torstai 26. huhtikuuta 2012

Apinat ja punkit täällä taas


Olipa mukava alkaa taas apinoitten värkkäämiseen.  Eikä kuulkaas kyllästytä ollenkaan ( no ehkä noitten tossujen teko, se on tylsää). Näitä on vielä tilauslistalla muutama kymmenen, joten ei ne vielä tähän lopu.  Taitaa lukijat kyllästyä näihin ennen minua =)


 Toinen kuvioihin palannut on sitten punkit, ei yhtä mukava asia. Vähän aikaa Berniina pötkötteli sängylläni ja eikös vaan löytynyt jo punkki lakanoilla kömpimässä. Onneksi huomasin, ennenkuin se iski leukansa minuun.  Nyt sitten alkoi se jokailtainen punkkitarkastus sängyssä ennen nukkumaan menoa.

Kissoissa on eroa tässäkin asiassa. Toisissa kissoissani harvoin on punkkeja, mutta Berniina on oikea punkkiharava. Ennätys on viime kesältä, 16 punkkia parin tunnin ulkoilun jälkeen. Saa siinä muutamankin kerran punkkipihtejä pyöräyttää ja siitä huolimatta niitä välillä löytyy minunkin iholtani, hyi olkoon.Jos punkeista saisi tappo-rahaa, niin me oltaisiinkin Berniinan kanssa rikkaita tyttöjä =).

Punkitonta ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille !

24 kommenttia:

 1. Noihin iloisiin apinalapsiin ei kyllästy. Voi hitsi noitten punkkien kanssa, miten ne näin aikaisin ovat heränneet. Olen laittanut Nerolle punkinestoliuosta aina ensimmäisen punkin ilmestyttyä, kerran kesässä on riittänyt. Täytyy olla tarkkana ja tehdä punkkisyyni säännöllisesti. Eläinlääkäri varoitteli, että punkkien levittämät taudit voivat tarttua kissaankin.

  VastaaPoista
 2. Ei Sude sun apinalaumaasi kyllä koskaan kyllästy. Jokaisella kun on aina se oma ilme ja ryhti =D

  Ja onneks kuiteskin niitä tossuja on apinalla aina vain kaksi, tuhatjalkasella olis enemmän ;)

  VastaaPoista
 3. Noihin apinoihin ei tosiaankaan kyllästy.

  Voi että noita punkkeja. Tietääkseni on tuon liuoksen lisäks mahd ottaa jokin suoja (rokote)tms. eläinlääkäriltä. Oon kuullu jostain tuollasesta, toivottavasti en muista ihan väärin.

  VastaaPoista
 4. Ei noin hauskoihin apinoihin voi kyllästyä!

  VastaaPoista
 5. Ei täälläkään apinoihin kyllästytä ja punkkitropit on meidänkin koirulille heti tänään hankittava.

  VastaaPoista
 6. Voi joko ne on punkit liikkeellä, meillä niitä tulee yleensä enemmän koiriin. Vielä ei ole näkynyt.

  VastaaPoista
 7. Apinat on pop! Vai punkkeja, laita joku estoaine, pääset vähemmällä. Meilläpäin ei onneksi kovin noita punkkeja ole ollut, ihan yks ja kaks.

  VastaaPoista
 8. Ei noihin ihanihin apinoihin kyllästy. tulee niin hyvälle mielelle kun näkee noita. kumpa osaisi itse tehdä tuollaisia.

  VastaaPoista
 9. Mee ottaan se punkkirokote nyt kipin kapin!
  Toivoo isosisko

  VastaaPoista
 10. Ihania nuo apinat! Laita vaan kaikki kuvat tänne ;)

  VastaaPoista
 11. Huihai, eihän apinajengiin kukaan kyllästy! Aina kun katsoo niitä, alkaa hymyilyttää!!

  VastaaPoista
 12. Nuo on niin hyväntuulen apinoita, eihän niihin koskaan kyllästy.
  Vai punkit on jo liikenteessä, pitäävä hankkia meidän punkkimagneetille lääkitys.

