keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ärsytys-haaste


Mayo lähetti pitkä haasteen, mutta minäpä nappaan siitä vain sen loppuosan.
Eli pitäisi kertoa kolme satunnaista asiaa, jotka ärsyttää tai harmittaa.

1. Ärsyttää tyhmät ilkeät ihmiset
   - semmoiset jotka ihan ilkeyttään sanovat pahasti tai puhuvat takanapäin pahaa toisista. Saavat ilmeisesti jonkunlaista tyydytystä siitä, että toisella on paha mieli.

2. Harmittaa meidän mummokissan rämpsytys
  - mummo tahtoo kaksi kertaa yössä päästä ulos tarpeilleen, klo 3 ja klo 5.30. Sama aika joka yö.  Valitettavasti se on oppinut rämpsyttämään ovenripaa niin kuuluvasti, että pakko on nousta joka kerta ylös    aukaisemaan ovi.

3. Ärsyttää humalaisten miesten kopeloivat kädet
  - no tämä on peruja sieltä ravintolassa työskentelyni ajalta, ei onneksi enää ajankohtainen =). Jotkut miehet luulee humalassa että voivat tehdä mitä vain. Mikään ei ole niin ällöttävää kun kännisen käsi joka yrittää salaa nousta tarjoilijan hameen alle. Voi niin monta kertaa minäkin olen läjäyttänyt kunnon korvapuustin asiakkaan naamalle, enkä kertaakaan saanut edes pomolta toruja.  Hitsi kun minä olen onnellinen, ettei enää tarvitse olla humalaisten kanssa tekemisissä.

Olis ihan kiva kuulla mikä muita ärsyttää, joten napatkaapas tästä haaste mukaanne.

8 kommenttia:

 1. Siinä sitten kissaa pissattaessasi aloit kirjoittaa blogia - yöllä puoli kolmen aikaan! Ei ihme, että valitsit ärsytysaiheen...Toivottavasti aamulla näyttää vähän toivorikkaammalta? Hauskaa työpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Meillä myös kissa haluaa ulos aina kolmen neljän aikaan yöllä. Pakko päästää ulos, kun mouruaminen on niiiin ärsyttävää!=)

  VastaaPoista
 3. On noi luettelemas kyllä ärsyttäviä ja iljettäviä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sude, nuo olivat hyviä vinkkejä. Pidetään mielessä. Hyvää viikon jatkoa !

  VastaaPoista
 5. Huh ja minä kun luulin, että meillä on hankalat työajat kissalla. Ulos pyydetään vasta puoli viisi aamulla ja sen jälkeen nukun vielä hetken. Kesällä on helpompaa kun Nero pääsee kulkemaan omin avuin. Luettelemasi asiat ovat sellaisia, joista on ihan oikeutettua ärsyyntyä.

  VastaaPoista
 6. 1. Täysin samaa mieltä.
  2. Siirtyikös kisu kesäaikaan? Jos näin kävi, selviydyt tilanteesta laittamalla kissalle oman kellon mieleiseesi aikaan, heh.
  3. Ehkä olisin potkaissut arkaan paikkaan tai vahingossa pudottanut juoman sopivasti. Hyvä, että on ohi.

  VastaaPoista
 7. Ne, jotka puhuvat pahaa toisista kertovat oikeasti enemmän itsestään...

  Meillä on totuttu heräämään klo 4.18. Ja nykyään olen niin tottunu siihen et herään vaiks Tassu nukkuis sikeesti... Onks se kouluttanu emäntänsä?

  VastaaPoista
 8. Voi, meidänkin kissa renkuttaa makuuhuoneessa olevaa kaappia aamuyöstä helutessaan ulos. Välillä vilkaisee nouseeko kukaan päästämään ulos....

  VastaaPoista