan. 

Yritän löytää joka asiasta sen valoisamman puolen ja tässä se oli, että tulipahan nukuttua oikein kunnon yö-unet ja aamulla oltiin muita virkeämpiä ♥ 

16 kommenttia:

 1. Onneksi paukuttelu on loppunut, justiin eläinten vuoksi en siitä tykkee, mutta silti upeaa katsella, sitä en kiellä.
  Voi Eetu, on aika vekkuli.
  Kiva kun sähköt jo toimii siellä.
  Iloa päivääsi ♥

  VastaaPoista
 2. Tiedän varsin hyvin etteivät eläimet tykkää paukuttelusta. Eivät navetan asukitkaan. Voi sinun kissojasi, kun uusi vuosi piti ottaa vastaan sängyn alla:):)
  Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vanha sanontakin on että; nukkuminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin =))
  Onnekasta alkanutta vuotta =))
  Mummin timanti on syötellyt puuroa edelleen ahkerasti apina-tytölleen =))

  VastaaPoista
 4. maalla asumisen yksi hyvä puoli on että raketteja ammutaan vain itse ja naapurit, sellaista järjetöntä pauketta kuin kaupungissa ei ole. Lilli ei oo moksiskaan, näistä muutamista paukuista.
  Toivotaan että sähköt pysyy tämän vuoden kunnossa.

  VastaaPoista
 5. Sähköt pois... tiedän tunteen. Meillä on onneksi vältytty pitkiltä katkoksita, vaikka on ollut niin myrskyisää talvea. Hyvää vuoden alkua ja sähkön kanssa! :)

  VastaaPoista
 6. Blogikoira vietti paukeajan vessassa mahatautisen J:n seurassa:(

  VastaaPoista
 7. Hyvää alkanutta vuotta. Toivottavasti myrskyt nyt loppuvat ja sähköt pelaavat loppu vuoden.

  VastaaPoista
 8. Ajatella, että ulkona koira ei pelkää paukkeita. Hyvä niin. Mun Hali-kissa ei ollu moksiskaan paukkeista vaikka niitä ihan tässä lähellä kovasti paukuteltiin.
  Antoisaa tätä vuotta.

  VastaaPoista
 9. Meillä ei koiruudet pelkää näitä raketteja..... aikamoista paukuttelua täälläkin. Mikään muu ei oo inhottavaa kuin sähkökatko.... vaikka täällä nii harvoin on. Silloin kun poikki, ei tiedä mitä tekis... Mutta hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Hyvää uutta vuotta myös teidän perheelle. Kyllä meillä oli varsinainen yö. Karkki pelkäsi aivan paniikissa välähdyksiä ja varsinkin tykinlaukauksia. Lähdimme lopulta evakkoon. Ajelin autolla kaksi tuntia. Rauhoittui ja palattiin kotiin kun kaikki ohi. Eli uusi vuosi alkoi autossa.

  VastaaPoista
 11. Onneksi paukuttelu on nyt ohitse. Hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 12. Onnekasta ja tuotteliasta uutta vuotta 2014!♥

  VastaaPoista
 13. Meillä on ollut sähköjen kanssa samanlainen syksy- välillä ei tiedä asuuko huonossa diskossa vai missä, kun sähköt tulee ja menee...
  Oikein hyvää alkanutta vuotta kuitenkin ja toivotaan sitä myös sähköyhtiöille!(muutenkin kuin tulojen osalta...)

  VastaaPoista
 14. Aamu on usein iltaa viisaampi. Itseäni vähän ensin tympäisi olla ensimmäistä kertaa kahdestaan kissan kanssa uusi vuosi, mutta katsoin sitten kotimaista elokuvaa ja heräsin myös aamulla pirteänä : ) Tinat on ostamattakin, joten tuokoon kohtalo tai mikä lie hyviä asioita teidän kotiin ja vähän mullekin : )

  VastaaPoista
 15. Toivottavasti uuteen vuoteesi mahtuu paljon hyviä asioita!

  Kyllä ne sähkökatkokset hyydyttää hymyn, onneksi ei olla huippupakkasissa. Välillä hirvittää, että jos katkee sähkö, niin lämpökynttilöilläkö sitä siten lämmitetään?

  VastaaPoista
 16. Täällä Pohjois-Savossa sama ongelma sähköjen kanssa, ajatukset samat kuin sinulla sähkölaskun suhteen. Meillä kun on oma porakaivo niin samalla kun sähköt katkii loppuu veden tulokin.

  VastaaPoista