torstai 29. joulukuuta 2016

Haasteissa mukanaTäytyyhän elämässä edes vähän olla mukavaakin haastetta, joten lähdin mukaan "Vuosi väriterapiaa" haasteeseen.  Vielä ehtii halukkaat mukaan. Tässä minun värilistani:

Tummanruskea tammikuu
Oranssi helmikuu 
Vihreä maaliskuu
Valkoinen huhtikuu
Turkoosi toukokuu
Keltainen kesäkuu
Sininen heinäkuu
Keskiruskea elokuu
Punainen syyskuu
Violetti lokakuu
Kirjava marraskuu
Joulunpunainen joulukuu

Olipa vaikea keksiä värejä, mutta tämmöiset yritän tehdä ;)


 
 
Toinen haaste on Facebookissa oleva JyJy 2017.  Se meneekin helposti, olen Jyjyilyssä ollut ennenkin mukana.Kuvina on ikkunani ulkoapäin kuvattuna. Siitä erottaa minun asuntoni, siellä on aina joku kissa ikkunassa.

Ensimmäisen kerran minullekin ehdotettiin blogiyhteistyötä jonkun mainostajan taholta. Ei ollut mitenkään käsitöihin liittyvää, joten empä lähtenyt mukaan. Eiköhän tämä ole tarpeeksi sekava blogi ilman mainoksiakin ;)

19 kommenttia:

 1. Kiva katsella mitä muut ovat väreikseen valinneet ja miten ne toteutetaan. :) Nämä pienet haasteet ovat elämän suola tai sokeri kuinka vaan. Pientä kivaa elämään. ♡ Ihania nuo sinun kissaikkunasi. Olen niin viimeisen päälle kissaihminen, vaikka ei nyt omaa kissaa olekaan. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä täytyy osallistua haasteisiin, ettei jumitu tekemään aina vaan samaa.
   Tällä hetkellä minulla ei olekkaan kuin kolme kissaa, sukulaisten mielestä ihan tarpeeksi =)

   Poista
 2. Sude ihanat kuvat ja niin kivat verhot. Hih ehdotettiinko, ettei olisi ollut sellainen kirjahommeli ja K niin, kuin eräs yritys, josta saa mm. vaatteita. No mene ja tiedä, sellaisen yhteydenoton sain itsekin juuri, pysyit kovana, peukku sulle ja ei ole sekava blogisi laisinkaan. <3

  Sydämellistä loppuvuotta ja kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot ovat siskoni vanhat ja minä tykkään niistä valtavasti, meidän jouluverhot.
   Sama firma =) Joku on keksinyt hyvän mainoskikan ja myyjälle edullisen tavan saada näkyvyyttä. Vaan minäpä en ala tuommoiseen =)

   Poista
 3. Kivat värit olet valinnut haasteeseesi. Oma bloginikin on välillä hyvinkin sekava, monenlaista mukana, toisaalta kaikki omaan arkeeni liittyen. Itse tein pienen jutun tuosta yhteistyöstä, omalla tavallani, omaan arkeeni liittyvänä, sainpahan sitten jotain uutta itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tutustumassa blogiisi ja ihan mukavaltahan tuo näytti, liityin lukijaksi samantien. Parempi vaan kun on monipuolista sisältöä, ainakin minun mielestäni.

   Poista
 4. Hyvät ja kuvaavat värit olet valinnut.
  Ihanaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyi vähän miettiä mitä lankoja kotoa löytyy, ettei tarvitse ostaa uusia.

   Poista
 5. Mitähän katti on ulkona näkevinään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän on kaikkea kivaa, tinttejä ja naapurin Zorro-kolli =)

   Poista
 6. Kiitos haastevinkeistä, täytyykin miettiä josko osallistuisi. Jyjyn linkki ei toiminut, enkä haullakaan ryhmää löytänyt..? Olisin halunnut katsoa tapahtuman säännöt, jotta olisin voinut päättää osallistuisiko sitä. Millä ryhmän löytää..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyisköhän tällä osoitteella https://www.facebook.com/groups/144509525974666/
   Se on suljettu ryhmä ja vaatii etttä sinulla on facebook-sivut. Ryhmässä aloitetaan helmikuun loppuun mennessä 20 työtä ja yritetään saada ne valmiiksi juhannusyöhön mennessä. Työn pitää painaa vähintään 50gr. Jos kiinnostaa, etkä pääse tuota kautta ilmottautumaan, niin voit laittaa minulle sähköposti-osoitteesi mailiin sudemi@luukku.com ja kutsun sinut mukaan ;)

   Poista
 7. Kissat ovat kuin patsaita ikkunalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on moni ohikulkija luullutkin patsaiksi =D

   Poista
 8. Kissat ovat uteliaita otuksia. Ne haluavat tietää, mitä ulkomaailmassa tapahtuu. Väriterapia olisi hyvä juttu. Pitääpä miettiä tuota haastetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin tyttöjen pitää saada tietää, mitä se naapurin kolli pihalla puuhaa. Jos tulee vaikka meidän terassille, niin se on heti mentävä ajamaan pois omalle pihalleen ;D

   Poista
 9. Onpa jännät nuo värivalintasi. Paljon olet saanut kivoja joululahjojakin. Mihin tämä aika häviää, joulukin oli ja meni ja uusi vuosi alkamassa. Eli HYVÄÄ UUTTA VUOTTA TEIDÄN KOKO SAKILLE.

  VastaaPoista
 10. Miten tulikin laitettua juuri noita inhokkivärejäni, oranssia ja vihreää. Oikeastaan voisi alkaa jo tekemään seuraavia joululahjoja, sillä tällä menolla joulu on ihan kohta taas ☺ Mitä vanhemmaksi käy, sitä nopeammin tuntuu aika menevän.
  Hyvää Uutta Vuotta sinnekin ♥

  VastaaPoista
 11. Ihan parhaat ikkunakoristeet sulla!
  Pitäsiköhän minunkin pitkästä aikaa osallistua johonkin haasteeseen? Jos saisin vähän puhtia näihin tekemisiini ettei kaikki jäis aina viime tippaan...

  VastaaPoista