lauantai 31. lokakuuta 2009

Heppasukat

Vielä täytyi yhdet sukat värkätä Hillokellariin. Nämä meneekin joulupukinsäkkiin perheen heppahullulle tytölle vietäväksi. Vois luulla, että kirjoneuletta, mutta kyllä tuo kuvio on taas silmukoita jäljentäen tehty. Minulta ei yksinkertaisesti kirjoneule suju.
Nyt olen oppinut uuden termin, IPT = ihan pakko tehdä. Koko ajan tulee uusia ideoita IPT ja nyt onkin sitten 7 eri virkkausta ja neuletta keskeneräisinä odottamassa vuoroaan. Eipähän kyllästy, kun voi aina välillä vaihtaa työtä. Saas nähdä montako IPT:tä saan valmiiksi jouluun mennessä vai joudunko turvautumaan kaupasta hankittuihin lahjoihin. Päivät hupenee hurjaa vauhtia ja muutakin pitäisi tehdä kuin vain käsitöitä.

4 kommenttia:

 1. Hienot sukat!
  Toi IPT otetaan heti käyttöön täälläkin. Tykkään kirjainlyhenteistä kun ovat niin näppäriä. Kauppalistastakin tulee mukavan lyhyt kun kirjoittaa AKT eikä aurinkokuivattu tomaatti:-)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on heppahullulle ihanat sukat. Taatusti mieluiset.

  VastaaPoista
 3. Hienot heppasukat! Minullakaan ei koskaan suju kirjoneule, joten turvaudun samaan konstiin kuin sinäkin.

  VastaaPoista
 4. Onpas ihanat heppasukat! Uskomattoman siististi olet saanut silmukat jäljiteltyä, näyttää täydelliseltä kirjoneuleelta-tosi hienot ja varmasti ovat heppatytölle mieleen :)

  VastaaPoista