  VastaaPoista
 13. Ihanat apinat! Ja aivan huikeat nuo aikasemmat vihaiset linnut!!!!
  Voi,voi kisujen punkkeja.Ne ei oo kivoja.

  Mukavaa taas vierailla täällä, OOn ollu lasika bloggailija koko talven. Jospa tästä vähän virkistyis!! ;-D

  VastaaPoista
 14. Apinoihin ei kyllästy ikinä! Ajattelin herätessäni, et käyn piristämässä itseäni Suden apinatarhassa eikä tarvinnu pettyä tälläkään kerralla:-)
  Vai et on teilläkin punkkeja! Mä luulin et niitä on vaan täällä saaristossa. Tassulta on löytyny jo kuus. Punkkiaine niskassa vaikka viime vuonna siitä ei juur hyötyä ollut. Ja kamalan kallistakin se oli.

  VastaaPoista
 15. Nyt jo punkkeja? Voi ei! Meilläkin koirassa on joskus ollut, vaan ei meinaa niitä siitä löytää, kun on niin paksuturkkinen kaveri :(.

  Apinat on kyllä ihania - aina vaan :). (On vihaiset linnutkin :D.)

  Juu, kyllä se joutsen tuolla vastarannalla pesänrakennuspuuhissa on. Joka vuosi tulee samaan paikkaan pesä. Välistä sen on tulva vienyt ja pesintä on epäonnistunut (ei oo tullu poikasia silloin...), mutta niinpä vain joka vuosi samaan paikkaan rupeavat rakentamaan...

  VastaaPoista
 16. Voi eihän tokikaan apinoihin kyllästy! Ne ovat aina yhtä valloittavia. Miten alunalkaen keksitkään apinoiden teon!
  Punkit kyllä on kamalia. Vaikka koiruusella on ollut vain kerran,mutta se meni niin syvälle,että ei saatu pois ja eläinlääkärillä otettiin samalla kun oli muutakin asiaa.

  VastaaPoista
 17. Ihania edelleen nämä apinasi:) Blogikoirasta löytyy aina muutama punkki kesässä, mutta ei tarvitsisi löytyä niitäkään.

  VastaaPoista
 18. Apinasi ovat aina yhtä veikeitä. Tympeitä otuksia nuo punkit. Ei riitä, että ovat inhottavia vaan levittävät vielä pahoja tautejakin. Kulkeekohan Berniina laajemmalla alueella ulkoillessaan kuin muut kissat vai onko tässäkin värillä väliä. Aikoinaan, kun meillä oli lehmiä, niin mustissa lehmissä oli aina paljon enemmän paarmoja kuin ruskeissa.

  VastaaPoista
 19. Ihanaa että näitäkin kavereita vielä näkee !
  Mukavaa Vappua !

  VastaaPoista
 20. Apinoihin ei kyllästy, saavat aina hymyn huulille kun niitä katselee :)

  VastaaPoista
 21. Me ei kyllästytä ikänä! Siis noihin apinoihin, punkkeihin kyllä- Meilläkin vain Nekku kerää punkit, Leevistä ei ole tarvinnut koskaan irrotella,,,
  Aurinkoista ja punkitonta viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 22. Mietin jopa joskus Viitasaarella, että apinasi eivät ole kaukana : D
  Ne ovat valloittaneet koko Suomen : )

  En osaa aivan hysteerisesti suhtautua punkkeihin, kun lapsena kissoissa oli herneen kokoisia punkkeja, joita sitten kiskottiin irti tuosta vain. Kerran oli omalla kaulallani lapsena ja voin kanssa se sitten otettiin. Silloin ei kyllä tajuttu, että ne olisivat vaarallisia. Kaunis kissa sinulla : )

  VastaaPoista
 23. Eihän noihin apinoihin kyllästy.
  On ne vaan niin suloisen näköisiä veijareita, apinat siis.

  VastaaPoista